Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Míšo jj, chtěla bych ho HNED
aby měl vůbec smysl.. jo s tou zimou mě to taky napadlo.. na druhou stranu, fakt jezdím hlavně po Praze.. i když loni je fakt, že bylo sněhu dost u nás na kopečku.. tak nevim..
… i když jsem právě četla nějakou recenzi maminky z US, která je prý maniak na kočárky a tam píše o Britaxu, že poté, co u jednoho kočárku někde tvrdla s píchlým kolem, u dalšího něco a u dalšího nemohla projet ve SNĚHU, tak konečně našla super kočárek.. tak bych si myslela, že i na ten sníh myslela, když jí to u jinýho kočárku myslela.. nevim.. No na hory to asi nejni
ale do Prahy by to mělo stačit, no ne? co myslíte?? Já teda nevim.. měla jsem zatím v zimě Teutonku, která taky nemá nafukovací kola, ale zase nejsou ani takhle plastový.. a s tou to bylo naprotso v pohodě. Loni s Philem jsme měli problémy jen před barákem, kde bylo sněhu hafo, takže jsme za sebou táhli kočár pozadu.. jinak dobrý… takže si myslim, že by to u Britaxu maximálně dopadlo stejně..
sylvi:no tak to je zase dobrý ještě máte dobrý že už nepotřebujete hlubokou korbu viď
to už je pěkná cena
My terén máme zatim takovej všelijakej ale časem půjdeme stejně do města takže bych to neřešila.no přesně jak píšeš podle mě pokud je kopa sněhu tak je asi jedno co máš za kolca ![]()
miša je dobře že je malá tak hodná ![]()
ixi to já přemýšlím že si to necháme říct..pže máme problém s klučičím jménem
tak aby jsme to kdyžtak stihli vymyslet kdyby se nedejbože (snad ne) chtěl prcek vylodit zase dřív
Pavli a teď mi došlo, že Tvůj Maxík je vlastně jen o 6 dní starší než naše Madlenka
taky ledňátko 2010.. a jakto, že nejsi u nás na diskusi?? ![]()
Pavli, my jsme taky měli problém s klučičím jménem
. Mám pocit, že jich je strašně málo na výběr
.
Manžel mě nedávno přemlouval, ať se už zeptám, co to bude, abychom se už definitivně domluvili na jménech. Já si zas myslím, že kdybych věděla, že to bude třeba kluk, tak holčičí jméno vymyslím jen tak narychlo a co když se doktorka splete
.
My taky potřebujeme kočár do terénu. Ještě že tak, manžel by asi nebyl rád, kdybych phila, kterého jsem mu tak vychválila a přemluvila, ať ho koupí, chtěla prodat a koupit dražší
.
souhlas.. taky nemám jména pro kluky
a třetí mimi je pořád v plánu, tak jsem zvědavá ![]()
jdu do pelechu.. holky už jsou v postýlkách, tak toho musím využít a jdu si číst a tak ![]()
Tak koukám, že se Britax ujal, tak pak někdy uděláme sraz ![]()
Sylvi odpovím za Pavlu, snad se na mě nebude zlobit. Maxík se měl narodit až v březnu, jsem ze stejné diskuze, tak to vím.
Ty slevy v Mamince jsou super, už jsou to prolezla a protřídila, za co utrácet budu a za co ne, 20% na kočár je slušný, ale asi poprosím rodinu a založení na Ježíška ![]()
Holky zdravim.
![]()
Co blaznite?Kdo ma docitat a to mam jeste dalsi diskuze
No neco jsem prolitla ale moc toho nevim.
![]()
Resi se kocarky my uz porizovat zadny nebudeme takze u nas uz nic nebude.
![]()
Jo a pavli taky vim ze mela maxika driv narozeneho tusim ze mela i diskusi o tom tady predcasne narozene miminko.No byl to broucek malej.Co se vubec stalo ze se narodil driv?Jestli tedy o tom chces mluvit.
![]()
Miso super ze mala je hodna.
![]()
Ilco co vy jak se mate?A jarka?
![]()
Mejte se my dnes plavco se sarousem.
![]()
sylvi to jsem si nevšimla:))přesně jak píše Eri měli jsme TP 24.3 takže jsem v březňátkách..nakonec se Max narodil dřív (v lednu) mě se ale diskuze nechtěla měnit ![]()
ixa to věřím s tím mužem oni to zase tak v oku nemají že:) já mám dost co dělat abych přemluvila přítele že potřebujeme sour.kočár a když viděl že stojí pomalu 2× tolik co náš současnej tak se mu protočili papuče ![]()
eri jsem na to ještě pořádně nekoukala,ale chtěla jsem se podívat hlavně na látkovky jestli by tam něco bylo
Já pořád nevím no jestli to zkusit teď nebo až po novým roce s tím kočárem
zase si říkám že po novém roce na to budeme fin.líp tak by to snad mohlo dopadnout
lost mám založenou diskuzi o nedonošeňátkách a je doela smutný kolik mamin (čerstvých) tam máme:( a ještě asi 4 byly ve stejné nemocnici jako my.Hele co se stalo mi nikdo neřekl
prostě jsem přijela do nemocnice nedřív mě sestra seřvala že jdu tak pozdě (což je pravda měla jsem bolesti už půl dne) a pak zjistila že krvácím a už to jelo jak po másle do 2 hodin se malej narodil a jel do krajské nemocnice na dětskou JIP.naštěstí (oproti ostatním maminám s prckama) mi přijde že MAx je v pořádku fakt žádné zdrav.problémy či tak.jen je prostě o ty 2 měs pomalejší ve vývoji,zatim snad to dožene:)jee ty se máš taky bych jela plavat:) ale jsem pořád s nějak naclazená tak to nechci moc riskovat:(
no holky u nás to byl hrozný problém s klučičím jménem
pro holku máme EMa to je pořád aktuální,ale kluka jsme vymýšleli v nemocnici asi 10 min před tím než jsem šla nasál
ikdyž je fakt že MAxima jsme měli napsaného v předběžném seznamu takže to bylo zase tak uplně zoufalý:))
Ahoj holky,
tak mi konečně obě dítka spí, tak mohu přispět, malá je ted víc vzhůru, takže se i víc ozývá,..mně by to neva, ale zase nechci kolem ní takncovat nějak extra kvůli Ondrovi,..ten je stále na malou moc hodnej. Ted máme možná spurtík, jelikož by prostě furt jedla, a je to takové náročnější,.
Taky mě štve že ji nemohu dát pod hrazdičku a tak, jednak malej sem natáhává furt hromadu krámu z děcáku, takže tu není k hnutí a pak bych se nemohla jít ani vyčůrat,..v tom měl Ondra výhodu,..Mám prostě takovej pocit že se Gábince nevěnuju jak bych chtěla, a zárověn řeším aby Ondra nestrádal, asi to řeším víc než ty děti ![]()
No až přijde večer manžel, tak pujdu s Ondrou na procházku, at taky ví že může mít maminku občas pro sebe,.
U Gábinky v noci spaní pořád jde,budí se dvakrát, takže ok, a přestala mi v noci škytat po každém kojení a hned usíná, což je taky výhoda ![]()
Taky mi přijde že se už vytáhla, zkusím ji večer zvážit, at mám představu ..
Omlouvám se že píšu tak zmateně, snažím se co nejvíc, atak píšu jak mě to napadá,..
Ilčo a jak Ty?
sylvi Eri:jsem z toho nějaká zmatená
myslíte že těch 12tis u Malvíka je základ a musíš si dokoupit to přídavn sedátko dolů? ![]()
Pavli přesně tak.. základ jednokočár je cca 12500 a přídavné sedátko něco přes dva.. dohromady prostě necelých 15.
Na MMB je k sehnání nový za 12 825,– i se sedátkem. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Nicméně pokud by fakt šla použít ta sleva z Maminky, tak to v Malviku vyjde na 11 400 cca… takže to by bylo nejlepší
Já už jen řeším, kde je vzít, než prodáme Phila.. jinak už bych měla Britax doma.. ![]()
joj, mrňátko Maxíček, takhle brzo chtěl na svět, jo? No tak hlavně, že je v pořádku ![]()
sylvi to právě na tom MMB jsem nepochopila jestli to přídavné je součástí nebo ne
mě už z toho hrabe říkám si že bychom ho mohli kouipt teď a tu korbičku na mládě až na jaře
boože to jsem si azse vzala něco do hlavy ![]()
hihi, Pavli tak to se omlouvám, že jsem to tu tak zpropagovala..
na MMB píšou: Součástí je i druhá sport.nástavba. A v kolonce „možno dokoupit“ už není, tak to chápu tak, že je v ceně..
sylvi:jj sorry no to mi nedošlo
ne to je v poho mě se právě taky moc líbil ze začátku
a když jsi to ještě takle omrkla tak je to super
Jen jsem prostě hrozná když něco chci tak hned ![]()