Pomoc zemím třetího světa a rizika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Thesis
19.8.14 16:05

http://www.novinky.cz/…abovala.html :think: Do Německa nééé, bydlím u hranic, sice na opačným konci, ale přece :oops:

• Citovat
  • Upravit
4462
19.8.14 20:49

@LuciElle174 Za to my jsme u hranic :| Ale co jsem slyšela je v karanténě 600lidí. Jako v tom německu, tak snad to chytí včas, i když mám dojem, že teď už se to rozšíří.

Jestli pak by nás alespoň mráz zachránil?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.8.14 20:51

@DeTer Ve zprávách říkali, že je jeden případ ve Španělsku a dva v horním Rakousku - a to je blízko u nás. :,( Zatím jen podezření, tak snad se nic nepotvrdí…Ale začínám mít slušnej strach. :oops: Ať si tvrdí kdo chce že jsem hysterka, ale miluju svý děti.. :nevim: Sice je jich 600 v karanténě, ale bůhví kde předtím lítala, než zkolabovala.. :|

• Citovat
  • Upravit
4462
19.8.14 20:53

@LuciElle174 asi tak. Nevím, že jsou to takový sobci bezohledný. Když už teda tam jedu a jsem s těma lidma a přijedu do své země, tak to rovnou hlásim.. Než z toho teď dělat tohle.. Teď už to bude číhat všude :potlesk: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.8.14 20:57

@DeTer Upřímně bych to fakt střílela, roznášet to všude… Já bych šla dobrovolně do karantény.. :nevim: Zas nebudu spát… :zed: Hlavně ať to dál podceňujou, jako doteď, však nám přece nic nehrozí :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
4462
19.8.14 21:00

@LuciElle174 Někdo řiká že ně, někdo zase, že tady se to může rozmoct stejně dobře jako tam :nevim: Jinak WHO už dala zavřít hranice mezi Nigérií a Libérií jestli nekecám.. Oni dělají, jenže tam je to prostě nekontrolovatelný. Tůe jsme četla, že jim uteklo asi 29nemocných z nemocnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.8.14 21:28

@DeTer Já bych to nikdy nepodceňovala, sami říkali že vždycky Ebola trvala v těch zemích cca pár týdnů, teď už to je několik měsíců… A četla jsem že minimálně dalších 6 než se to uklidní, že to podcenili… :nevim: Aspoň že je 60% úmrtnost, s tou 90% by byli všichni v háji…

• Citovat
  • Upravit
Thesis
19.8.14 21:29

@DeTer Jojo,vyrabovali nemocnici a nakažení zdrhli… :cert: Sice je hezký, že zavřeli tyhle hranice, ale stále si můžou lítat k nám… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4462
19.8.14 21:31

@LuciElle174 Tak já nemyslím, že by to bylo dostačující, ale oni si tam stejně budou dělat co chtějí :nevim: Šak je vakcína né? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.8.14 21:36

Holky, díky za tuhle diskuzi, aspon si o tom můžu pokecat. Taky mám pěkně staženej zadek. Jsme teda z Jihu Čech, ale Rakousko kousek. Taky na to hodně myslim… i když jdu někam ven, nakoupit… všude možně… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
19.8.14 21:38

@Zirafka11 :mavam: Zdravím dalšího jihočecha :mrgreen:
Taky se bojím, ale co má se stát se stane :nevim: Bude to zajímavý, ale snad nám pomůže zima, alespoň trošičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.8.14 21:40

@DeTer Vakcína :zed: :zed:
@Zirafka11 Taky jsme z Jihu. Máme tu kousek Třístoličník. Do Německa 5 km, do Rakouska o něco víc…

• Citovat
  • Upravit
4462
19.8.14 21:42

@LuciElle174 No prej zabírá, ty amíci jsou jako znovuzrození :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1163
19.8.14 21:43

Třístoličník je nádherný! Nevím no…co se má stát se stane, ale jak už bylo zmíněno výše, nechápu ty lidi kret*nský, když ví, že byli v blízkosti někoho nemocného, a stejně si jedou dál.. :?: :roll:
Z toho jsem zhnusená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Thesis
19.8.14 21:45

@DeTer Že Ebole podlehl i ten chlap, co mu podali vakcínu, tak zázrak to nebude, spíš náhoda, že se vyléčí.. :nevim: Rozhodně bych to na sobě testovat nechtěla. :oops: Teda teď, kdyby se to nedejbože dostalo sem, udělala a vyzkoušela bych vše, abych se vyléčila. Nemít děti, možná to tak neprožívám, ale teď mě to hodně bere. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová