Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
21.10.10 14:01

Jéé, koukám, co to tu je za diskuzi, Pavla se nezmínila :mrgreen: Můžu se pozvat? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
21.10.10 14:17

miša no on už je takovej načatej nebo spíš mu asi nic jiného nezbyde pže se s prckama stejně budu většinou tahat já sama takže tak :lol: No u nás to chození (jelikož je nedonošenec vše mu bude trvat trochu dépe) tak bych neviděla fakt realně takle brzo tak uvidíme snad už bude aspoň trochu spolupracovat :nevim:
erijoo promiň se omlouvám že jsem ti neřekla jasně pozvi se :palec: je to tu fajne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
21.10.10 20:30

Eri: vítej mezi náma. A jak to vypadá se jménem? Vzpomínáš, navrhovala jsem ti Luciána:o))) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
22.10.10 07:10

Holky zdravim.

No koukam ze resite dvoukocar no my mame graco a vyuzily jsme ho jeste ho mame ale je vetsi a do maleho auta se moc nevejde. :roll: :roll: :roll: Jinak Sylvi ma Teda a pro Prahu ideal. :pankac: :pankac: :pankac:

Eri vitej a tedy klobouk dolu pred tebou i pred Pavli takhle brzy deti po sobe no budu drzet moc palce. :pankac: :pankac: :pankac:

Miso a co ty kdy se to vyklube?No asi blba otazka ze? :think: :think: :think: Kdy te ceka kdyztak vyvolani?No drzim palce at to mate normalne. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.10.10 08:23

Lost: Ani mi nemluv, už aby se malá rozhodla, že chce ven. Třeba ji zlomí zítřejší úplněk :-D a na vyvolávání snad nebudu muset. nějak se toho bojím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
22.10.10 08:36

Holky, mám ještě dotaz na nosítka, šátky atd. Máte některá zkušenost? Nějak uvažuju, že by se to teď při tom druhém mimču mohlo hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.10.10 10:40

Dobré dopoledne :-D

Míšo se jménama se to zatím nehnulo, Lucián postoupil do výběru, ale ještě máme docela dost čas :-)
Koukám, Ty už jsi před vyloděním, tak držím palce, ať se to povede přirozeně, však máš ještě čas, nechávají chvilku přenášet.

Lost pár palců na víc se nám bude hodit, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ixa
222
22.10.10 13:43

Ahoj Eri :mavam:.
Jestli se můžu zeptat, druhé jste tak brzy plánovali, nebo to byla náhoda? (My jsme chtěli děti brzy po sobě, ale trošku nás překvapilo, že se povedlo až tak brzy :lol: )

Míšo, já mám doma šátek a byla jsem s ním moc spokojená. Až se mimčo narodí, určitě ho zase využiju, hlavně na procházky a taky třeba na uklidňování řvoucího dítěte. Informace jsem našla na nosenideti.cz .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
22.10.10 15:24

Ixa ahoj, děkuji za přivítání…
Abych se přiznala, neplánovali jsme ani jednoho cvrčka, ten první byl překvapení, druhý byl VELKÉ překvapení :lol: Ale řekli jsme si, že to zvládnem, přece se ho nezbavíme, když se k nám taky hezky „nacpal“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
22.10.10 18:40

ahoj holky :-)

a ahoj Eri :-) tyjo, obě dítka překvápka?? Jak se to dělá??? ;-)

tak já poreferuju o Philovi, ju? Máme Vibe, cena děsná, ale sehnala jsem nakonec nový za pouhých 14000 i se sedátkem pro druhé mimi.. akce, no :-) a holt časem prodám.

Phil je super a ač Pavla (myslim že Pavla?? Je to už na minulé stránce :-) ) se děsila varianty mimi dole a starší nahoře, tak to bylo naopak úplně super.. mimi jsem tam celou zimu dávala jen v kombinízce a fusaku, bez vložené tašky.. a krásně se tam vešla.. nefoukalo na ni.. a stejně většinu času spala.. Máme lednové mimi.. když se cca po 2 měsících oteplilo, šla do zimní zavinovašky a vložené tašky.. to bylo taky super - drapnout tašku a jít :-) a na jaře šla do přechodové zavinovačky, no a nakonec na léto už byla jen tak, zapásaná. TO, že musím Barču nahoru vysazovat, mi nevadilo, bo mám děti jen 13m od sebe, takže by si tenkrát nevlezla do žádnýho kočáru, byla prtě :-)

No a teĎ? Majdě je skoro 9m, takže už skoro 2m sedí, Báře byl rok a tři čtvrtě a poslední dobou chodí už pěkně, dokonce i s náma :-) a hlavně skoro pořád. Takže žádný mimi dole v sedačce. MAdlenka jezdí normálně ve sporťáku a sedačka je dole připravená pro případ, že starší Barča by byla unavená, nebo bychom ji museli do kočáru dát, páč jsme ve městě, nebo je moc lidí a tak :-)

Malou jsem měla v sedačce vespod asi jen dvakrát.. a to mi nepřišlo moc dobrý. Ale pokud máte od sebe mimča víc než 13m, tak myslím, že to starší už vám v kočáru nebude tolik, takže mi přijde zbytečný zaplácnout sporťák jím :-) navíc je tam Majda samo ve fusaku, do té sedačky dolů už by to moxc nešlo..a taky jde pořádně položit na spinkání. :-) No prostě ta sedačka je podle mě spíš pro to starší, i když se to prý nemá, ale já žádnou nestabilitu nezaznamenala a jezdí se mi super :-)

Phila jednoznačně doporučuju do Prahy a větších měst, kde hodně cestujete v MHD. POkud bych bydlela někde, kde moc MHD není nebo nevyužívám, nebo na vesnici, koupila bych určitě Jané Powertwin, páč je sice větší, ale to by nevadilo, ale děti mají podobný komfort, jdou sklopit obě sedačky (i když jedna jen trochu, ale na spaní staršího to jde.. ) a a krásně se ovládá.

A jinak už se děsně těšim, až Barča nebude přes den vůůůbec spát a budu moct koupit nějaký golfky a skate nebo tak něco :-)

tak jsem se rozkecala a jdu do postele, bo jsem nemocná, ble..

Míšo drž se!!!!!! těšíme se na mimíska!! však on už přijde,neboj.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
22.10.10 20:56

Já musím říct, že krátce používám Phila, máme taky Vibe a jsme nadšená! jsme ve městě, ještě v paneláku s malým výtahem, malou mám ve vložné tašce ve fusaku a v kombinéze a pohodička, vše mám rovnou v tašce, je tam hezky schovaná a přijde mi to v poho,.. Já bych neměnila!! Koupili jsem za 13 tis, z druhé ruky, ještě je v záruce a je to i s doplňky (taška, fusak, pláštěnky, atd..)
Jinak mám za sebou první týden kdy jsem na ně byla samá, malá je poklad, hezky spinká, kojíme ve dvě a ráno před šestou, přes den skoro nepláče :palec: Snad jí to vydrží!! Ondra je dost nesamostatnej a vztek se, ale zatím jsme to přežila :lol: Dnes jsem je oba pakovala do auta, to byla hrůza, hlavně ještě to škrabání skla po ránu :zed:
Výjezd s kočárem mám už nacvičený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
22.10.10 20:58

Erian ahoj :mavam:
To budeš mít dítka od sebe přibližně jako já, no ještě malinko blíž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
23.10.10 14:19

Sylvi jak se dělá mimi překvapení? Tak to první tak, že já bez antikoncepce, menzes jednou za cca 40dní a to ještě jak kdy. No a sex byl veelmi vlažný, tak jednou do měsíce, takže neřešilo se. No, ale slavili jsme výročí trochu bouřlivěji a bylo :mrgreen:
A druhé mimi? Chtěla jsem si nechat zavést tělísko a čekala na MS, že po ní si ho dám a ona už mrcha nedorazila, mám doma plemennýho bejka :lol:

Jarka Páni, osmnáct měsíců rozdíl, u nás to bude asi 13m, uvidíme, kdy se mládě vylodí :-D Jak se to dá zvládnout? Dodej mi trochu inspirace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
23.10.10 16:10

Hehe, Eri.. já mám doma něco podobnýho :-) obě mimča jsme teda chtěli, ale taky jsem nepočítala, že to bude hned.. a bylo.. slovy hned hned :-) takže teď si ale sakra dávám pozor.. :-) dalšího prcka nejdřív za tři roky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
23.10.10 16:50

Ahoj holky,
tak sme od včera doma a je to pěknej záhul, malá se narodila císařem, takže sem dost nemožná, nebo spíš nejsem tak schopná jak bych chtěla být.
Mikin je skvělej krásně s citem ji hladí po hlavičce ale máme problém, dělali vám to děti taky? když začne malá brečet Mikin taky a je to jedno jestli je vzhůru nebo spí, dnešní noc sem se musela odstěhovat z ložnice, jinak nebyl schopnej zabrat při jakým koliv jejím zakňourání a moc plakal a bál se.
Co ste stím dělaly teda jestli ste vůbec měli podobnej problém.

No nic musím jít, snad časem dodám víc info i nějakou fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová