Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
21.4.10 09:49

Jůjda Jude - držím pěstičky moc a moc, je to napínavé :mrgreen:

• načítám...
828
21.4.10 10:06

dekuji take mate vsichni pekny metrik.jenze ted si test nemohu udelat jelikoz jej nemama doma.musim si ho zajit koupit.jeste pockam jestly to dostanu dnes nebo zitra.poom se uvidi.

• načítám...
828
21.4.10 10:25

holky co doporucujete na bolest bricha pred ms :cry:

• načítám...
647
21.4.10 10:28

Už jsem to tu párkrát psala, takže se budu opakovat, ale nedám dopustit na kapičky Algifen :palec:

• načítám...
828
21.4.10 10:29

dekuji.za radu o nich jsem uz slysela ale jese jsem si je nekoupila.

• načítám...
946
21.4.10 10:44

Algifen opravdu zabere, je dobrej :palec: Doporučuji.

jinak jak se máte? Co je nového?
Dlouho jsem tu nebyla a koukám, že vás tu přibylo a jsou tu i nové tváře :wink:

• načítám...
828
21.4.10 10:52

ahoj skusim si ho koupit,jj je to pravda kazdim dnem nas tu pribiva .a to je dobre. :-) a jak se dneska mas.venku je oslkyva zima.

• načítám...
17715
21.4.10 10:57

ahoj holky držím palečky všem třem co budete testovat, tady to bude ještě vzrůžo :pankac:
MARKY: chodíš na hříbky my tam jezdíme na hříbky, slavonice a okolí, tak jestli jo budeš mě informovat jestli rostou :potlesk:
JUDE: to vypadá nadějně já neměla nikdy ani ducha, kdyby jo to bych se zbláznila radostí :hug:

• načítám...
2578
21.4.10 11:10

jojo chodíme, v loni jsme skrz baráček nebyli ale letos vyrazíme, už žádné houby nemám :-D a jestli porostou tak dám hned vědět… :mrgreen:

• jinak holky všem co se budou testit moooc přeji až jsou tam //, já to nechám asi na víkend a pak dám vědět…a dnes odpoledne až dorazím z práce tak doma vytvořím metřík - to zas bude maturita :mrgreen: :mrgreen: už předem se omlouvám
  • načítám...
828
21.4.10 11:13

nic si z toho nedelej market ja jsem metrik taky neudelala dobre napoprvi :-)

• načítám...
828
21.4.10 12:28

holky cetla jsem ze jste nektera pila kontryhelovi caj.pomohl vam mela bych kho taky skusit nebo ne.kdyz ted dobiram kyselinu listovou a mam i femigard

• načítám...
1586
21.4.10 16:19

Ahojky holky :mavam: tak u nas je taky pekne hnusne (dobra kombinace :o) no proste pocasi na prd :-? zatim se porad drzim a mc nikde hihi uz ani nevim kolikaty den cihnu se jo tak dostat jsem to mela 15.4 ty joooo uz tyden 8-o cucim jeste pro jistotu vydrzim do patku a pak se testnu ale nevim nevim dneska me cely den poboliva brisko a zacli me silene bolet prsa takze cekam na velky utok :poblion: chjo no uvidime
Jude:drzim moc moc moc pesticky at to vyjde holka budes prvni :wink:
jinak s cajikem zkusenost nemam takze neporadim :nevim: drak mi vari kravicku a brambory (prave jsem uklidla kuchyn:o) njn ale kdyz se tak snazi :srdce: tak se letim nadlabnout tak piste at mam co cist :hug: :mavam:

• načítám...
1586
21.4.10 16:20

jo a jeste vam musim napsat ze si u toho zpiva ale desne umiram smichy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
308
21.4.10 16:36

Dnes jsem byla u dr., ne kvůli TT, už jsem byla objednaná, ale řekla jsem jí to. Prý to na těhotenství vůbec nevypadá, mám děl. sliznici jen cca 5 mm, a měla by být min. 10 mm, aby to vypadalo na možné těhu. Pozitivní TT může být z více důvodů. Poslala mě na odběry, kvůli jiným věcem, ale pro jistotu tam zatrhla i HCG, ale už nedoufám :nevim: . Zítra tam skočím a výsledky by měly být v pátek nebo v pondělí. Jinak jsme se domluvily, že po MS přijdu a začneme s vyšetřeními, ať neztrácíme čas. Překvapila mně, byla super.

Takže, snažilky, jsem další odstrašující příklad, že testování tak brzy jsou akorát problémy a plané naděje :-( :cry: :-? Tessmi, jsi rozumná, že čekáš :palec: Tvoji trpělivost bych si přála mít :wink:

• načítám...
3034
21.4.10 17:09

Jude: Tak to je mi líto :-( však uvidíš, možná se třeba dr.spletla..naděje umírá poslední

Já myslela že algifen je jen na předpis, mě ho v lékárně bez předpisu nechtěli prodat.

Jinak zápis do školky v pohodě, čekala jsem větší hrůzu. Byla jsem tak tak 45 minut před začátekm a už jsem byla šestá v řadě (berou jen 30 dětí) tak uvidíme snad to vyjde - Mají totiž přednost předškolní děti které jdou v září 2011 do první třídy.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+