Snažení od června 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
25.7.13 16:44

Koukam, ze kazdy mame neco. pravda, ze viroza v tomhle pocasi neni uplne to nej. ja uz doufam, ze zhorsovaci faze je za mnou a uz se budu jen zlepsovat a uzdravovat :)

je ja nemam koupene nic :) ale je pravda, ze vy uz musite, jste o dost napred. vybavicku a kocarek budeme resit v druhe pulce srpna, ted je jeste cas :)

@x-katharine muz se vrati v nedeli, ale chodi na pivko jeste takze az vlastne v pondeli :) ale jen at si to uzije, to je taky potreba. chtela jsem jet k nasim, ale nevim, nechci je zbytecne nakazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.7.13 17:38

@Schara Jé, to já jak můžu, jsem fuč, nejsem ráda sama doma. Půl dne je to fajn, odpočnu si, mám čas sama na sebe, ale pak už mě to doma začíná nebavit a všechno na mě padat :mrgreen: Neboj, mě to sice může potkat už za dva týdny, ale rozhodně všechno nachystané taky není :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.7.13 21:04

Ahoj holky tak já vedra zvládám docela dobře, ale nesmím sedět na sluníčku, to pak už nezvládám, jinak už po druhé mám od mudr napsaný prášky na zavádění pač mám silné výtoky, tak se to musí přeléčit, a slyšela jsem že prý to může dělat cukr a sladký takže už nesladít a nejím sladké tak snad to pomůže pač mě to nebaví, ani u našich nemůžu vlíst do bazéna…jinak cukrovku jsem měla ok a dá se to zvládnout, jsem myslela že to bude horší ale je to celkem v kliduno já ještě 12 týdnů a už se taky budu chýlit do cíle, utíká to fakt jak voda…tak se držte a užívejte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
25.7.13 21:07

@Zezulína nazdarek :) ja musim zatukat, ale aspon tohle me zatim miji. i kdyz vytok mam taky, ale ster byl vzdy naprosto ok… tak aspon tak, ted budu doufat, ze se me to nerozjede po te viroze :cert: no jo leti to co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
25.7.13 21:26

Holky, ty výtoky budou s blížícím se koncem těhotenství častější a častější, já si dokonce u Terči spletla plodovku s výtokem :mrgreen: Nepraskla mi, jen tak trochu sákla, takže jsem netušila, že je to plodovka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.7.13 22:24

@x-katharine nestraš na plodovku je brzo, začínám 28. týden…já to mám fakt výtok, první byly kvasinky ateď už jen vátok, tak uvidíme jestli pak pomůže nejíst to sladký, byla bych ráda kdyby jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.7.13 08:30

@Zezulína nestraším, na plodovku máš opravdu brzo, ale ty výtoky provází ženskou ke konci čím dál víc. Řekla bych, že před porodem je snad pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
26.7.13 08:54

@x-katharine No tak aspoň, že ta francovka trochu pomohla.

Já měla uprostřed těhu taky výtoky, ale docela se to uklidnilo a teď je to dobrý. Nemám pocit, že by to mělo být ke konci horší. Ráno jsem koukla na seznam.cz a když jsem viděla, jak tam na neděli v počasí svítí 37 stupňů, tak jsem se zděsila. Všem přeji, ať ten víkend ve zdraví přežijete někde u vody a ve stínu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.7.13 09:03

@Ari86 pomáhá, taky mi došlo, že mi včera v těch zádech luplo, dnes je to lepší, i dokonce jsem překvapivě spala :-) To já na to trpím v obou těhotenstvích, takový bílý bez zápachu bez svědění, teď je to víc, slipovka to řeší. Doktorka mi říkala, že ke konci těhu je to obvyklé. Ale nijak mě to neomezuje. No 37 bude asi paráda, navíc jsem musela muži přislíbit, že s ním půjdu na veřejné koupálko, to se těším, bude tam k prasknutí narváno, ale prý si mě bude hlídat a hýčkat, tak jsem zvědavá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
26.7.13 09:31

@x-katharine to mam to same bile, bez svedeni a zapachu… dr. radeji dela stery kdyby nahodou… rikal mi ze se setkal, ze i to obcas byl nejaky bacil a museli nasadit atb. ale ja mam vysledky z mikrobiologie ok, pouze laktobacily, takze vlastne to co tam ma byt.

no o pocasi me ani nemluvte :nevim: sotva dejcham, a to ma bejt hur. ale dneska v noci jsem spala jak medved, jen jednou vzhuru na curani, jinak zadny smrkani a kaslani :dance: takze je to na dobre ceste. i kdyz ted smyrkam a kaslu o 106 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
26.7.13 11:08

Tak já mývala výtoky i před těhu lae to nebylo tak hrozný jak teď, jsem věčně dusrch…ale tak co to vydržíme ne? pro ty naše drobečky vydržíme vše…tak mějte holky krásný víkend a moc to na sluníčku nepřehánějte, já bych se teda nejraději na něm vylepila taky ale teď to radši neriskuju…ta papa
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.7.13 21:45

@x-katharine zase narychlo nakukuju, mě záda taky děsně trápily, vyřešil to těhotenský polštář na spaní sice vyšel na 500,– ale v noci sem mohla aspon trochu spát.

@Schara brzy se uzdrav, :)
a co se týče výtoků, je to fakt hrůza :roll: že to musíme mít zrovna my ženský..no i když neumím si představit chlapa s vložkou :lol: mě to trápí už asi 7let, bez přestávky, nikdy sem tam nic neměla, prý mám vlhčí sliznici nebo co.Ale těch peněz za slipovky :zed: u vody to jistí tampon, ale co bych dala za den bez výtoku a vložky. divný je že u obou těhu. jsem měla poz. streptokoka ale dostala jsem atb.jen u porodu a tím to haslo. měla bych vypátrat co se stím pak děje dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
26.7.13 21:52

@Mishulka Já spím na kojícím snad už od třetího měsíce :mrgreen: Teď kdybych měla jet pryč i jen na nejdnu noc, jezdí se mnou, bez něj už to nedávám :andel: Já takhle šíleně s minulým partnerem trpěla na kvasinku, s manželem je to naštěstí ok, on mi prostě vyhovuje po všech stránkách :mrgreen: :andel: test na streptokoka mě čeká příští týden, jsem na to zvědavá, jediný alergie, který mám jsou na antibiotika, už mě strašil obvoďák, ať se modlím, ať ho nemám, že bude problém čím mě přeléčit :D A jak se jinak rodino máte? Co starší bráška, už je to lepší? Já jsem na to u nás opravdu moc zvědavá, na bratránka jde Terka hrozně hezky, teď se uvidí, jak to bude, když bude doma mimčo každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
26.7.13 21:56

Tak dej pak vedět jak ten test dopadl. U nás to docela jde. Mireček malýho bere v pohodě, dokonce bych řekla že ho má rád. :) ale je hrozně neposlušný a vzteká se, až přehnaně. dnes mi dr.pro něj napsala poukaz na konzultaci s děts. psychološkou. tak jsem zvědavá co nám tam poví. Jestli změnit přístup?…nevím :nevim: Terka si určo zvykne. :) uvidíš že budeš překvapená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
27.7.13 08:13

@Mishulka A nebo se začne cítit ohrožená a začne vyvádět taky :think: S posloucháním máme poslední dobou taky docela problém, všechno říkám 10×, takže se u nás zase křičí, pak dostane na zadek, ječí ona, sousedi si musí užívat :mrgreen: To jsem moc zvědavá, jak pořídíte u dětského psychologa, taky pak dej vědět, co vám poradil ;) Držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí