Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Nejnovější recenze z kategorie Nosítka
Přečtěte si článek: Šátkování: Jak nosit novorozence i starší miminko
@markos Ten teda neni tak hutnej, jo? Hmm hmm, tak díky moc, já to promyslím ![]()
Tak já jsem si nakonec nechala ve výběru Nati koaly (100% bavlna) a Nati Pancy (bavlna s merinem) a už se neumím rozhodnout dál.
Chci ho hlavně na malé mimčo, nemusí zvládnout pařáky, údržba nehraje roli.
Tak, baby raďte ![]()
Vzala bych koaly, jsou univerzální. Vlna je na léto teplá, nevíš, jestli tě nebude kousat.
S merinem mam od Nati jeleny a opakuji, fakt jsou tepli. A nekousou teda, v ruce jsem mela jen vlnu v brcalovkach od Didy a ta byla kousava. Mne to teda nevadi, ale umim si predstavit, ze by to nekdo na tilko spatne snasel.
@Terem @Brunifid díky moc za postřehy, vezmu teda koaly
teď už se jen musím rozhodnout, jestli se mi víc líbí tyrkysová nebo přírodní verze
(já mám furt něco
)
@Jitu2 píše:
@Terem @Brunifid díky moc za postřehy, vezmu teda koalyteď už se jen musím rozhodnout, jestli se mi víc líbí tyrkysová nebo přírodní verze
(já mám furt něco
)
Koaly ti budu zavidet ![]()
Nejdriv se mi vic libili tyrkysovi, ale kdyz jsem to videla navazane, tak bych jednoznacne brala prirodni! ![]()
Caute holky, zacala jsem s malou taky satkovat a tady je ten muj vytvor
satek je storchenwiege ![]()
Příspěvek upraven 12.04.13 v 20:03
@careynka Pěkný šátek, zkusila bych jen trošku víc podkasat tu látku pod zadečkem a pruhy víc roztáhnout. Malá je teda vlasatá! ![]()
@elfans píše:
@careynka Pěkný šátek, zkusila bych jen trošku víc podkasat tu látku pod zadečkem a pruhy víc roztáhnout. Malá je teda vlasatá!
myslis jeste vic?? mne prijde, ze ji to pak musi rezat do nozicek a odkrvovat. Jj, je to vlasac ![]()
@careynka jéém takovejch vlasku
taky bych víc ty pruhy roztáhla jak radí elfans i podtim zadeckem od kolinku ke kolinku ale jinak hezký ![]()
Já chci taky zase satkovat takovy mali miminko ![]()
@pralalinka píše:
@careynka jéém takovejch vlaskutaky bych víc ty pruhy roztáhla jak radí elfans i podtim zadeckem od kolinku ke kolinku ale jinak hezký
Já chci taky zase satkovat takovy mali miminko
a roztahnout jako ty dva pruhy navrchu?
@pralalinka píše:
@careynka jj ty dva horni pruhyten kříž)
a smysl to ma jakej? Ja to nekdy nosim i jen tak roztazeny v bocich, aby nemela tolik vrstev na sobe, kdyz nosim doma
@careynka Smysl je, že jsou pak kolínka víc nahoře. Teda myslím, já takhle malé miminko ve vertikálu nenosila.