Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuciElle174 Já zimu nesnáším, ale jsem za ní ráda. Protože se vypálí havěť, nemoci i je pak lepší jaaro. Ně jako letos. Mšice am se člověk kouknul, chřipky pořád dokola.. Jen at je zima alespon 14dní okolo -10až 15 i víc. Všem to jen pomůže ![]()
@DeTer píše:
@LuciElle174 A to jsem někde četla, že na 75% to bude to 14dní ve Francii
Dnes psali, že v USA zemřel muž nakažený ebolou. Přiletěl do USA 20. září běžnou linkou z Libérie přes Brusel a Washington. Ani nechci domýšlet kolik lidí v tom letu mohl nakazit.
Podle mého to za chvíli bude řetězová reakce
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dnes psali, že v USA zemřel muž nakažený ebolou. Přiletěl do USA 20. září běžnou linkou z Libérie přes Brusel a Washington. Ani nechci domýšlet kolik lidí v tom letu mohl nakazit.Podle mého to za chvíli bude řetězová reakce
.
Ne!
![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
Dnes psali, že v USA zemřel muž nakažený ebolou. Přiletěl do USA 20. září běžnou linkou z Libérie přes Brusel a Washington. Ani nechci domýšlet kolik lidí v tom letu mohl nakazit.Podle mého to za chvíli bude řetězová reakce
.
Ano to byl ten jak pomáhal těhotné, že které se stala nakažen a. Jde o toho Texasana, že?
co se týká tohoto pána, tak by mělo být cca 20lidi v karanténě a asi 80-100hlídaných. Přenos je pouze (tedy zatím) krvavými telnimi tekutin ami, takže klid prosím tady ![]()
@DeTer píše:
Ano to byl ten jak pomáhal těhotné, že které se stala nakažen a. Jde o toho Texasana, že?
co se týká tohoto pána, tak by mělo být cca 20lidi v karanténě a asi 80-100hlídaných. Přenos je pouze (tedy zatím) krvavými telnimi tekutin ami, takže klid prosím tady
Tenhle se nakazil v rodné Libérii, texasan to nebyl. Kromě něj se v Libérii nakazili virem další čtyři Američané, tři humanitární pracovníci a fotoreportér.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tenhle se nakazil v rodné Libérii, texasan to nebyl. Kromě něj se v Libérii nakazili virem další čtyři Američané, tři humanitární pracovníci a fotoreportér.
O tom vím, ale zároveň každý zdroj dodává kolik lidí je hlídaných… ![]()
@BAZÁREK ANGIE teď jsem to tedy taky dočetla. Jde právě n toho Duncana který je sice z Liber ale v Americe má rodinu. konkrétně tento případ byl v televizi propíraný až až a myslím si, že hlídaných km i víc než by muselo jen aby to zachytili. Horší je to z vakcínou která sice je, ale její výroba je zdlouhavá protože se opírá o tabák jako rostlinu, která roste moc pomalu a další děsivá je ta sestra ve Španělsku která se nakazila od duchovního. Ta sestra vlastně je první kdo se v evropě narazil přímo…
P. s Dallas nebo Texas. Splynulo mi to j sobě ![]()
@DeTer píše:
co se týká tohoto pána, tak by mělo být cca 20lidi v karanténě a asi 80-100hlídaných. Přenos je pouze (tedy zatím) krvavými telnimi tekutin ami, takže klid prosím tady
Ale jak potom se nakazila ta sestra ve spanelsku? Preci musela mit oblek, rukavice. Tezko mu vzala krev a pak cucala jehlu
@Vemas píše:
Ale jak potom se nakazila ta sestra ve spanelsku? Preci musela mit oblek, rukavice. Tezko mu vzala krev a pak cucala jehlu
tam to prý zkoumají, jak je to možné, ale předem byla někde jsem četla vyloučena mutace. Jakože nákaza vzduchem. Takže museli být porušeny pravidla. Kdo ví, aby ji náhodou neudělal třeba křížek na čelo
ale zkrátka zatím je to na úrovni stejné. Říkají, žádný jiný přenos
@DeTer píše:
tam to prý zkoumají, jak je to možné, ale předem byla někde jsem četla vyloučena mutace. Jakože nákaza vzduchem. Takže museli být porušeny pravidla. Kdo ví, aby ji náhodou neudělal třeba křížek na čeloale zkrátka zatím je to na úrovni stejné. Říkají, žádný jiný přenos
udajne si sahla na oblicej rukavici tudiz porusila protokol…tolik zpravy na bbc
@75tomas.novotny píše:
vzdyt ale maji takovy ty masky ne?
Díky…
Tak nevím jak vy, ale pomalu začínám plašit. Ve zprávách bylo shrnuto kde už to je a bylo toho dost. Jenom zajímalo by mě, proč tam u těch místech několika zemí prostě nezavřou letiště… kvůli humanitní pomoci, nebo proč?
@DeTer píše: [itace] @75tomas.novotny píše:
Díky…
Tak nevím jak vy, ale pomalu začínám plašit. Ve zprávách bylo shrnuto kde už to je a bylo toho dost. Jenom zajímalo by mě, proč tam u těch místech několika zemí prostě nezavřou letiště… kvůli humanitní pomoci, nebo proč?Nevím, ale fakt se začínám bát, není to sranda… ![]()
@DeTer @LuxiElle174
Tak paráda, na Bulovce leží první pacient s podezřením na Ebolu, přicestoval z Libérie ![]()