Rušení anonymity

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
vin
1327
11.3.14 16:41

Chápu uzivatelky, ze některé věci psát nechtějí. Ale nechapu třeba nyní souběžnou diskusi, založenou Anonymní, jestli si ma nebo nemá ostříhat dlouhé vlasy… To se fakt směju…

• načítám...
Tunrida
12.3.14 20:29

@admin Ježiš, to jsou problémy s anonymitou. Tak jste si tady tu možnost být anonymní zavedli, tak to buď zrušte a nebude anonymní nikdo nebo to neřešte. pak přijde nějaká důležitá a straaaašně potřebuje vědět, kdo je ten anonym a vy dotyčnou prostě odtajníte a pak z toho má akorát problémy. Co z toho, že to pak teda vrátíte zpátky? Jak takový kraviny můžou řešit matky od dětí :roll:

• Upravit
1189
12.3.14 20:40

Smysl anonymního příspěvku není špatný ;). Na jiných serverech se to „obchází“ tak, že se založí nový profil, jenže to je proti pravidlům, takže většinou následuje blokace a uživatel nemůže reagovat a řešit svůj problém…jiná věc je, když se anonymita používá třeba v diskuzi o vaflích :lol:… ať to beru ze všech stran, tak delikátního na tom nic moc nevidim :dance:

• načítám...
12154
12.3.14 20:55

Já si myslím, že každý, kdo by chtěl využít anonymitu, by asi do té kolonky napsal, že je to strašně důležité zůstat v utajení…
A admin by měl nejspíš svázané ruce i v případě příspěvku, který by na anonymitu nebyl. No, anonymů by přibylo.
Já osobně bych to nechala asi takhle, s možností nevhodný anonym nahlásit. S tím, ať si admin rozhodne sám nebo po komunikaci s dotyčnou zakladatelkou - zda odtajnit nebo ne.

To je ale jen můj názor.

To já bych byla spíš pro, aby se nemazaly diskuze jen proto, že někdo byl odtajněn a založil provokativní téma a neunesl to, že byl odhalen.
@admin, nešlo by takové diskuze jen zamykat? Proč se toto děje? Proč si dotyčná zakladatelka nenese tu svou ostudu dál?
viz. téma: Věříte tomu? Zdravotníci napište! (na žádost zakladatelky smazáno)

• načítám...
20841
12.3.14 22:59

@radúna Danou diskuzi mazala adminka Josefína po poradě s dalším adminem, věřím, že ke smazání byl důvod. Obvykle se také přikláníme k tomu, aby odhalená diskuze byla pouze uzamčena - mažeme jen ve výjimenčných, odůvodněných situacích, což byl jistě i tento případ.

Monika

• načítám...
21848
13.3.14 06:08
@admin píše:
@radúna Danou diskuzi mazala adminka Josefína po poradě s dalším adminem, věřím, že ke smazání byl důvod. Obvykle se také přikláníme k tomu, aby odhalená diskuze byla pouze uzamčena - mažeme jen ve výjimenčných, odůvodněných situacích, což byl jistě i tento případ.Monika

No zakl.vam udajne jiz predtim psala sz proc anonym nechat. Taky ho zrovna tam nechapu ale treba mela duvod. Vy jste ho zrusili a pak hned smazali. Kdybyste jeji duvody videli hned u te disk. nemuselo by treba dojit ani k jednomu :roll: :nevim:

• načítám...
Safrane
13.3.14 06:16
@RadkaCh píše:
@admin Ježiš, to jsou problémy s anonymitou. Tak jste si tady tu možnost být anonymní zavedli, tak to buď zrušte a nebude anonymní nikdo nebo to neřešte. pak přijde nějaká důležitá a straaaašně potřebuje vědět, kdo je ten anonym a vy dotyčnou prostě odtajníte a pak z toho má akorát problémy. Co z toho, že to pak teda vrátíte zpátky? Jak takový kraviny můžou řešit matky od dětí :roll:

Anonymita je krávovina od samého začátku. Nikde jinde si bez přihlášení ani neškrtneš. Zkus napsat příspěvek na automobilních klubech, karavany a pod. Ovšem tady ti k tomu ještě místní mudrcové požehnají. Pak mažou, protože je to zavšivená žumpa.

• Upravit
21848
13.3.14 06:27
@Safrane píše:
Anonymita je krávovina od samého začátku. Nikde jinde si bez přihlášení ani neškrtneš. Zkus napsat příspěvek na automobilních klubech, karavany a pod. Ovšem tady ti k tomu ještě místní mudrcové požehnají. Pak mažou, protože je to zavšivená žumpa.
@Safrane píše:
Anonymita je krávovina od samého začátku. Nikde jinde si bez přihlášení ani neškrtneš. Zkus napsat příspěvek na automobilních klubech, karavany a pod. Ovšem tady ti k tomu ještě místní mudrcové požehnají. Pak mažou, protože je to zavšivená žumpa.

Na ostatnim forech se neresi duplicitni nick, shodnosti ip, jeji blokovani, bany atd.

• načítám...
Tunrida
13.3.14 07:41
@Krkael píše:
Na ostatnim forech se neresi duplicitni nick, shodnosti ip, jeji blokovani, bany atd.

Na ostatních fórech se uživatelé nechovají jako na dětským hřišti. :roll:

• Upravit
Safrane
15.3.14 13:21
@RadkaCh píše:
Na ostatních fórech se uživatelé nechovají jako na dětským hřišti. :roll:

Proč ne? Když se elegantně schovají za nějaký bezduchý, debilní anonym.Halo admini, spíte???Proč z toho necháváte dělat takovou žumpu, kde si kdejaký úchyl hledá ve vlákně sex se ženou povyražení?

• Upravit
21848
18.6.14 21:03

Obnovuju a ptám se - proč doposud není zrušená anonymita u provokativního a ubohého komentáře u deníčku https://www.emimino.cz/…ellky-11627/ ??? Už jsem hlásila dvakrát, jsem zvědavá, co za havěť se skrývá pod nickem a @admin jaksi nereaguje, přičemž běžně je to otázka pár minut, max. hodin :zed: :think:

• načítám...
691
18.6.14 22:15
@Krkael píše:
Obnovuju a ptám se - proč doposud není zrušená anonymita u provokativního a ubohého komentáře u deníčku https://www.emimino.cz/…ellky-11627/ ??? Už jsem hlásila dvakrát, jsem zvědavá, co za havěť se skrývá pod nickem a @admin jaksi nereaguje, přičemž běžně je to otázka pár minut, max. hodin :zed: :think:

Hledám a žádný anonymní komentář nenacházím, o co šlo? Někdo byl rychlý a smazal…?

• načítám...
8781
18.6.14 22:17
@eetkikinka píše:
Hledám a žádný anonymní komentář nenacházím, o co šlo? Někdo byl rychlý a smazal…?

Zvláštní :think: dívala jsem se někdy po deváté a byl tam :think:
EDIT: asi práce admina, chybí tam víc komentářů…

• načítám...
8389
18.6.14 22:28

@Krkael tak už se to asi nedozvíme, je pryč :roll:

• načítám...
2353
18.6.14 22:30

Proč, proč, proč?!! se tyhle komentáře mažou? Četla jsem ho a někdo, kdo byl schopnej tohle napsat, tak by měl nést aspoň tu pomyslnou hanbu za komentář. Když chci něco takovýho napsat, tak to sakra nepíšu anonymně, když je to její názor, tak se nemá přece z co stydět? Jen ať si to vyžere a ne že se to hned smaže :zed:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová