Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7602
26.10.10 17:06

Ten Peg Perego je docela pěknej, akorát kam dávat dítě do půl roka, že…
Koukám, že ty ABC jsou dva, ZOOM a TANDEM, kterej je to ten blbej? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.10.10 17:15

Jinak víc kočárků mají taky tady
Momentálně mají slevy na kolekci 2010.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 17:16

Nettie ahoj :-) no jasan, že „vyhovuješ“ :-)

ABC nevim, jestli „blbej“, ale já měla ZOOM, a to prostě ve městě (hlavně ve větším a s MHD) fakt nejde… je to tank.. ale hyperpohodlnej pro obě děti.. jsou to fakt v podstatě dva kočárky spojené dohromady. Každé dítě má maximální pohodlí.. Na vesnici super.. maximálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.10.10 17:17

Sylvi tak ZOOM mám možnost odkoupit od jedné holčiny, akorát koukám, že za tu cenu, co mi písla, se dá pořídit i novej… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
26.10.10 17:40

tak zoom se líbí i mě jen nevím co ty kolečka jak sou moc vhodný na vesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 17:43

Eri a kde bydlíš? město, mhd či terén - tam to nedoporučuju. Rovné cesty do krámu a zpět - super :-)
jinak my ho kupovali i prodali za 10000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
26.10.10 17:45

eri:a tak neprodává to s výbavou?na netu máš možná základ nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
26.10.10 17:50

a co ten britax?ten taky vypadá dobře jen nevím kdyby nahoře byla korba pro mimi tak jak by ten dole měl místo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
26.10.10 19:23

Sylvi bydlíme na vesnici, jenže s kočárem budu taky někdy vyrážet do Prahy na pochůzky a tak…

Pavli jo, ten britax se mi líbí, je zdaleka nejlehčí, ale zase jenom černej. Ale vypadá dobře, asi si ho tam sjedu vyzkoušet a pak napíšu Ježíškovi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
26.10.10 19:53

teda kočárky vám nezávidím, mně se nelíbil ani jeden z těch tandemových, tak jsem se po dlouhém váhání rozhodla to risknout a mít jenom jeden+ nosítko. A zvládla jsem to, ale zaprvé Jindřiška už slušně chodila (jenom ne vždycky tam, kam jsem potřebovala :mrgreen: )a za druhé to bylo na léto, o to to bylo jednodušší. Ale když jsme někam šli s manželem, měli jsme Jindřišku v golfáčích a Toni v hlubokém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11725
26.10.10 20:06

Taky nezávidím ten výběr kočárku, i když jak už jsem psala, kdyby jsme ho pořizovali, tak bych šla do Phila. Ale jsem ráda, že jsme to bez něj zvládli, ale bydlíme na vesnici a Natálka hodně chodí a vše potřebné máme poblíž a v létě jsme byli více méně na zahradě.

Sylvi jak nakonec dopadla ta školička jak ti nabízeli práci?

Ilčo malá je kouzelná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
26.10.10 20:29

Eri tj vypadá dobře máš štěstí že to máš kde omrknout tady to zdaleka není kde očíhnout:(

holky to máte dobrý když prckové aspoNˇtrochu chodí tak bych to asi taky neřešila jenže ten náš asi v 15 měs chodit nebude tak by to byl mazec s nim asi :think:

holky teď jsem viděla phila použitého ve skvělém stavu za 8500kč ty jo hned mě svědí ručičky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.10 23:11

My budem mít brzo tenhle:
http://www.eshopbaby.cz/…teds-p33436/

No můj synek bude mít sice v lednu dva, ale já se bez tandemu neobejdu. Cestujeme hodně vlakem a autobusem a to na docela slušný vzdálenosti. To se se šátkem nedá. Potřebuju přebalit dítko, odložit, různě krmit… Zkrátka se pohybovat. I na rychlé přestupy bude PT fajn a na rozdíl od dlouhejch tanků nebude problém nacpat ho do linkového autobusu malého města, až pojedem k babičce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 23:30

Eri tak do Prahy a na pochůzky to teda kočár nejni.. ten ZOOM.. :-)

A Britax je co? jdu to najít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 23:40

tak Britax mě naprosto dostal.. teda tenhle.. a víte čím… protože vychytává jedinou a největší chybu Phila.. obě sedátka jdou položit!! I to přídavný!!! jooooj, to bych chtělaaaa!!!
 http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová