Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuciElle174 Za to my jsme u hranic
Ale co jsem slyšela je v karanténě 600lidí. Jako v tom německu, tak snad to chytí včas, i když mám dojem, že teď už se to rozšíří.
Jestli pak by nás alespoň mráz zachránil?!
@DeTer Ve zprávách říkali, že je jeden případ ve Španělsku a dva v horním Rakousku - a to je blízko u nás.
Zatím jen podezření, tak snad se nic nepotvrdí…Ale začínám mít slušnej strach.
Ať si tvrdí kdo chce že jsem hysterka, ale miluju svý děti..
Sice je jich 600 v karanténě, ale bůhví kde předtím lítala, než zkolabovala.. ![]()
@LuciElle174 asi tak. Nevím, že jsou to takový sobci bezohledný. Když už teda tam jedu a jsem s těma lidma a přijedu do své země, tak to rovnou hlásim.. Než z toho teď dělat tohle.. Teď už to bude číhat všude
![]()
@DeTer Upřímně bych to fakt střílela, roznášet to všude… Já bych šla dobrovolně do karantény..
Zas nebudu spát…
Hlavně ať to dál podceňujou, jako doteď, však nám přece nic nehrozí
![]()
@LuciElle174 Někdo řiká že ně, někdo zase, že tady se to může rozmoct stejně dobře jako tam
Jinak WHO už dala zavřít hranice mezi Nigérií a Libérií jestli nekecám.. Oni dělají, jenže tam je to prostě nekontrolovatelný. Tůe jsme četla, že jim uteklo asi 29nemocných z nemocnice
@DeTer Já bych to nikdy nepodceňovala, sami říkali že vždycky Ebola trvala v těch zemích cca pár týdnů, teď už to je několik měsíců… A četla jsem že minimálně dalších 6 než se to uklidní, že to podcenili…
Aspoň že je 60% úmrtnost, s tou 90% by byli všichni v háji…
@DeTer Jojo,vyrabovali nemocnici a nakažení zdrhli…
Sice je hezký, že zavřeli tyhle hranice, ale stále si můžou lítat k nám… ![]()
@LuciElle174 Tak já nemyslím, že by to bylo dostačující, ale oni si tam stejně budou dělat co chtějí
Šak je vakcína né? ![]()
Holky, díky za tuhle diskuzi, aspon si o tom můžu pokecat. Taky mám pěkně staženej zadek. Jsme teda z Jihu Čech, ale Rakousko kousek. Taky na to hodně myslim… i když jdu někam ven, nakoupit… všude možně… ![]()
@Zirafka11
Zdravím dalšího jihočecha ![]()
Taky se bojím, ale co má se stát se stane
Bude to zajímavý, ale snad nám pomůže zima, alespoň trošičku
@DeTer Vakcína
![]()
@Zirafka11 Taky jsme z Jihu. Máme tu kousek Třístoličník. Do Německa 5 km, do Rakouska o něco víc…
@LuciElle174 No prej zabírá, ty amíci jsou jako znovuzrození
![]()
Třístoličník je nádherný! Nevím no…co se má stát se stane, ale jak už bylo zmíněno výše, nechápu ty lidi kret*nský, když ví, že byli v blízkosti někoho nemocného, a stejně si jedou dál..
![]()
Z toho jsem zhnusená…
@DeTer Že Ebole podlehl i ten chlap, co mu podali vakcínu, tak zázrak to nebude, spíš náhoda, že se vyléčí..
Rozhodně bych to na sobě testovat nechtěla.
Teda teď, kdyby se to nedejbože dostalo sem, udělala a vyzkoušela bych vše, abych se vyléčila. Nemít děti, možná to tak neprožívám, ale teď mě to hodně bere. ![]()
http://www.novinky.cz/…abovala.html
Do Německa nééé, bydlím u hranic, sice na opačným konci, ale přece