Skoro-dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
283
9.7.06 21:15

Ahoj holky,

po dlouhé době se opět hlásím a zdravím hlavně Timeu. Jak se držíte? Já na Tebe pořád myslím. Já to prožívala taky a jednou se manžel vrátil domů a dítě řvalo a já taky řvala, neb jsem toho měla fakt dost. Nejhorší byla ta neschopnost to mrně uklidnit.

Holky, mám problém - ta naše holka zuří! Je jí 10 měsíců a zuří! Jak jí nedáme mobil, zuří. Jak jí vezmu smetí z ruky, zuří. Jak jí přebaluji, zuří. Jak nemůže urvat medvědovi očičko, zuří…

Zuří tak, že na měkém podkladu se háže dozadu a ječí jak siréna. Na zemi se takhle hodila jenom jednou a já myslela, že si rozbila hlavu.

Zuří asi tak 20×/den. Asi jsme něco zanedbali - pořád jsme měli výmluvy - rostou jí zoubky, předevčírem jí očkovali, je moc horko, je moc zima, bla bla bla

Co teď? Co budu dělat, až se to narodí????? Slyšely jste o něčem takovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
9.7.06 21:20

Blanci, to zureni je naprosto normalni. Neboj, nic jsi nezanedbala. Proste si toho nevsimej a zachvaty prehlizej. Casem zjisti, ze to k nicemu nevede a bude zurit jen vyjimecne.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.06 14:59

nazdárek

nevím nevím jestli to co budu mít já se dá nazvat skorodvojčaty.. možná už ne, možná ještě jo,

Ale Timeo, chci vyjádřit podporu a uklidnit tě, že už přece víš že bude líp… no a až tobě bude líp, tak doufám že sem ještě budeš psát a povzbuzovat další spolubojovnice … třeba mě… protože už mám živé sny, jak moje druhý dítě trápí prdíky stejně tak intnzivně jako Michala … no a když nespí tak řve a to hlavně v noci… jak hezky si opět užívám svou popodepku, a to už ty budeš hodně za vodou a budeš si užívat Vánoc se svejma skvěle sehranejma dětma:o)))) a já budu v porodnici (kde budu řvát, že tam trávím štědrej den..... atd atd..... a taky mě to za čas přejde

no a pak přijde má máti a řekne „vidíš já ti to říkala, děcka takhle brzo po sobě????“ a máš co jsi chtěla"

v podstatě, kdyby mi to hormony dovolily, tak mám i předporodní depku… ale naštěstí jsem ted zežrala celou čokošku a vím že to nějak zvládneme:o) protože to zvládly i jiné… třeba Timea:o)))

tak zatím nazdárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
10.7.06 15:03

Holky, držte se!!!

Když bude nejhůř, udělám vám exkurzi k nám domů (aspoň by byl konečně důvod uklidit :-) - uvidíte, že časem to FAKT FUNGUJE!!! A je to nádherný, až se tají dech… Jen se tý nádhery dožít… Myslim na vás a blbý kecy odpálkovat. klidně i sprostě!!!

• Citovat
  • Upravit
mia
10.7.06 17:17

Zdravím,

Timeao
hodně sil, držím pěsti.

Někdo psal o sundaání plínek, nechci rozhodně zaneprázdněné matky provokovat, ale u náís na to zabraly látkovky, ty nesundá zato papírovkou na mě zamává, zahodí jí a uteče :oops:

no a mě roste břicho a ubívá sil a chlapíček už není žádné miminko, teď se strašně moc změnil, komunikuje jak velkej, je rozkošnej, ale tv rdě prosazuje svou, takže se dohadujeme, což bývá o nervy, mizera jeden svéhlavej, po kom asi bude :lol: :lol: takže zatím výtězím

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
808
10.7.06 17:26

Ahoj

ahoj holky

nebojte, ono se všechno podá: byly tady foto tandemů, nedá mi to a musím poslat svůj autobus:

Takže, hlavu vzůru, přežili to před námi, přežijeme také!!!!!!

Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
10.7.06 20:17

vvik - vidím dobře - jsou tam všichni tři??????? :o))) to je super

Mio - zdravíme Maxe - jsem nevěděla že jsou s michalem jen pár dní od sebe… no a koukám že i ty naše druhý budou …:o)
Michal je taky tvrdohlavej, ale většinou si nakonec dá říct… zato chce furt klouzat na klouzačce… takže ho furt musím vysazovat a to taky není bůhvíco… chůze do schodů.. zezačátku ho to bavilo (držím ho za ruce - sám ještě ne) zato ted v těch vedrech se panáčkovi 4. patro zdá vysoko tak se nechá vláčet… když k tomu připočtu ještě nákup, tak takovejch 20 kilo nahoru táhnu…

JO už víš co budeš mít… nějak nemám čas číst listopad06 (no upřímně nečtu ani prosinec . jen vždycky poslední stránku:o)

tak ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
10.7.06 23:06

Mako

zdravím, s tím čtením našich měsíců porodu jsem na tom obdobně :lol:
co čekáme jistě nevíme, schovává se, ale myslím kluka ikdyž s Maxem jsem si byla jistější.
No o schodech mi nemluv, my 3.patro schdy točitý, starej činžák, tedy patra dlouhý, ale snaží se, jen teď v těch vedrech je unavenější, zítra si jdu pro krátký šátek a kočár bude zůstávat občas doma, chodí slušně a většinou i tam co je třeba, je to divné, prostě máme pár dní „nové“ dítko, holt změny přichází po skocích

• Citovat
  • Upravit
2857
11.7.06 08:13

:o) takže bude překvápko:o) já původně chtěla taky ale nevydržíme to.. tak se třeba taky neukáže… a co víc taky myslím že to bude kluk…

navíc chození tam kam chci u nás nehrozí, takže se pomalu začínám orientovat v tandemech, abych v případě že se rozhodnem ho koupit už měla vybráno… takže bych tu měla dotaz… má nějaký tandem - kromě Jané tříkolky (trojkolku moc nechci) nafukovací kola????? nebo prostě velká kola vhodná do terénu?????

nic nemůžu najít, vše na způsob golfek:o(

tak děkuju za případný tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
11.7.06 08:27

Ahoj holky,

Timeo, blahopřeju k Vítkovi, držím palce ať se sžijete, zvyknete si a ať už je to tak pěkný jak píše Missorka :-), já se toho taky děsím až si prťouska přineseme domů (trochu brzy, že :-)), malá byla uřvanec a koukám že pravidlo „druhé miminko je vždycky hodnější“ vůbec nemusí platit :-)

Opatruj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
11.7.06 08:33

Mayo,

třeba to platí statisticky a vyžraly jsem to já, Terik a Timea. :-)

Spíš to ale je tak, že kdo má první zlatíčko, má i druhý. :-) Byla jsem minulej tejden u kamarádky, celý den. Za tu dobu svého druhorozeného syna třikrát přebalila a asi 4× nakojila. TO BYLO VŠECHNO. Jinak celou dobu spinkal, nebo ležel a koukal. Pořád jsem čekala, kdy dojde na vak, nošení, chování, skákání, hopsání… A NIC!!! Byla jsem úplně zelená závistí… :-D

• Citovat
  • Upravit
958
11.7.06 08:39

Peto, třeba u tebe to dorazí u těch dalších dětí ?!?! :roll: :wink:

Jinak mě to zatim nechává reativně klidnou, protože věřim, že druhý bude tak hodný jako byla Verča.....

Každopádně exkurzi u Missorky doporučuju…až mi bylo líto, že ty děti nebudu mít tak blízko od sebe jako ona…no třeba to třetí a čtvrtý se nám podaří „nevychytat“ dřív :wink: :lol: :lol:

Maminkám přeju hoooodně sil!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
11.7.06 08:55

Ahoj holky,
Timeo myslím na vás, ať je tohle období brzy za vámi. Moje kámoška se skorpdvojkama mi říkala „neměj hlavně žádný ambice. důležitý je přežít“. a tak to je. Přežiješ první tři měsíce a pak už to bude lepší.

Mandi s hovínkama bohužel neporadím, já jsem šťastná, když se Vašek vůbec jednou za 3-4 dny vykadí…

My máme teď zřejmě období separační úzkosti, z Jirky je neodložitelný dítě. Přešťastnej u mámy v náručí, vřeštící, jakmile je odložen. Nevim, jak se naučí lézt, když se furt nosí. Nehledně na to, že já mám ruce jak opice a Vaškovi na všechna přání (houpat, honit…) odpovídám „až Jíra usne, až přestane řvát…“ A on neusne a řve furt.

Včera v pledne jsem měla krizi. Oba řvali, nechtěli chrnět, tak jsem strčila Vaška do postýlky (díky za šprucle!), Jirku do sedačky, zavřela dveře a šla brečet na záchod. Měla jsem nezvladatelnou chuť oba je seřezat. Další hodinu řevu jsem už snášela mnohem líp.

Makýš a Tygříci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
11.7.06 10:27

Maminky,

moc díky všem za gratulace a za to, že jste „s námi“. Vůbec se to nelepší, naopak. :( Prostě nezbývá než se s tím smířit, asi s manžou plodíme jen nervózní a ukřičený děti, musí to být v nás. Po kojení má Vítek oči jak baterky, nebrká, neusíná, uhoupat se nedá, únava žádná, prdíkuje, dudlík vyplivuje … Když jsem s ním sama, tak řveme duo. Včera byl manža na chvíli pryč, já poprvé s oběma dětma a Adinka spadla dost ošklivě z postele, když jsem měla Víťulu u prsu. Vzápětí se malej poblinkal trochu krvavě - doufám, že je to jen z bradavky, která mně v neděli krvácela.

Nezlobte se, že nereaguju jednotlivě, všechno čtu a modlím se, ať letospříjde podzim hodně rychle. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.7.06 13:38

Timi,
je mi tě líto, ale tak nějak obdobně to bylo u nás. Když jsem kojila, tak měla Any ty největší úrazy. Přejde to :! Počítej i s možností, že oba budou brečet duet, ale taky to přejde :!
Vydržať :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová