Rozbila manželka rodinu, ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
851
1.8.20 18:32
@akavi píše:
To je zajímavý, že při sobě nedrží snacha s tchyní, když ženský tak držej při sobě.

Výjimky no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
1.8.20 18:39
@MelvinOsud píše:
Výjimky no…

Tys asi nikdy nedělal v ženským kolektivu, co? Ženský na sebe umí být hodně kruté. Plus podívej tu na některé diskuse, jak některé ženy neúprosně kopou do těch, co ryjou držkou v bahně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.8.20 18:48
@Sandokanec píše:
Hele nebudeme to komplikovat, zenu zakladatele proste chytla druha miza, proste chce zmenu v zivote, chce si neco uzit a ten jeji stavajici zivot neni podle ni- at uz diky vztahu s manzelem, nebo bydleni. Akorat teda si nechce pretrhnout penezovod a hraje na manzela divadlo, ze tomu ma dat cas. :nevim:Jinak zase tady je ten dvoji metr. Kdyby to bylo opacne a manzel by nebyl spokojeny se vztahem a s tim, ze manzelka nepomuze zajistit lepsi bydleni a odesel by, tak je hovado nejvetsi. :mrgreen:

Přesně tak, ale oni si za to chlapi dost můžou sami…jakékoliv rozmazlování a opečovávání ženy a to, jak citové, tak finanční je vrcholně kontraproduktívní a až na vyjímky na to hodný a pracovitý muž /z pohledů ženy = nudný ňouma/ doplatí rozvratem rodiny a výstavními parohami…jediná cesta ke spokojenému manželství je ženskou v domácnosti zaměstnat, až se z ní bude kouřit a pak nebude mít roupy a chovat se k ní, jako rošťák se zlým kukučem s občasným naklepáním budky a když se jí to nebude líbit, tak jí vymést z baráku…z takového řízka se většině žen podlamují kolena a šimrají jí v břiše motýlci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 18:48
@MelvinOsud píše:
Jsou sice ženy, které jsou skvělé a stojí za to, pro ně něco dělat. Ale není jich moc. A o tom to je. Prostě neplatí, že každá je nejlepsi princezna a že zalezi jen na chlapovi jak s ní jedna.

Tak to zní úplně jinak, než co jsi psal před chvílí. :palec:
Jasně, že jsou holky skvělé stejně jako nesnesitelné.
Zrovna tak, jako muži.
Chce to trpělivost, rozum do hrsti, zapojit i ten orgán v lebce a… jo, je to hodně i o štěstí. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
1.8.20 19:02
@akavi píše:
Tys asi nikdy nedělal v ženským kolektivu, co? Ženský na sebe umí být hodně kruté. Plus podívej tu na některé diskuse, jak některé ženy neúprosně kopou do těch, co ryjou držkou v bahně.

No, a pak dej žene nějakou moc. Když není racionální, ale subjektivně emotivní. A problém přijde brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
1.8.20 19:14
@MelvinOsud píše:
No, a pak dej žene nějakou moc. Když není racionální, ale subjektivně emotivní. A problém přijde brzo…

To je jako dát moc chlapovi, který povětšinou nemůže používat mozek, když se mu krev nalije do penisu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.8.20 19:29

@Sandokanec Spíše nulova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3705
1.8.20 19:49
@Anonymní píše:

..... mimomanželský sex neprovozuji).

A manželský sex? Proč tvrdí, že žijete jako sourozenci?
O tom totiž nic nezmiňuješ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.8.20 19:53
@Tomáš916 píše:
Přesně, já jako chlap, bych nesnesl ten fakt, že jsem na někom závislý a nedovedu uživit svou rodinu. Jediný, kdo se na tom má podílet je moje žena (pokud není jiná domluva, že třeba je v domácnosti, není na mateřské atd), ale bydlet u rodičů (jedno kterých), jen proto, aby jsme ušetřili nebo proto, že jsem neschopný si svou rodinu zabezpečit sám, no tak to ani náhodou. I. Kdyby měli palác a já měl na výběr, buď malý byt, ale budeme samostatná jednotka nebo palác u rodičů, tak rozhodně první možnost vyhrává.

Tomu se vlastně říká chlubit se cizím peřím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 19:57

Já mám taky takovýho. Nepije, nekouří, nebije mě, pracuje poctivě a usilovně, finančně to ujde (na Maledivy to není, ale můžu dětem koupit nový boty, když je potřebujou, a nepočítat, jestli tenhle měsíc vyjdeme). Děti miluje a je s nimi rád a často. Doma i něco udělá. Značka ideál.

Jenže: sex jednou za několik měsíců, jiný fyzický kontakt není (resp. jedna pusa jako od babičky za několik dní). Bavíme se takřka výhradně o provozních věcech (musíme koupit mlíko, vezmeš si ve středu večer děti, volali tvoji rodiče že máš zavolat…). Rozhovory, které nejsou úplně nutné, zaberou cca hodinu týdně (vetšinou, co bylo v práci), o ničem osobnějším (na co se těšíš, jak se cítíš, co ti dělá starosti) nemluvíme. Nemá smysl se mu s čímkoli svěřit, chtít podporu, pomoc, sdílení (už týden mám noční můry, dělá mi starosti koronavirus, bolí mě rameno, tvoje máma byla dneska nějaká smutná…) nechápe, proč mu to říkám, a to ani u pozitivních věcí, aby to nevypadalo, že si furt stezuju.

Na praktické věci ok, ale jinak jsem prostě úplně sama, jsme cizí lidi, spolubydlící. No, moc mi to nevyhovuje, odejít teď nemůžu, ale do budoucna je to určitě možnost. Předpokládám, že manžel by byl ale překvapen stejně, jako zakladatel.

A to ačkoli už přinejmenším dva roky říkám, že mi to takhle NEVYHOVUJE. On to pouští jedním uchem tam a druhým ven :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1.8.20 20:01

Třeba by pomohlo mu poslat email…no a až jednou bude překvapený, tak mu ho můžeš přeposlat i s původním datem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
1.8.20 20:38
@akavi píše:
To je jako dát moc chlapovi, který povětšinou nemůže používat mozek, když se mu krev nalije do penisu :lol:

Když je všude kolem veškerá reklama založena na sexu a nahote, tak se nemůžeš divit.. Mě se líbilo jedno přísloví… Žena dává život a muž dává smrt. A o tom to je. Dobývání, dominance síla, prubojnost, to chlapovi dává testosteron s penisem… Představ si kdyby řadící paka byla ve tvaru vagíny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107576
1.8.20 21:42
@olino píše:
Přesně tak, ale oni si za to chlapi dost můžou sami…jakékoliv rozmazlování a opečovávání ženy a to, jak citové, tak finanční je vrcholně kontraproduktívní a až na vyjímky na to hodný a pracovitý muž /z pohledů ženy = nudný ňouma/ doplatí rozvratem rodiny a výstavními parohami…jediná cesta ke spokojenému manželství je ženskou v domácnosti zaměstnat, až se z ní bude kouřit a pak nebude mít roupy a chovat se k ní, jako rošťák se zlým kukučem s občasným naklepáním budky a když se jí to nebude líbit, tak jí vymést z baráku…z takového řízka se většině žen podlamují kolena a šimrají jí v břiše motýlci…

Opravdu jich znáš tolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.8.20 22:04

Dobrý den. Omlouvám se, že jsem celý den neraagoval, dopoledne jsem balil na dovolenou odpoledne byli jsme s dětmi a manželkou u vody. Pročetl jsem diskuzi a pokusím se odpovědět dotazy a poznámky.

1. Dlouho jsem pročítal diskuze na eMimino a zvažoval zda napsat. Nakonec jsem napsal, ale ani v nejmenším nemyslel, že jednoznačně odsoudíte manželku. Chtěl jsem pochopit ženské myšlení, protože jsem se už po třetí spletl v tom, co ženy chtějí (více později). Ani v nejmenším by mě ale nenapadlo, že manželky postup bude většicnou schvalován.
  2. Souhlasím, že jsme současnou situaci zavinili OBA, ale to odstěhování prostě nedovedu pochopit.
  3. Bydlení. Prošel jsem před tím třemi vážnými vztahy, ve kterých jsem se choval opačně než teď a tak potřetí jsem nechtěl udělat stejnou chybu. A udělal.

Poprvé jsem se nastěhoval k přítelkyni, společně jsme její byt zvelebovali. Žili jeden pro druhého. Když jsem byl 2× odmítnut s žádostí o sňatek, resp. plánování rodiny (tvrdila, že je ještě mladá), po třech letech jsme to ukončili.
Podruhé jsme si s přítelkyní pronajali garsonku. Asi po dvou letech se „zbláznila“, že chce cestovat. Sbalila kufry a nechala mě s bytem i půjčkami a odstěhovala se za velkou louži.
Potřetí jsem (tedy s manželkou) jsem se zařekl, že do cizího ani pronájmu nepůjdu. Sice jsme půl roku bydleli u manželky, ale pak jsme se dohodli na sestěhování ke mě (ano do baráku k našim),, resp. nejdříve jsem byt v baráku upravoval (koupelna, kuchyň).

1. Finančně zajištění. Pracuji v polostátním sektoru a mám pravidelnou mzdu. Nijak horentní, ale celkově měsíčně vycházíme +-, co ušetříme naspoříme na dovolenou (1× za dva roky moře, 1× za dva roky doma) a ty výlety. Zařekl jsem se půjček. Rezervu máme cca na 1-2 měsíce. Z výplat jsme přispívali na energie v baráku, ale vlastní bychom neutáhli.
  2. Vlastní bydlení. O vlastním bydlení se začala zmiňovat, až poté, co se vrátila po MD do práce. Po celou dobu mateřské a před jí bydlení s našimi „nevadilo“. Zkoušeli jsme spočítat hypotéku, ale nemáme vsstupní kapitál. Pronájem jsme nezkoušeli, resp. měli bychom akorát na 1+1(2). Na víc bychom si s našimi příjmy v našem městě a se dvěma dětmi nešáhli (jižní Čechy).
  3. S aktuální situaci jsem se nesvěřoval a nevytruboval. Ale když vás lidi ve městě potkají a ptají se, co se stalo, že slyšeli, to a no, řekl jsme., tj. že se žena odstěhovala a a proč. Stejně tak se ptal soused, že viděl, jak se stěhujeme. Rekl jsem že jen žena s dětmi.

Upřímně nebylo to příjemné, styděl a stydím se, že mi žena „utekla“. Ale měl jsem lhát nebo mlčet?

1. Že nevíte jak miluji po 10 letech jinak? Ale snad každý víme, že jinak je člověk zamilovaný při seznamování a po nějaké době ta zamilovanost se změní. Už je to taková jiná láska jiná zamilovanost.
  2. Jak jí pomáhat. Jasné, s dětmi pomůžu se vším, o tom žádná. Např. na příspěvku na děti jsme se dohodli, kolik jí dám. Ale jak se chovat k ní. Pomohl jsem jí se stěhováním, ale co dál. Pomáhat zařitzovat jí byt. Pozvat do kina, na večeři, procházku? To nevím.
  3. Manželský sex. Tak ten právě už není. Začala postupně vychládat poté co se vrátila z MD do práce. Vždy když jsem projevil zájem, byla unavená z práce, nebo se vymlouvala na děti, že ještě nespí a pod. Sex byl méně a méně častěji až jednou byl naposled. Řekl bych čím méně byl sex, tím více se zmiňovala odstěhování či naopak. Poslední půrok to došlo tak daleko, že i max. „pusa od babičky“.

Pokud jsem na něco zapomněl, odpovím asi opět až zítra pokud to půjde. Máme zaplacenu na týden dovolenou na Moravu a nevím zda se dostanu na internet. Jedu ale jen s dětmi, manželka nedostala dovolenou, protože mají v práci podstav.

Jinak myslím, že náš stav je podobný co popsala Anonymní v 19:57.

• Citovat
  • Upravit
748
1.8.20 22:27

@Markéta80 Tak jsem to asi našla. Zakladateli, nepsal jsi tohle ty? https://www.emimino.cz/…o-co-384454/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí