Štvou mě lidi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymka89
11.4.18 10:20

.

Příspěvek upraven 24.02.19 v 08:19

• Citovat
  • Upravit
80011
11.4.18 11:39

@Anonymka89 Jo bylo to šílené, jak říkám, tehdy jsem se zhroutila, a dost dlouho mi trvalo, než jsem se dala dohromady, vyděšená jako králík. A od té doby jsme už prostě vymáhání nějaké radikální vzdali. Zkusili jsme soud, ten dopadl tak jak říkám, no tak prostě jsme si řekli a co - lepší žít v klidu beze strachu, než si nechat vyhrožovat. Tak to prostě je. A věř, že jsme se nenechali okrádat rádi, a že jsme si smlouvy dělali. Ale když někdo zaplatit nechce, tak jednoduše neplatí. Vezmi třeba telefony - voláš anic, nebere. Tak si vypůjčíš telefon známého, zavoláš, a ejhle, hned ho vezme. Jednou. Podruhé už ne. fakt to není tak jednoduché, jak to vypadá.
A vědět tehdy, co vím ted, a mít jinou možnost, už bych nikdy nepodnikala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
12.4.18 09:53

@inkakřivák Taky máme pár zkušeností ohledně uhánění neplatičů a úplně stejně, jako píšeš ty, získat od dlužníka zpět dlužené peníze je někdy nemožné, instituce neinstituce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80011
12.4.18 10:10

Jo jak říkám jsem štastná, že jsem z toho už venku, ty prachy jsme oželeli, i když by se nám na důchod těch pár mega, co to v součtu je, hodilo. Ale za ten současný klid by mi to nestálo. A úplně nejštastnější jsem, že naše děti to viděly a rozhodly se, že takhle nikdy. Oba sehnali práci dobrou, v oboru a na dobu neurčitou, což je na tom nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová