Snažení 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15465
22.1.24 14:35

@KraliceAlice pokud nebudeš měřit hned v posteli po probuzení, tak to nema smysl. Jak vstanes, už se teplota mění a je zkreslená. Na druhou stranu teploměry pro bazální teplotu měří asi půl minuty a mají primitivní paměť, takže když zmeris a vypnes, ujdes za dcerou a pak se teprve podíváš, uvidíš naměřenou teplotu i odpoledne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.1.24 15:01

Ještě jak jste se tady bavily o vitaminech tak já jsme začala brat na začátku prosince toto Viridian Myo-Inositol s kyselinou listovou 120 a brala jsem to i před druhým těhu 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.1.24 16:29

Tak já mám zítra dojít na kontrolu, jsem zvědavá a zároveň docela nervózní. Tak snad už půjde něco vidět. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.24 16:45

Holky kolik dpo nejdříve testovat? Jak mám tu ms takovou rozhazenou tak nevím kdy :think: ovulaci vím kdy byla. Teď jsem teprve 4 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
22.1.24 16:47

@Miki07 nejdřív můžeš zkusit 10 DPO, ale. i tak bude nejspíš brzy. Taková jistota je 12-14 DPO ;) to už by mělo být na testu něco vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.24 17:12

Ahoj holky, do dneška jsem byla tichý pozorovatel, ale už mi to nedá a musím se k Vám připojit :mavam:

S manželem se už nějakou dobu snažíme o miminko, v srpnu jsem prodělala ZT v 13 TT, a tak se teď trochu obávám, co bude..

@mama93 píše:
Dneska ráno mě to nedalo a zkusila jsme test i když je ještě brzy 🙈

Tak to jsme na tom velice podobně, ne-li stejně :mavam: :srdce: Držím palce, ať čárka sílí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
22.1.24 17:18

Ahoj holky, tak jsem zpět doma od doktora! :srdce:
Vypadá to vše na dobre ceste, jsem stastna :srdce:
Tolik let v nejistotě, hned se vším každý hotovy a u mě se naprosto vytracela moje zenskost :oops:

Do dnešního dne jsem zila v tom, ze mám pcos a vůbec jsem dále neřešila co a jak, nechavala volný prubeh.
Pravý vajecnik naprosto v pořádku, levý nějaké cysty ano, nejlepší zprava! Ovulace proběhla!!! Videl praskly folikul a volnou tekutinu, vůbec tomu nerozumí, přesně nevím, kdy to mohlo byt, protože mám rozházené cykly.

S partnerem jsme nic nehrotili, ale testy ovul jsem zde hazela a jeden sílil, neproběhlo nic, ale třeba proběhla dříve a něco se chytlo :)

Každý, ze žádná ovul není, já teda na sobě doteď nic nepocitovala, až s tema vitaminama nějaké tlaky v podbrisku.
To cítím i teď, bolí mě prsa. M/s nevím, kdy dojde, ale mám napsanou Proveru a clostillbegyt, nemám číst, kdo co píše na to, protože prý každá má jiné tělo a není to na všechny stejně a nemám se vůbec bát.

Léky od nového cyklu, každý měsíc v půlce budu chodit k němu, půjdeme tomu naproti.

Příspěvek upraven 22.01.24 v 17:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
22.1.24 17:21

@mamus831 tak to je paráda taky přeji aby všechno pokračovalo jak má 🙏🏼 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15465
22.1.24 17:23

@AIWOK to je supr :palec: pokud viděl prasklý folikul a volnou tekutinu, tak.je krátce po ovulaci. Volná tekutina se brzy vstřebava a pak se tvoří žluté tělísko. Kdyby bylo třeba dva dny po ovulaci, už by bylo žluté tělísko vidět a ne prasklý folikul ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.24 17:24

@mama93

Jsi moc hodná, budou to teď trošku nekonečné dny :roll: Ale budu doufat a věřit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozinka_terka
22.1.24 18:30

@AIWOK tak to vypadá na dobré zprávy :palec: doktor je fajn, ze takto pomáhá :palec:

• Citovat
  • Upravit
854
22.1.24 19:03

@VilaAmalka31
Všechno bude urcite v poradku :srdce: kolik tt bys tedy měla být? Já byla 4+2 (asi) a byl vidět jen váček :lol: o týden dele jsem byla najednou 6+4 a bylo vidět miminko se srdickem :srdce: tak snad uz ho také uvidíš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
22.1.24 19:13

@kajina88 když jsem to zjistila, tak podle poslední ms 5+2, takže zítra 6tt, ale já si myslím, že to je mladší 😂 proto si říkám, aby šlo něco vidět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
22.1.24 19:19

@bacova.mi dobrá, dekujii :palec: už aby to bylo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
22.1.24 19:45

@Miki07 já jsem 2dpo a testovat budu asi 11-12dpo, to už se mi takto ukázalo v minulém těhotenství, dřív to asi nemá moc smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí