Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
26.10.10 23:40
Sylvii píše:
Eri tak do Prahy a na pochůzky to teda kočár nejni.. ten ZOOM.. :-)A Britax je co? jdu to najít…

To je kočárek, kde pokud chceš mít novorozeně, musíš dočasně používat korbičku nebo autosedačku. Pak teprv pro odrostlejší dítě přídatné sedátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 23:42

akorát jsem to teda u nás prodávat nenašla.. já bych do toho šla okamžitě.. protože to je přesně, na co Phila využívám nejvíc.. když je starší unavená.. a tam se prostě vyspí blbě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
26.10.10 23:48

Máš ho například tady
http://www.malvik.cz/…-Dual-4-2010

Já ho kdysi zavrhla, ale už nevím proč. Že by proto, že výrobce uvádí, že je od narození do 15-ti kg, což mi přišlo poněkud málo :think: Nepamatuju se, ale asi jo.

Jo a asi taky roto, že nemá nafukovací kola. Rozměrově se mi teď porovnávat nechce.

Porovnání těch rozměrů:

Phil classic/SP/dash/­Vibe:
rozměry včetně DK): 62×120/62×120­/62×120/64×120
po složení(bez kol): 76×51×23/76×5­1×23/76×56×22

Britax
Rozložený: 119×110×69 cm
Složený: 53×100×69 cm
Složený bez sedátka: 30×84×69 cm
(jinak pozor, váha se sedátkem je 14kg, to už je docela dost)

Příspěvek upraven 27.10.10 v 11:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
26.10.10 23:52

mno pro mě je teda to spaní naprosto směrodatný.. nenafukovací kola mi nevaděj.. :-) a 15 kg mi přijde docela v pohodě.. Barča má teď necelých 12 a to už asi půl roku, tak předpokládám, že 15 jen tak mít nebude.. a na tom videu to zkoušej s tříletým klukem. :-) v tý přídavný sedačce..
mno pojedu ho asi vyzkoušet a pokud je to fakt tak všechno :-) tak do něj normálně jdu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.10.10 07:58

Holky zdravim.

Vitam netie tusim ze?No a proc bys nemohla me holky jsou od sebe presne 18mes. :wink: :wink: :wink:

No holky koukam ze debata o kocarcich jede. :pankac: :pankac: :pankac: No Sylvii ma pravdu taky mi u Graca vadi ze pro vetci ditko nejde sklopit sedacka na spani.Ale nastesti se clovek ten 1rok stejne pohybuje vetcinou tady nekde a nikam moc nevyrazi ja uz ho budu po zime prodavat a pak uz do dalsiho nejdu.mame golfky a Eli uz bude bez kocaru stejne mi uz nespi pres den. :wink: :wink: :wink:

Holky a odkud vlasne jste vsechny?Sylvi a jitu vim a ostatni? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
27.10.10 09:36

Sylvii, tak synovi je rok a třičtvrtě a má 14 kilo. Když ho obleču, tak těch patnáct mít bude. Ale holky bývají drobnější. Řekla bych, že těch patnáct kilo je fakt dost omezujících :-? Jinak já budu mít na malého fusak, takže ho tam nebudu dávat nabaleného a jak mám vypozorováno ze sporťáku - nejradši je taky svezený dole, takže se to nějak udělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
27.10.10 09:50

ambi to jsem ani nevěděla že tam je dát taková korbička to je dobrý :palec:
sylvi už to vidím to je fakt dobrý a i vypadá dobře a líbí se mi že ve předu jsou 2 otočná kolečka pže bych se trojkolky někdy bála :nevim: známá z naší diskuze jednou říkala že přední píchla někde v terénu a že to byla morda ho dotáhnout někde kde potřebovala :think: Ty jo i s tou korbou to vypadá dobře a u nás bude ze začátku max malinkej tak by se tam mohl v poho vejít..ty jo fakt mě ten kočárek nadchl a jak se dá pěkně skládat (to je pro nás taky důležitý dojst jezdíme autem) paráda :palec:
lost:my jsme z východních čech (konkrétně žamberk) :palec: to máš dobrý že už ti prcek bude chodit to bych asi taky kočárek nekupovala jen ať chodí :palec: když vidím neteř od přítele kt. budou v lednu 3 roky a nejde pěšky ani do obchodu tak je to děs :roll: nohy šourá po zemi z kočáru no mazec

holky a myslíte že je ta váha tak „svazující“? já nevím max má teď 9 kg.mi přišlo to vrchní sedátko na většího prcka malé ale když jsem viděla ve videu toho klučinu tak se to zdálo být v poho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.10.10 09:58

No moje holky drobne tedy nejsou Eli ma 17kg a sara mela v roce 12kg. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: takze bych nato nevsazela. :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
27.10.10 11:10

Sylvi škoda, že ten britax, co si našla na videu tady nejde koupit, je dobrej :palec:

Já koukala na Malvík a tam mají ten B-dual, docela o něm začínám přemýšlet. I když čert ví, jak moc budeme cestovat, na Prahu máme přece jenom tatínka s autem, ale nejsem si jistá, že Damien bude v roce nějak moc chodit… Asi to risknu, prodat se dá vždycky. No a ta váha, v sedmi měsících má devět kilo, tak snad to přibírání teď trošku zabrzdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
27.10.10 12:01

holky to jsem z toho nějaká zmatená :-o to co bylo na videu není ten B-dual co má malvík?mě se líbí ale tak cena uf :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.10.10 15:24

No Eri a pavli u vas bych ten dvoukocar vazne brala.Ty deti budou kolem roku a jeste mozna nebudou chodit a kdyz tak stejne budou chodit kolem jedny veci 50krat takze stvrdnete na 1miste hodinu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sara uz chodi dobre ale ma to objevovatelske obdobi ze jede s malym kocarkem a nemuzu ji dostat z jednoho mista.Eli je nekde 5km od nas a my tvrdneme na tom 1kilometru. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
27.10.10 15:57

Ahoj všem,

lost, to máš pravdu,z pětiminutové trasy je s dětma rázem túra na půl hodiny :mrgreen: :mrgreen:
Je fakt, že mít děti ještě blíž k sobě, kočár jsem určitě pořídila, takhle to přece jenom šlo. A to s sebou ještě mívám na vodítku psa :mrgreen:

Jinak 2 kamarádky mají PaT a hrozně si ho chválí :palec:

Jsem z Prahy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
27.10.10 16:49

Nettie a odkud z Ph? :wink: :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
27.10.10 17:02

lost:tj chodit určitě nebude budu ráda když se přetransportujeme všichni najednou:))
netie:taky chodím se psem (teda když je zrovna doma a nezdrhá nikde :roll: ) je to takový trdlo tak si neumím představit ještě hlídat druhé dítě k tomu:))

ještě jsem našla tento kočárek jen z fotky s dětma se zdá docela dlouhý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5601
27.10.10 17:30

lost, momentálně pha 7, ale cca za měsích se budeme stěhovat do Uhříněvsi :wink:

pavli, no nějak to půjde, neboj :lol: Zrovna dneska mě zastavila paní s kočárkem a bíglicí (my máme bígla :lol: ) a že prý jak k tomu psovi zvládám ještě dítě a kočár :lol: :lol: A že ona teda měla pocit, že to nezvládá s kočárem a se psem, tak prý si ze mě vezme příklad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová