Kopie - Snažilky 2010

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
647
26.4.10 09:53

Markétko, utrogestan je jen na srovnání cyklu a udržení plodu v počátečním stádiu těhu… :pankac:
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka :-(

• načítám...
Simonka1703
26.4.10 10:00

to vis ze ne ja prave ty cykly mela furt po 40 dnech vubec me neposlouchali a dne su zto bylo 44dni tak jsme tetsik udealal yvsel pozitivne no zitra jdu k doktorce jo bylo by to suer kdyby s ezadarilo i tobe s ezadari uvidsssssss drzim pestickyyy

• Upravit
2578
26.4.10 10:03

hm tak to já taky… :-?

• o víkendu měla ms přijít a nic a test taky nic.....nejak se mimískovi k nám nechce
  • už si začínám myslet, že je to dlouhý a někdy přemýšlím jestli nezajít k dr a zeptat se jestli je to v poho nebo si máme dojít na nějaký testy nebo tak...... :roll:
  • načítám...
17715
26.4.10 10:11
PetrušKu píše:
Markétko, utrogestan je jen na srovnání cyklu a udržení plodu v počátečním stádiu těhu… :pankac:
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka :-(

Petuš: neboj jsem tu ještě já a ještě hodně dlouho budu, my jsem zase skoro měsíc nic nedělali takže jsme tam kde jsme byli, včera jsme to nevydržela a už mu řekla že to takhle nejde, a brečela jsem, dítě už taky zase nechce nebo co, protože mi řekl že chci sex jen abych otěhotněla, tak je normální :roll:
JUde:čárečky sílý, krása!! 8-o
Simčo:gratuluju! :dance:

• načítám...
98
26.4.10 10:17

Ahoj, holky! Páni, to je ale pozitivních testů :mrgreen: ! Všem vám moc gratuluju a držím palce, ať všechno dobře dopadne.
Viky, nemáš to s tím svým lehké. Ale možná mu připadá, že na něj moc tlačíš… I když já si vůbec nedovedu představit, jak bych ve tvé situaci reagovala. Hlavně neztrácej nervy a nepropadej zoufalství, uvidíš, že nakonec všechno dobře dopadne. A kde přesně v Rakousku bydlíte?

• načítám...
647
26.4.10 10:40

Zdravím, Mariettko, a co u tebe nového?? :mavam:

• načítám...
19606
26.4.10 10:44
PetrušKu píše:
Simonko gratuluji, vypadá to také na těhotenství, teď se nám to tu parádně rozjelo, doufám, že tu nezůstanu poslední snažilka :-(

neboj nezůstaneš :-)

• načítám...
98
26.4.10 10:45

Ahoj, Petruš! U mě nic moc. V pátek naklušu ke své doktorce s nálezem na ultrazvuku, tak jsem zvědavá, co ona na to. Neklesám ale na duchu a rozhodla jsem se, že zkusím cvičit podle Ludmily Mojžíšové. V pátek jsem si koupila knížku od Struskové a Novotné (což je žačka paní Mojžíšové) a už jsem ty cviky zkoušela. Navíc je v té knížce i pěkné čtení, příběhy lidí, mužů i žen, kterým tahle rehabilitační metoda pomohla. I kdyby mi to nepomohlo s početím, minimálně udělám něco pro svoje záda :-D .

• načítám...
647
26.4.10 11:04

To je dobrý, to už jsem od někoho slyšela…ale zatím nezkusila - a jaké to bylo? Nebyly ty cviky moc těžké? :cert: jinak snad ten nález nebude tak horký a doktorka s tím něco udělá a co nejdřív budou také dvě // :mrgreen:
Bobby díky za podporu, ideálně, kdyby se to nám všem povedlo teď a mohly bychom naší skupinko přejmenovat na těhulky 2010 :dance:

• načítám...
491
26.4.10 11:13

Ahojky holky, tak se konečně hlásím :mavam: po dovolené a z práce. Byla jsem ráno na gyndě a jsem opravdu těhotná!! :dance: :srdce: :lol:
Dostala jsem akorát utrogestan a za čtrnáct dní jdu na kontrolu.. Koukám, jinak jste se tu holky pěkně rozšouply :wink: :kytka:

• načítám...
98
26.4.10 11:14

To máš pravdu, bylo by super, kdyby se ze snažilek staly těhulky :-D !
Cviky jsou snadné, jen se na ně musíš soustředit, abys zatínala svaly, které máš. Jsou to takové zdravotní cviky, vypadají až legračně :-). Jejich smyslem je, jak jsem to pochopila, srovnat pánev. Při poctivém a správném cvičení (pochopitelně ideálně za docházení za fyzioterapeutem, což já asi zatím praktikovat nebudu) mají ulevit migrénám, bolestem zad, bolestem při menstruaci, srovnat menstruační cyklus a pozitivně působí při léčbě funkční sterility – s úspěšností kolem 30%, což není málo :-) . A některé cviky jsou i pro pány, aby se jim zlepšil spermiogram. Pak jsem taky viděla knížku Pilates pro usnadnění početí od Renaty Sabongui, je tam i dývko.
www.pilates.cz/dvd.htm
Když jsem jí listovala, některé cviky jsou hodně podobné těm podle LM. Chvíli jsem uvažovala, že si koupím i tuhle knížku, ale pak jeem si řekla, že to zase nebudu přehánět – bůhví jak dlouho mi to nadšení ze cvičení vydrží 8-) .

• načítám...
98
26.4.10 11:15

Alushko, to je PARÁDA :mrgreen: !

• načítám...
647
26.4.10 11:20

Alushko paráda, gratuluji moc moc ještě jednou :huban: a jak se cítíš holka? Nějaké příznaky už pociťuješ?? :-P Jéjej, a to nám asi teďko utečeš do jiné debaty co… :-(
Bobby, my máme ten stejný cyklus, já jsem jen o den za tebou, tak snad budeme mít za týden radost obě :mavam:

• načítám...
647
26.4.10 11:21

Mariettko, to je přesně můj problém, všechno cvičení mě prostě drží jen chvíli :nevim: nemám výdrž ach jo :think:

• načítám...
17715
26.4.10 11:29

páni Alushko, obrovská gratulace, jaký to je?? takže 2 těhu už asi máme paráda!!! to se vám to krásně rychle povedlo
Petruš: můj je super chlap nikdy bych ho nevyměnila, ale on je z toho taky smutnej, neví proč prostě nemá chuŤ se erekcí nemá vůbec problém, pohladím a je to, jen ta chuŤ tu chybí…no jo…si zase promluvíme, zítra musím na tu gyndu a dozvím se co mi tam doktor našel tak mám taky strach, manža jde se mnou, abych vůbec věděla co to je, bojím bojím :cry:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+