Snažení 2017

• Fotoalbum (1038)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3254
17.1.17 19:44

Vy jste dobré :lol: Nedělejte si naděje na testy je brzy, ja měla u prvního ducha 11DPO a to byl po limitu vykoukany na světle :roll: a 13DPO už byly hezké čárečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.1.17 19:47

@wewerka111 já si to chci užít… U prvního syna jsem to zjistila až v 16tt… nebylo to plánované… Byla jsem bez příznaků… Nenapadlo mě udělat test… I na byla i když slabší… Nepribrala jsem ani deko… Takže teď si budu testovat a těšit se každý měsíc :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.1.17 19:54

Hmmm :nevim:
Udělám si tedy testik az v patek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
17.1.17 20:03

Ale všem přítomným držím palce a dejte vědět hned jak něco vykoukate :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
17.1.17 20:05

@DrKiki ty jo tak to je mazec tak pozdě to zjistit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1761
17.1.17 20:10

@wewerka111 no a tak si myslím že možný je prostě všechno… Můžu být ráda že syn byl v pohodě a zdravý :srdce: a tak jsem přišla o celou čtvrtku těhotenství… A tak jako tak mě provázelo spoustu ne moc příjemných chvil po celou dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
17.1.17 20:16

Holky, vítám všechny nově příchozí :mavam:

Jak to tak pročítám, tak se chystá velké testování. Kdo tady bude testovat koncem měsíce? Já MS čekám začátkem února, takže jelikož nejspíše taky nevydržím do vynechání, budu testovat už koncem ledna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
17.1.17 20:57

Já to mam dostat 28 tak snad to vydržím dříve testovat nechci max.Den pred :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
17.1.17 21:02

Ahojky holky :) mám dotaz…
před cca 10 dny jsme měli s přítelem sex :) ale už před 7 dny jsem to měla dostat a nic… myslíte, že by bylo vůbec možné, abych v tu dobu měla plodné dny? Ty jsou snad nějak 12-tý den v cyklu ne? :) snažíme se opravdu krátce…ale to zpoždění mě zaskočilo…
zase nechci bláznit a letět hned pro test :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.17 21:38

Ahoj holky já 6.11jsem samovolně potratila v 7 tt, začala jsem krvácet a miminko to vzalo sebou.Po jakémsi rozboru mi v nemocnici řekli že se po 6 nedělí můžem opět snažit jelikož plod byl prý v pořádku. Prostě se asi špatně zachytil nevím :,( po 3 a půl týdnech jsem dostala první Ms za dalších 31 dní druhou Ms podotýkám že před tím než jsem otěhotnela jsem brala 7 let antikoncepci a můj cyklus byl 28 dní po potratu se mi posunul na 31 dní. Vůbec nevím kdy mám ovulaci a mám hrozný strach že ji mít ani nebudu.Dnes jsem si koupila poprvé ovu testy jelikož druhá Ms začala 2.1 a konec byl 10.2 Dnes jsem ho testla jelikož mě pobolívá podbřišku a byl tam jen slabý duch. Nemohl by mi někdo poradit co mám dělat? Jsem už zoufalá :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
17.1.17 22:19

@Elyon vseeeeechno je možné :lol: jestli máš zpoždění tak se ti pravděpodobně ovulka opozdila takze mohla byt klidne i před těmi deseti dny nebo to je anovulacni cyklus ty byvaji zpravidla o něco delší…ale jak to je nebo bylo nebo bude se dozvis až až bude pozitiv testik nebo až dorazí teta mrcha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3254
17.1.17 22:20

@DrKiki jasan :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
17.1.17 22:27

@Elyon Ovulaci můžeš mít klidně déle než v půlce cyklu. Tím pádem bys těhotná klidně být mohla, stačí koupit test a uvidíš co se objeví ;) Neměli jste sex i před tím nebo jen teď? @Sedláčková.cz To me mrzí, každopádně jestli je dnes duch neznamená ze zítra nemusí být silné čárky ;) Zkus ovu test zítra odpoledne znovu, taky je možné ze ovu uz byla :think: Ja mám cyklus rozhazeny ale stejně mám ovulaci ten 13-14 dnen cyklu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.1.17 22:47
@Katie9 píše:
@Elyon Ovulaci můžeš mít klidně déle než v půlce cyklu. Tím pádem bys těhotná klidně být mohla, stačí koupit test a uvidíš co se objeví ;) Neměli jste sex i před tím nebo jen teď? @Sedláčková.cz To me mrzí, každopádně jestli je dnes duch neznamená ze zítra nemusí být silné čárky ;) Zkus ovu test zítra odpoledne znovu, taky je možné ze ovu uz byla :think: Ja mám cyklus rozhazeny ale stejně mám ovulaci ten 13-14 dnen cyklu ;)

@Katie9 bolí mě teď v podbřišku a Ms mám dostat až 2.2 tak to by mohl být příznak blížící se ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1248
17.1.17 23:28

Sex při ovulaci vs nechat volný průběh.

Ahoj holky, zajímalo by mě, jestli jste některá nejdřív nechávala při „snažení“ věcem volný průběh, ale po čase, kdy se // stále neobjevovaly, jste radši začali přidávat plánovaný sex v době ovulace a až tak se vám podařilo otěhotnět?
Mě už bude v únoru 36 a jsem děti nemám, nikdy jsem těhotenství plánovat nechtěla, brala antikoncepci a po vysazení si říkala, že když to má přijít tak to přijde. Ale teď se mi navzdory všem radám „nemyslet na to, nic nesledovat“ zdá, že v mém věku by bylo lepší trochu tomu pomoct… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí