Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Evi: tak to já mám taky nervy kór s tou depresí a nezačla jsem
to sežeru radši čokoládu
a to jsem hulila jak fabrika ![]()
Viky,jsem slaboch
,čokoládu žeru normálně furt,takže už mi nezabírá.
Luci,zatím je pesan trpělivý,za piškot udělá všechno
,ale myslím že až malá poleze a bude ho otravovat,tak bude taky utíkat. Už je to téměř desetiletej dědek a nikdy nebyl extra mazlivej a nevynucoval si pozornost.
Viky,z ničeho nic,ve středu byla bouřka a od té doby byl takový divný,většinou se z toho tak dva dny dostával,neb se ji strašně bál. Ležel jak kdyby jen spal,je to pro nás obrovský šok. Všichni mi radí,že si máme pořídit hned nového,ale já nevím
Ahoj holky.tak už máme třetí zub,nejdřív vyrostly spodní jedničky a teď roste horní dvojka. Evička se už staví,ale lezení ji moc nejde. Jo a už máme vyhlídnutého pejska,protože u nás to bez hlídače nejde,snad si ho zamiluju i když teď mi to vúbec nic neříká
evi to me mrzi, ze jste prisli o pejska, ale takhle se apson dlouho netrapil
neboj, jakmile stenatko uvidis, tak neodolas, to ani jinak nejde, jsou roztomily. jakou rasu budete mit?
janik mel taky nejdriv spodni jednicky a pak obe horni dvojky, nez mu narostly ty jednicky, tak vypadal jako upirek ![]()
my byli vcera na rocni prohlidce a ma 73,5 a 8340g. jo a o vikendu uz udelal sam v prostoru skoro 20 kroku ![]()
Luci: to je malej šikula
my jdem dnes na kontrolu v sedmi měsících, počítám, že bude mít něco k osmi kg, no uvidíme, prd papá tak snad přibírá, minule před 3 týdnama měla 7 a půl ![]()
Evi: no vidíš, vyrostly vám později a už máte zubů víc jak my, my máme furt jen spodní jedničky, jinak Viky se jen plazí, že se přitahuje rukama, ale po 4 neleze
ale tak každé dítko je jiné chce to čas ![]()
@lucipajda
Vy máte dnes narozeninky!!! Všechno nejlepší Janíkovi. ![]()
Teď koukám, že se narodil 23.5., ale na metříku je dnes 1. rok… ![]()
vajo diky. musim ho rpedelat, asi jsem si dala jen tu variantu do 1 roku ![]()
@lucipajda Aha, tak ale i přesto - zpětně - hodně zdravíčka prďolkovi. ![]()
Vája: no ahoj, že se taky ukážeš! jak se daří vám? dej nám nějaké fotečky tvojí princezny
párkrát jsem ti šmírovala profil, co je s tebou ![]()
@viky23
My jsme v pohodě! Už si stoupáme, tak mám neustálou pohotovost.
Ani přesně nevím, jaké máme míry, byly jsme na prohlídce před měsícem a půl myslím. Tak ty mě takhle šmíruješ, jo?
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat