Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem 20DC a dnes mi přijdou ovu testy. Nechci se v tom začít šťourat, snažíme se jen chvíli, ale objednala jsem si je abych věděla zda ovu vůbec probíhá (na prohlídku gyndu - zda jsem v pořádku jsem objednana až na březen) Kdy mám ovu použít? vůbec s nimi nemám zkušenosti a budu jich mít klasicky 5. Děkuji za rady
@DrKiki tak to tě vzali hodně brzy!..já když se objednávám na gyn, tak mě dají termín tak za 2-3 tydny ![]()
@Lillis ahoj…no, tak záleží na tom, jak dlouhé máš cykly…na návodu použití v těch OVU testech budeš mít tabulku, kde je popsáno, podle délky tvého cyklu, které dny bys měla zkoušet OVU testy..
@Markisska dva dny před nejsou myslím brzy, a v den OVU to taky jde…Mohlo by to stačit!
a snad i stačilo!!! ![]()
@mimis86 řeka jsem ji že bych potřebovala co nejdřív tak mě tam někam vmackla.. Kdybych šla normálně na prevenci tak by mě takhle rychle taky nevzal. Čtvrtky má zrovna pro těhotné ![]()
@mimis86 mam nemocnou malou… mozna zitra. Ani poradne nevim kde tady u nas
@DrKiki tak snad tě tam na ten čtvrtek - pro těhotné - zařadili správně!!
![]()
@ivalinka já žiju v praze, a tady bývají při nemocnicich odběrová místa..ale netuším, jak to chodí v jiných městech ![]()
@mimis86 jeste uvidim… kdyztak zitra nebo v patek zavolam na gyndu a uvidim…dneska uz me zacina bolet bricho na ms :-
@mimis86 sem si to vydupala takže jo!
ještě mě napadlo jestli to po HA nemám nějaký rozhozený… Ale tu už neberu půl roku… ![]()
@mimis86 A na kontrole před tím půl rokem bylo všechno v pořádku…
@DrKiki pochybuju, že by ti po pl roce po vysazení začaly nějaké potíže související s HA…ale já mám pocit, že od chvíle co se snažíme, resp. se nechráníme tak mám furt něco
a to jsem fakt nikdy žádné gyn potíže neměla
Budu zítra držet palce hlavně ať je vše OK ![]()