Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vikkull já 3DC… Tak to jsme skoro stejně… Furt přemýšlím zda nakoupit na tento cyklus ovu testy… Ale myslím že je to zbytečný když manžel jezdí pryč, asi by mě to stresovalo… Tak to nejspíš nechám zas náhodě… Já mám teda v půlce cyklu tak 3 dny bolesti ale copak vím zda je to před, po ovu nebo kdy?
![]()
A nebuď smutná, to musí vyjít, já si furt říkám že do března, aby se nám splnilo miminko tento rok ![]()
@majdulacek mám to úplně stejně
v neděli budu 9dpo a bojuju s myšlenkou že se testnu
a ms by mi taky měla dobít ve středu
a taky už mám asi třetí den pobolívání v podbřišku jako při ms a děsně bolavý bradavky ![]()
@příšerka26 Tak to já motanice nebo něco takového nemám. Spíš když něco dělám, ale i když ležím, tak prostě mám občas lehké bolesti jako když přichází MS
To fakt normálně nemívám, tak proto jsem si toho všimla.
@majdulacek to já děsný ale to může být i tlakem čímkoliv no uvidim zkusím vydržet týden a když se mrška nedostaví udělám test.(jestli to ovšem vydržím)
@příšerka26 ahoj, u mě také zatím nic podbrisek sem tam poboliva, zkoušela jsem testnout ale nic. Už by ale mohla dorazit abych mohla začít brát ten clostilbegyt. Po navýšení se asi ve mě konečně něco probudilo
ovu test jsem měla silný jako nikdy nevím zas zda ovu proběhla ale čárka byla krásná, tak mě tesi aspoň že je změna. A pokud se v lednu nepovede tak ulsi mám zavolat. Tak já věřím a doufám že se to povede konečně.
já mám pco takže je to složitější, ale ne nemožné. A jak si na to Ty?
@Annyzs břicho mě pobolívíví už asi týde, do toho ráno motanice hlavy. je to divné před užíváním duphastonu jsem mršku měla prakticky skoro pořád nebo aspon špinění i poslední měsíc užívání jsem byla zoufalá že léčba nezabrala vypadalo to tak a teď se nějak držím
snažím se na to nemyslet ale mimčo bych si už moc přála jako my všichni tady že
![]()
@příšerka26 máš pravdu také bych už moc chtěla, zkoušela jsi testovat. Ono možné je ze se ti to zpozdi. Po užívání utrogetanu také mam takové motani (vedlejší účinky) ale vždy to za chvíli odezní ale není to pořád jak kdy.
@Annyzs zkoušela test negativní uvidím zkusím počkat a když se nedostaví testnu za týden to už by mělo jít vidět okud by tam něco bylo
@příšerka26 to ano. Já taky počkám ale jsem si jistá že to přijde!
@jjjanci
Ahoj 😊 strašně moc děkuji za povzbuzení, jsem z toho špatná a toto mi pomohlo 🙏🏻Doufám že ovu i tak nastala a třeba se i zadařilo ❤️️ Pořád doufám a věřím v to 💫
@příšerka26 to ja taky!!
a popřípadě v tom Lednu
tak se ozvy pak co a jak.
@jjjanci
Mně 8. Tak uvidíme, ale kdyby byl cyklus tak dlouhý jako minule, tak 12…tak kdo ví…
@majdulacek
Já si dělala test dnes 9DPO a nic, je to asi zbytečne, spíš lepší počkat…ale já taky nevydržela, co kdyby ![]()
@kiki33 já tomu dávám taky do března. Pak už se obrátím na CAR. Tentokrát jsem tomu moc věřila a zase se zklamala. To čekání je hrozný…