Slyším tchýni při sexu! Fuj!

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
38179
6.1.13 23:59
xantipi píše:
Na to člověk není nikdy starej… :lol:

Tak podle někoho prej můžou křičet jen mladý. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A já tomu zrovna teď začínám přicházet na chuť. :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
74217
7.1.13 00:00
@xantipi píše:
Přišla za mnou holka a říká, Adam(kluk) vám chce sebrat lubrikant…( Už jsme rázně pořešili, jak ví, že máme lubrikant)… A víte na co? Aby si mohl namazat nohy, aby mu to líp skákalo na trampolíně do výšky :mrgreen:

Se pos… ty decka jsou skvele :lol:

• načítám...
102677
7.1.13 00:01

Tak čtu diskusi a fakt dobře se bavím :lol:

• načítám...
102677
7.1.13 00:02

Ale jinak by mě taky zajímalo, jak je to s tím zakladatelčiným bydlením nebydlením u tchýně :think:

• načítám...
102677
7.1.13 00:03

Ale nejzásadnější informace z téhle diskuse je pro mě to, že už jsem dávno za zenitem a neměla bych na sex raději ani pomyslet, natož ho provozovat :zed:

• načítám...
11514
7.1.13 00:03
@Heineken píše:
Tak podle někoho prej můžou křičet jen mladý. 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A já tomu zrovna teď začínám přicházet na chuť. :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jen si zahulákej, nikdy nevíš, kdy to bude na posledy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
mooona
7.1.13 00:06
@Heineken píše:
A já tomu zrovna teď začínám přicházet na chuť. :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nebooooj, hulákej jen co ti plíce stačí :lol: :lol: :lol: :lol: přinejhorším tu za čas bude diskkuse tvého zeťáka :mrgreen: :lol:

• Upravit
74217
@Šája píše:
Ale nejzásadnější informace z téhle diskuse je pro mě to, že už jsem dávno za zenitem a neměla bych na sex raději ani pomyslet, natož ho provozovat :zed:
:mrgreen: uz si to taky projela? Tak jen soupej nohama, prd do perin a neopovazuj se myslet na sex. Letos uz urcite byl tak to nech az za rok ;-) :-P
  • načítám...
38179
Šája píše:
Ale nejzásadnější informace z téhle diskuse je pro mě to, že už jsem dávno za zenitem a neměla bych na sex raději ani pomyslet, natož ho provozovat :zed:

Já už by asi taky měl s tím seksem pomalu přestat Šájo. 8o :think: :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
@kate02 píše:
o ptaku ohnivaku :-O

myslíš tu o ptáku vohníváku :poblion: :mrgreen:

• Upravit
38179
7.1.13 00:07
xantipi píše:
Jen si zahulákej, nikdy nevíš, kdy to bude na posledy :mrgreen: :mrgreen:

No právě, musím si ještě pořádně zařvat, než mi to děti zatrhnou. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 00:08
@Šája píše:
Ale jinak by mě taky zajímalo, jak je to s tím zakladatelčiným bydlením nebydlením u tchýně :think:

kecá :roll:

@Šája píše:

myslíš že i myslet na TO je nechutný jo? :think: jsem prase :mrgreen:

• Upravit
8566
7.1.13 00:08

No joo.. tchýně.. ta má jistě i ten sex Tobě naschvál zakladatelko :lol:

(Příběh s polohou 69 je bomba :lol: a jste tady všichni nechutní, v takovém věku TO ještě provozovat 8o )

• načítám...
38179
7.1.13 00:09
mooona píše:
nebooooj, hulákej jen co ti plíce stačí :lol: :lol: :lol: :lol: přinejhorším tu za čas bude diskkuse tvého zeťáka :mrgreen: :lol:

Budu na to myslet, dám dceru jen hluchýmu a snad takové diskusi předejdu.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
K.Black
7.1.13 00:09
@Kallkapa píše:
No joo.. tchýně.. ta má jistě i ten sex Tobě naschvál zakladatelko :lol:(Příběh s polohou 69 je bomba :lol: a jste tady všichni nechutní, v takovém věku TO ještě provozovat 8o )

přísahám že ode dneška už nikdy nic, bych se hambou propadla :lol:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová