Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak určitě. Podle mě je hodně náročný, kdyby při každý kontrole před letem prohlíželi lidi co letí.. ![]()
@LuciElle174 A to jsem někde četla, že na 75% to bude to 14dní ve Francii
@DeTer píše:
@LuciElle174 A to jsem někde četla, že na 75% to bude to 14dní ve Francii
Já taky
Však co, přece se bát nemusíme ne? ![]()
@LuciElle174 Já se teda bojím, ale s tím, že to stejně neovlivním. Jediné co mi v hlavě bije mnohem víc je to, že v Ugandě se objevil druhý pozitivní výsledek u marburgského viru. Je to téměř totožné s ebolou, nákaza stejná. Jen i když je to čirá hypotéza se obávám pozdějšího rozšíření, zkřížení, mutací a následného přenosu vzduchem, který všichni prozatím tak vehementně dementují..
Nám pomůže MOŽNÁ tuhá zima, která bude, ale afričanům asi vůbec nic
@DeTer No já asi zalezu do léta do bytu a nehnu se odtud. Aspoň tak to ovlivnit ZATÍM, než to zmutuje, můžu.
Já to přiznám, že se bojím, ale hlavně o děti. Být sama, tak to asi nijak neřeším
Hlavně mě štve, že sakra nezavřeli letiště v postižených zemích ![]()
@LuciElle174 Neplaš zase
Třeba v Číně je ted epidemie horečky dengue, tak ono si nevybereš
@DeTer píše:
@LuciElle174 Neplaš zaseTřeba v Číně je ted epidemie horečky dengue, tak ono si nevybereš
Neplaším, přinejhorším nakoupím konzervy a budeme v cajku ![]()
@LuciElle174 píše:
Neplaším, přinejhorším nakoupím konzervy a budeme v cajku
to jsem řikala taky
Vybavit mrazák, napakovat mouku do omáček, maso a granule při nejhorším rpo psa a zavřít, zabarikádovat ![]()
No jen aby to nebyla realita. Já pevně věřím, že nám pomůže zima, jako tomu již bylo v minulosti jistě mnohokrát
@DeTer píše:
to jsem řikala taky![]()
Vybavit mrazák, napakovat mouku do omáček, maso a granule při nejhorším rpo psa a zavřít, zabarikádovat
No jen aby to nebyla realita. Já pevně věřím, že nám pomůže zima, jako tomu již bylo v minulosti jistě mnohokrát
Určitě-pokud teda nějaká zima vůbec bude
Já musím napakovat hlavně sunary ![]()
@LuciElle174 Bude. Moje sonary hlásí ne dlouzhou, ale zato tuhou zimu
@DeTer píše:
@LuciElle174 Bude. Moje sonary hlásí ne dlouzhou, ale zato tuhou zimu
Ach jo ![]()
@Zirafka11 Je krásný, hlavně když není zataženo.
Já k tomu nemám slov, já bych zakázala lety a basta.