Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Markétko, utrogestan je jen na srovnání cyklu a udržení plodu v počátečním stádiu těhu… ![]()
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka ![]()
to vis ze ne ja prave ty cykly mela furt po 40 dnech vubec me neposlouchali a dne su zto bylo 44dni tak jsme tetsik udealal yvsel pozitivne no zitra jdu k doktorce jo bylo by to suer kdyby s ezadarilo i tobe s ezadari uvidsssssss drzim pestickyyy
hm tak to já taky… ![]()
PetrušKu píše:
Markétko, utrogestan je jen na srovnání cyklu a udržení plodu v počátečním stádiu těhu…
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka
Petuš: neboj jsem tu ještě já a ještě hodně dlouho budu, my jsem zase skoro měsíc nic nedělali takže jsme tam kde jsme byli, včera jsme to nevydržela a už mu řekla že to takhle nejde, a brečela jsem, dítě už taky zase nechce nebo co, protože mi řekl že chci sex jen abych otěhotněla, tak je normální ![]()
JUde:čárečky sílý, krása!! ![]()
Simčo:gratuluju! ![]()
Ahoj, holky! Páni, to je ale pozitivních testů
! Všem vám moc gratuluju a držím palce, ať všechno dobře dopadne.
Viky, nemáš to s tím svým lehké. Ale možná mu připadá, že na něj moc tlačíš… I když já si vůbec nedovedu představit, jak bych ve tvé situaci reagovala. Hlavně neztrácej nervy a nepropadej zoufalství, uvidíš, že nakonec všechno dobře dopadne. A kde přesně v Rakousku bydlíte?
PetrušKu píše:
Markétko, utrogestan je jen na srovnání cyklu a udržení plodu v počátečním stádiu těhu…
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka
neboj nezůstaneš ![]()
Ahoj, Petruš! U mě nic moc. V pátek naklušu ke své doktorce s nálezem na ultrazvuku, tak jsem zvědavá, co ona na to. Neklesám ale na duchu a rozhodla jsem se, že zkusím cvičit podle Ludmily Mojžíšové. V pátek jsem si koupila knížku od Struskové a Novotné (což je žačka paní Mojžíšové) a už jsem ty cviky zkoušela. Navíc je v té knížce i pěkné čtení, příběhy lidí, mužů i žen, kterým tahle rehabilitační metoda pomohla. I kdyby mi to nepomohlo s početím, minimálně udělám něco pro svoje záda
.
To je dobrý, to už jsem od někoho slyšela…ale zatím nezkusila - a jaké to bylo? Nebyly ty cviky moc těžké?
jinak snad ten nález nebude tak horký a doktorka s tím něco udělá a co nejdřív budou také dvě // ![]()
Bobby díky za podporu, ideálně, kdyby se to nám všem povedlo teď a mohly bychom naší skupinko přejmenovat na těhulky 2010 ![]()
Ahojky holky, tak se konečně hlásím
po dovolené a z práce. Byla jsem ráno na gyndě a jsem opravdu těhotná!!
![]()
Dostala jsem akorát utrogestan a za čtrnáct dní jdu na kontrolu.. Koukám, jinak jste se tu holky pěkně rozšouply
![]()
To máš pravdu, bylo by super, kdyby se ze snažilek staly těhulky
!
Cviky jsou snadné, jen se na ně musíš soustředit, abys zatínala svaly, které máš. Jsou to takové zdravotní cviky, vypadají až legračně
. Jejich smyslem je, jak jsem to pochopila, srovnat pánev. Při poctivém a správném cvičení (pochopitelně ideálně za docházení za fyzioterapeutem, což já asi zatím praktikovat nebudu) mají ulevit migrénám, bolestem zad, bolestem při menstruaci, srovnat menstruační cyklus a pozitivně působí při léčbě funkční sterility – s úspěšností kolem 30%, což není málo
. A některé cviky jsou i pro pány, aby se jim zlepšil spermiogram. Pak jsem taky viděla knížku Pilates pro usnadnění početí od Renaty Sabongui, je tam i dývko.
www.pilates.cz/dvd.htm
Když jsem jí listovala, některé cviky jsou hodně podobné těm podle LM. Chvíli jsem uvažovala, že si koupím i tuhle knížku, ale pak jeem si řekla, že to zase nebudu přehánět – bůhví jak dlouho mi to nadšení ze cvičení vydrží
.
Alushko paráda, gratuluji moc moc ještě jednou
a jak se cítíš holka? Nějaké příznaky už pociťuješ??
Jéjej, a to nám asi teďko utečeš do jiné debaty co… ![]()
Bobby, my máme ten stejný cyklus, já jsem jen o den za tebou, tak snad budeme mít za týden radost obě ![]()
Mariettko, to je přesně můj problém, všechno cvičení mě prostě drží jen chvíli
nemám výdrž ach jo ![]()
páni Alushko, obrovská gratulace, jaký to je?? takže 2 těhu už asi máme paráda!!! to se vám to krásně rychle povedlo
Petruš: můj je super chlap nikdy bych ho nevyměnila, ale on je z toho taky smutnej, neví proč prostě nemá chuŤ se erekcí nemá vůbec problém, pohladím a je to, jen ta chuŤ tu chybí…no jo…si zase promluvíme, zítra musím na tu gyndu a dozvím se co mi tam doktor našel tak mám taky strach, manža jde se mnou, abych vůbec věděla co to je, bojím bojím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat