Rozbila manželka rodinu, ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
1.8.20 08:52
@olino píše:
Nejen zakladatel…každej chlap který se s ženskou patlá…

Však partnerství je svazek dobrovolný, když chlapovi nevoní Máňa, může žít s Lojzou a bude mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 08:53
@olino píše:
Jo, místní klasika… na okecávání a omlouvání sobeckého ženského lempla, to jste tady teda kádryně…že využivala léta bydlení u rodičů manžela se tady málem otočí v trestný čin a že zdrhne, sebere děti a rozbije rodinu se omlouvá, že chudinka trpí. Ale ve své podstatě je to důsledek podpantofláctví a snaha ženské pomáhat a rozmazlovat jí…tady více než, kde jinde platí čiň čertu /ženě/ dobře a peklem se ti odmění!!! Stane se z tebe zakladateli ňouma s kterým bude orat a pohrdat tebou. Recept na tuhle ženskou taktiku mají rošťáci se zlým kukučem…žádné rozmazlování ženské a pomáhání v domácnosti, ale na nic doma nešáhnout a občas jí naklepat budku..to je ten pravý recept na ženskou lásku a z takového se jím podlamují kolena a šimrají motýlci v břiše!!! Možná, že už je někdo takový na obzaru…

Ty ses nám po ránu nějak rozšoupnul :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
1.8.20 08:54

Moje babička taky utekla od tchýně. Naštěstí děda ji poslouchal a byl na její straně. Je to už víc jak 60 let. To jen k tomu, že dřív to fungovalo…
Kdysi jsme měli na SŠ seznámení s právem a tam nám právník říkal, že v případě rozvodu nevinný manžel neexistuje. Vina bude na obou stranách.
Nevěřím tomu, že žena bez přemýšlení sebrala děti a šla. Zamýšlí se nad tím, jestli není dlouhodobě nespokojená. Jak se chová tvoje maminka? Nezasahuje do výchovy? Stojíš má straně své ženy? Nebo jsi to nechal na nich, ať si to vyjasní?
Nenaznačovala žena už kdysi, že chce do vlastního?
Kamarádka bydlí u tchýně. Nesmí dát na zahradu ani pískoviště pro děti. Tedy smí, ale dětí nesmí vysypat ani zrnko písku.
Další kamarádka od tchýně odešla do 2+1 (u ní měli 4+1 se zahradou, bazénem…), protože jim zasahovala do života. Muž to nevnímal. My ostatní ano. On to nechával vyhnít, ona to neunesla a odešla. Naštěstí ho napadlo, že by šel s ní. Manželství zachránili.

• Citovat
  • Upravit
56333
1.8.20 08:57
@olino píše:
Jo, místní klasika… na okecávání a omlouvání sobeckého ženského lempla, to jste tady teda kádryně…že využivala léta bydlení u rodičů manžela se tady málem otočí v trestný čin a že zdrhne, sebere děti a rozbije rodinu se omlouvá, že chudinka trpí. Ale ve své podstatě je to důsledek podpantofláctví a snaha ženské pomáhat a rozmazlovat jí…tady více než, kde jinde platí čiň čertu /ženě/ dobře a peklem se ti odmění!!! Stane se z tebe zakladateli ňouma s kterým bude orat a pohrdat tebou. Recept na tuhle ženskou taktiku mají rošťáci se zlým kukučem…žádné rozmazlování ženské a pomáhání v domácnosti, ale na nic doma nešáhnout a občas jí naklepat budku..to je ten pravý recept na ženskou lásku a z takového se jím podlamují kolena a šimrají motýlci v břiše!!! Možná, že už je někdo takový na obzaru…

Haha. Ji uz muze byt jen lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.8.20 08:58
@Dája999 píše:
Ty ses nám po ránu nějak rozšoupnul :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo, jo, teď jdu, ale naplnit myčku, ženská to dělá blbě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
1.8.20 09:01
@jkra píše:
Haha. Ji uz muze byt jen lip.

Takových je tady 12 do tuctu… v každé 2.diskuzi se tady ozývá kvílení nad samotou a nedostatkem peněz…1. bych hnal samoživitelky, které si neuměly udržet mužského a pak natahují ruce na dávky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56333
1.8.20 09:04
@olino píše:
Takových je tady 12 do tuctu… v každé 2.diskuzi se tady ozývá kvílení nad samotou a nedostatkem peněz…1. bych hnal samoživitelky, které si neuměly udržet mužského a pak natahují ruce na dávky…

Ja bych hnala chlapy, co neplati. Nicmene, tady je sance, kdyz se zakladatel odstehuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 09:07
@olino píše:
Jo, jo, teď jdu, ale naplnit myčku, ženská to dělá blbě…

Ta tvoje „stará“ je vážně chytrá holka :pankac:
Přesně ví, jak na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 09:11

Zakladateli, už to tady padlo opakovaně :

Mluvila s tebou v minulosti o tom, že byste měli bydlet jinde?

Pokud ano, máš odpověď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
1.8.20 09:11
@Dája999 píše:
Ta tvoje „stará“ je vážně chytrá holka :pankac:
Přesně ví, jak na to :palec:

Jasně, že ví, jak na to. Ontarovi dá, až dá do myčky a z kapsy vytáhne jantar. Když už mu nepadaji z pusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
1.8.20 09:14
@LaPaloma píše:
Jasně, že ví, jak na to. Ontarovi dá, až dá do myčky a z kapsy vytáhne jantar. Když už mu nepadaji z pusy.

:palec:
a ještě to celé, holka jedna šikovná, pojistí tím, že práci začne dělat BLBĚ!

Ani sám věhlasný Ontar neodolá a jde se smekat k myčce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
1.8.20 09:19
@Anonymní píše:
Manželka se s dětmi začátkem prázdnin odstěhovala a já přemýšlím, zdali tím rozbila rodinu (jak mi tvrdí okolí) či nikoliv, nebo je to jen dočasné odloučení jak tvrdí ona. Ale si popořádku.
Poslední rok a něco to nebylo úplně ono. Už loni v létě přišla s tím, že žijeme jako sourozenci a chtěla by odejít, ale po několika rozhovorech jsem měl za to, že jsme to ustáli a obrací se to k lepšímu. Podnikli jsme i nějednu společnou akci bez dětí… Bohužel jsem se mýlil. Začátkem roku mi oznámila, že si pronajala byt a odchází i s dětmi. i když celé jaro se nic nedělo, a nemyslím, že to bylo jen pandemií, až začátkem prázdnin práskla do bot.
Jako důvody stěhování uvádí:
  1. Za 10 let si nezvykla na společné bydlení s prarodči (bydlíme v patře velkého RD, oni v přízemí, vchod je jeden, ale byty jsou odděleny) a je z toho psychicky unavená.
  2. Ve 43 nemá nic svého, chtěla by něco vlastnit a užívat si života.
  3. Rozvádět se ale nechce, chce si odpočinout a zjistit, zdali ke mě ještě něco cítí a zdali ke mě najde cestu.

Zatím nám to odloučení „funguje“, o děti se staráme střídavě nepravidelně. Pokaždé jsme se vždy dohodli, kdy je kdo bude mít. Absolvovali jsme několik letních výletů společně, jakoby se nic nezměnilo, jen bydlíme každý jinde. I stran peněz jsme se dohodli, kolik jí přispěji na děti. Teď ale chce abychom šli na ospod, že potřebuje vše sepsat, aby mohla následně na sociálku zažádat o přídavky. Což se mi ale nezdá, o tom jsem nikdy neslyšel, ba naopak, ospod = předstupeň rozvodu.

Případy, kdy si chlap najde ženskou a odejde od rodiny s dětmi znám i osobně, ale opačně. Jo, když chlastal, mlátil jí, podváděl, hrál automaty, tak to ano, ale proč u nás.
Jsou výše uvedené body opravdu tak závažné, že žena opustí jinak fungující rodinu (finančně jsme byli zabezpečeni, pravidelně na dovolené, výlety, společné aktivity s dětmi… já napiju, nekouří, mimomanželský sex neprovozuji).

Logicky si tak kladu otázky:

1. Jsou její důvody skutečně tak vážné k odchodu?
  2. Chce si opravdu jen odpočinout jak tvrdí a nebo je to jen salámová metoda, která má člověka uspat a plynule přivést k rozvodu?
  3. Ať tak či tak, jak se k ní mám chovat. Pomáhat, vycházet vstříc, nebo se na ní vyprdnou a nechat jí v tom vymáchat.
  4. Je pravda, že ten zápis z ospodu opravdu použít pro sociálku na přídavky?
  5. Není žena i trochu sobec, zvážila co to udělá s dětmi, jak je to postihne?

Za těch několik týdnů jsem potkal nejednoho kamaráda, ale dokonce i jen lidi, které znám od vidění či sousedi. A všichni, z nich 1/3 žen, se divili proč to udělala. Že přeci máme děti, rodinu, že jsem se o rodinu staral. Vše nám klapalo. Když jsem jim důvody řekl, více jak polovina mi odvětila: „Tak se na ní y… na, když tě nechce, ať si jde se dvěma dětmi, ať si to zkusí. Ty jis ještě mladý někoho si najdeš (jsem o 2 roky mladší než ona)“.
Je mi ale jasné, že její kamarádky zase bijou na její stranu a schvalujou jí to…

Ženy, uvažovala jste některá takto, by dokonce i také odešla a jak to dopadlo? Jsou z vašeho pohledu uvedené důvody k odchodu, nebo je to jen zástupný problém?
Případně pánové, udělala něco podobného vaše manželka a jaké k tomu měla důvody?

Jinak já se rozvádět se nechci. Udělal bych téměř cokoli k zachování rodiny a manželky, kterou mám stále rád, svým způsobem jí pořád miluju (víte jak to myslím po x letech). Také kvůli dětem. I když se oba s ženou snažíme, tak je na dětech vidět, jak trpí. Starší 9 se tím doslova zžírá, když má jít od jednoho k druhému. Neví kam patří, chce být s oběma. Mladší 5 spíš tíhne k ženě a mě už dokonce řeklo, že mě nemá rádo.

Hlavně neříkat nic sousedům atd :roll: k čemu to je? nikdo neví jak to přesně u vás je nebo bylo… přeci. Neprijde ti to hloupé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
1.8.20 09:20

V blízkém okolí máme případ, kdy se chlap vykašlal na ženu a dvě děti taky kvůli její rodině. To ani nebydleli spolu, jenom hodně blízko, ale její rodina se vměšovala, nadržovala jí a on měl pocit, že tam není důležitý a nemá svoje místo. Ale pro děcka to bylo strašné, protože se měli s tatínkem hodně rádi, on se jim také moc a moc věnoval, takže to bylo hodně smutné.
Z druhé strany kamarádi bydleli léta u rodičů ženy a pak si postavili barák hned vedle a funguje jim to skvěle. Ale její rodiče vždy respektovali jejich soukromí, i když bydleli pod jednou střechou a nestrkali se jim do vztahu.
Taky znám ženské, které opustili chlapa jenom proto, že mamánek se neodpojil od pupečníku a těch v dnešní době je…
Co se týče příspěvku zakladatele - já bych tedy byla hodně smutná, když by můj muž místo rozhovoru se mnou a poslouchání, pral naše „špinavé prádlo“ s rodinou, kamarádama a ještě měl potřebu to řešit po fórach. Když muž ženu ani nevyslechne a po 10 letech neví jestli ji miluje, to je taky hodně smutné.

• Citovat
  • Upravit
14723
1.8.20 09:21
@Dája999 píše: :palec:
a ještě to celé, holka jedna šikovná, pojistí tím, že práci začne dělat BLBĚ!Ani sám věhlasný Ontar neodolá a jde se smekat k myčce :mrgreen:

Jak jinak. Jinak by to ani nešlo.

Chlap, co platí Jantarem a dá napřed do myčky je velká vzácnost.
Toho každá kopne do pudele až zakopne o chlapa s diamantem a nevzhlednou pomocnicí v domácnosti.
Pořád ten jantar není diamant, ale když zrovna nic jiného nepřeběhne přes cestu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
1.8.20 09:27
@andelka83 píše:
@zoidberg takže rodinu rozbije ten kdo fyzicky odejde? :think: Tak jednoduché a jednoznačné to přece není. On má taky máslo na hlavě.
On má taky máslo na hlavě. Že ji nevyhnal holí a bez dětí.
@terien píše:
To si moc nepomůže, když k němu mladší už ani moc nechce. Já jí na to klidně přispěju, když můžu platit každou socku, která si upicha haldu děti s každým kdo jde okolo, tak jedna ženská, která si chce užít života už mě nevytrhne ;)

Ty jsi strašně hodná. Přispěj i za mně. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria