Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky
taky se k vám přidám pokud můžu. My máme doma 6 letého raráška a zhruba od minulého července se snažíme o druhé. V září jsem otěhotněla ale v 6 tt jsem potratila. Hned po první ms od revize jsem zase otěhotněla, i když jsem to tak brzy nečekala a v 10 tt miminku přestalo být srdíčko. Ted mi končí šestinedělí a chceme se zase začít snažit, snad už to konečně vyjde. Čekám ještě na výsledky z genetiky a musím ještě na krev a na hematologii ale snažit už se chceme začít. Dr mi totiž říkal, na 90% se stejně na příčinu nepřijde. Prý to tak občas je, že má žena zdravé dítě a pak potratí třeba i třikrát, než se znovu zadaří a nikdo neví proč… Tak to necháme osudu. Snad to tentokrát dopadne
@Michelle27 mám na to stejný názor…a taky co kupovat k narozeninám, když mám kolikrát problém vymyslet i něco k Vánocům
a takové měsíční rozpětí se mi taky líbí…ale jak jsem psala, nyní už je mi to jedno - hlavně najít brzy // a aby bylo vše v pořádku ![]()
@Mona188 ahoj, vítej…je mi líto, co se ti stalo, ale určitě už to teď vyjde a tentokrát se šťastným koncem ![]()
@Biton @Michelle27 no holky, máme na to asi stejný pohled. Ale kdyby se podařilo, tak budu ráda tak jako tak. ![]()
No teď jsem uz druhy den zapomněla rano zmerit teplotu jak jsem spechala, tak zkusim zítra at aspon vim jestli uz je po ovulaci nebo ne ![]()
@Mona188 to me mrzi, co te potkalo takhle kratce po sobě, muselo to byt vyčerpávající. Držím palce aby to ted vyšlo
![]()
Ahojte holky, já dneska 10 DPO. Už od 6 dpo spinim, no čekám, kdy se mi MS rozjede a zatím nic.. říkala jsem si, zda se MS rozjede dříve, ale zatím jen spinim. dneska jsem chtěla testovat, ale zjistila jsem, ze nemam testy 😂 přijdou mi zitra.
@Megosek Já to nakonec do soboty taky nevydržím..:D říkala jsem si, že bych si nakonec udělala test ve středu, to bych měla být 12DPO
Tobě hodně štěstí! Třeba se ms nerozjede ![]()
@Biton ahoj moc děkuji. No doufám. Potratit po třetí, tak už se asi zblázním. Ty jsi na tom jak? Jak dlouho se snažíte?🙂
@Kenilka ahoj, moc děkuju. No doufám, že tentokrát už to opravdu vyjde
Holky, myslíte že je hodně velký problém při snažení, že máme sex několikrát denně? Jsem po revizi, a sexuální pust jsme měli 8 týdnu
. Všude čtu, že ideální je obden. Ale nějak se nám to nedaří
. Teď mám plodné dny a mám strach, že kvůli tomu se nezadaří ![]()
@Tereza202081 píše:
Holky, myslíte že je hodně velký problém při snažení, že máme sex několikrát denně? Jsem po revizi, a sexuální pust jsme měli 8 týdnu. Všude čtu, že ideální je obden. Ale nějak se nám to nedaří
. Teď mám plodné dny a mám strach, že kvůli tomu se nezadaří
No… velký problém, to bych tak nenazvala, spíše se říká, že pak ty spermie nejsou tak kvalitní, ale kdo ví jak to je. Prostě se nemiluje protože “musíte”, ale proto, že chcete🙂 ❤️️. Také znám par, kdy spolu spali každý den a mají dvě dětičky 🙂
@TerezKo - já myslím, ze pokud je pro vás ok mít s chuti a radosti sex takto často jak píšeš tak si myslím ze ok, zase abyste byli ve stresu z toho ze se mate milovat obden to asi taky nebude nej nej - takže dejte na sebe a vase pocity, zase celkem jiste tu ovulaci takto trefite😊 😊 😊
@Kalikaje no to si nemyslím, ze by se nerozjela. Spis počítám s tím nejhorším, co už. Tak ať ve středu najdeš // ![]()
@Mona188 jj…chápu…nám se zadařilo loni po 4mesicich, ale bohužel jsem byla v květnu na ukončení těhotenství kvůli vvv. Po 6nedeli jsme tomu nechali volný průběh, ale měla jsem hrozně dlouhé cykly, které jsem od listopadu řešila s Dr a konečně se to upravilo. Nyní jsem 9dc ![]()
@Biton to je mi líto, že si to taky zažila. je hrozný kolika z nás se tohle stane, než se to povede. Tak to držím palce. Úplně ti to čekání, tu naději závidím. Kdy máš mít ms? Já už se nemůžu ms dočkat, ať se můžeme taky zase začít snažit