Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Krkael píše:
I kdyby to nebylo spoustecem, je to jednoznacnym zhorsovanim jeho stavu. A to je proste lekarsky podlozenej fakt, ne dohady.
Nevím čím vším trpí děda a co dělá. A upřímně, tohle není o tvém dědovi. Takže bych to uzavřela s tím, že jisté míry souhlasím. Nesouhasím s tím, že když je někdo letitý kuřák, najdou mu Ca plic a on přestane kouřit, že je to šťastná volba
@Julie5 píše:
@DeTer pokud to bude aktuální, půjdou do karantény, po si každý stát začne ve velkém hlídat…navíc ebola je vir, v Africe mají nedostatek čisté vody, hygieny, léků a očkování, jídla…proto se tak snadno šíří.
Bohužel. Všechny neuhlídá…
Jj to souhlasím, mně taky není do smíchu když mám CBO za zády a klidně se může stát, že to tu uzavřou a nedostanu se z práce domů ( v tom lepším případě).
@Julie5 píše:
Jj to souhlasím, mně taky není do smíchu když mám CBO za zády a klidně se může stát, že to tu uzavřou a nedostanu se z práce domů ( v tom lepším případě).
Cbo?
@JayLee píše:
Francii davam tak tejdem max, Spanelsku 2 tydny a pak to mame v EU
ještě jsi vynechala Itálii, tam míří na těch svých kocábkých utečenci z Afriky celkem často.
@Julie5 píše:
@Krkael Centrum biologické ochrany
Ahaa
no jako ale ono kdyby se to rozsirilo i do evropy tak se to taky nepozna hned…ne?? ![]()
@lucenka píše:
ještě jsi vynechala Itálii, tam míří na těch svých kocábkých utečenci z Afriky celkem často.
Jj a ze je ted v italii cechu a cechu… ale co, ta sance je podle zdejsich znalcu nulova tak vo co go ![]()
@Krkael píše:
Jj a ze je ted v italii cechu a cechu… ale co, ta sance je podle zdejsich znalcu nulova tak vo co go
přesně… možná by si měli přečíst, tohle… nepřijde mi to úplně jako sranda ![]()
Ebola na rozdíl od řady jiných virů dokáže přežít i mimo tělo hostitele. Předměty, kterých se dotkl nakažený člověk, jsou infekční ještě po několika dnech. Virus se vyskytuje ve všech tělních tekutinách i na povrchu kůže infikovaných osob.
@lucenka píše:
přesně… možná by si měli přečíst, tohle… nepřijde mi to úplně jako sranda
Ebola na rozdíl od řady jiných virů dokáže přežít i mimo tělo hostitele. Předměty, kterých se dotkl nakažený člověk, jsou infekční ještě po několika dnech. Virus se vyskytuje ve všech tělních tekutinách i na povrchu kůže infikovaných osob.Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Jo tak na to uz tu jedna odpoved byla… nesmis verit bulvaru
jo jako sranda to neni… a jak tu nekdo psal ze praseci aj. chripky taky probehly a nikdo si na ne uz ani nevzpomene… ale taky co bylo opatreni a kontrol!
@Vemas píše:
@Kačkerezáda vis co je rozdil neplodnyho paru a zensky co si ve 38 vzpomela, ze jeste vlastne nema deti.
Souhlasím.
A ano, já osobně jsem proti umělému oplodnění. Myslím, že je to prostě manipulace a nedokážu si představit, že kvůli tomu, abych já mohla mít jedno dítě, vyrobí se ji X, pak je na pár let případně zamrazí no a pak ty „nepotřebné“ spláchnou někam do záchoda. Toť můj názor, byť vím, že s ním v dnešní „moderní“ společnosti neobstojím.
Také si nedokáži představit život bez dětí, proto bych se v případě neplodnosti snažila o adopci.
@Krkael hlavně teda na ty chřipky byla o dost jiná úmrtnost, než při tý Ebole… pokud člověk nebyl nějak jinak nemocný, tak měl celkem dost velkou šanci jí přežít, zatímco u eboly je přežití spíš zázrak.
@lucenka píše:
@Krkael hlavně teda na ty chřipky byla o dost jiná úmrtnost, než při tý Ebole… pokud člověk nebyl nějak jinak nemocný, tak měl celkem dost velkou šanci jí přežít, zatímco u eboly je přežití spíš zázrak.
Prej prezije do 10% lidi… masakr
@Krkael píše:
Prej prezije do 10% lidi… masakr
a to ještě radši ani nepíší s jakými následky, vzhledem k tomu krvácení do vnitřních orgánů.
@lucenka píše:
a to ještě radši ani nepíší s jakými následky, vzhledem k tomu krvácení do vnitřních orgánů.
Radsi nevedet no… ale fascinuje me jak se z treba tech chripek delalo halo a opatreni jaky byly a ted vseci pohoda klidek.