Snažilky 2015 po revizi, zam. potratu, nebo mimoděl. těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2805
13.3.17 10:18

Holky, tak synovi se v sobotu vysely neštovice :zed:, tolik jsem se toho bála :zed:
Já je v dětství neměla, ale z krve mám protilátky, že jsem je buď prodělala nebo nevim, ale mám protilátky, ale stejně se bojím, ale co teď už nadělám - NIC :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 14:08

@Krofka ahojik,co sreening uz ho mas za sebou? jak si dopadla? nechala si si rict co cekate? jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.17 14:09

@Miška TP ahoj, uz ste zdravi? jak se mas? neco novyho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
30.3.17 15:05

@miminko Matěj Ahojky, děkuji za optání :)
Jj, už jsme zdravý, syn chodí od pondělí do školky už, ustály jsme je, mrchy :lol: a já dobrý, mám po screeningu a vše v pořádku :palec:, dnes jsem 14tt, jsem ráda, že je vše v pořádku a snad už i do konce bude!
Jinak jsme se i my koukaly na pohlaví a nejspíš opět kluk…já chtěla tolik tu holčičku, i když pindíka tam zatim neviděl, takže potvrzeno neni, prý příště, tak já doufám v tu holku pořád :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 08:18

@Miška TP to je dobre, ze uz ste zdravi :D a hlavne, ze i ty a mimi ste v poradku :srdce: treba se dockas holcicky :D ja sem si taky myslela, ze budeme mit holku, ale pekne sem spletla :mrgreen: ale nevadi mi to pac je to prvni :srdce: sem hlavne rada, ze je vse tak jak ma byt :srdce: si s mamkou rikame, ze tatka ma 3 dcery tak ted bude mit sami vnuky tak si to vynahradi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
31.3.17 10:06

@miminko Matěj Jj, přesně tak, zdraví po tom všem je nejdůležitější ;)…I když já už chlapečka doma mám, ale už jsem se s tim klukem smířila :mrgreen:, tak uvidíme 21.4. to jdu znova do poradny, říkal, že už mi to řekne na 100%, tak snad se ukáže :lol:…Ted byl zády, pak nohy křížem :lol: :lol: :lol:
Ty jsi v kolikátém tt vůbec? A jméno dáte jaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 13:03

@Miška TP uz se tesim az budu mit malyho u sebe :srdce: se mi blbe hybe a chodim jak naprcabrj kacer :mrgreen: :mrgreen: sem 29+2tt jmeno vymyslel tatinek bude se jmenovat Damianek :srdce: vy uz mate vybrany jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
31.3.17 13:34

@miminko Matěj Ahoj holky, díky za optání :-) Mám se dobře, jsem 12tt, tenhle týden jsem byla na screeningu, UZ byl v pořádku, krev budu vědět až příště, ale snad to bude OK :) Měla jsem velký hematom, který už skoro úplně zmizel, Utrogestan už neberu. Na pohlaví jsem se neptala, moje Dr. to brzy nerada říká. Ale po tom všem je mi to úplně jedno, hlavně ať je mimi zdravý.
Jinak nervák jsem pořád dál, takže na kontrole mám vždy vysoký TK. Měřím doma a zapisuju - mívám spíš nižší, tak jsem ráda, že to Dr. nijak neřeší. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 15:38

@Krofka krev taky dopadne dobre :D nenervuj se ten prcek to taky citi s pohlavim se pochlubis az to budes vedet :mrgreen: budu hlavne v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
31.3.17 18:26

@miminko Matěj Jééé, tak ty už to máš „za pár“ :mrgreen:, to v létě budeš drandit kočárkem, viď? To ti závidím…já přes léto ten pupek :roll: :mrgreen:
No jelikož jsem smířená teda s tim pindíkem, tak přítel chce po mě, teda Michal/Michaela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
31.3.17 18:28

@Krofka Krev dopadne také dobře, neboj se, já to měla stejně a je vše OK :)…Kdy máš TP? Já 2.10. :lol:, zase podzimní dítko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.3.17 20:48

@Miška TP jojo uz budu vozit a nemuzu se dockat :D no za par jeste 2pul mesice byla bych nejradsi aby uz byl na svete :srdce: taaaak se na nej tesim :srdce: az se snim budu moct mazlikat :D ted musim jen brichem :D to ti nezavidim s pupikem pres leto :) doufej, ze nebudou moc velky a hlavne dlouhy hyce Michal/Michaela je pekny jmeno :srdce: vsimla sem kdy mas termin tohle datum je muj pritel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2634
31.3.17 23:08

Holky me uz zbyva 16dnu do porodu. A uz se docela tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
1.4.17 09:46

@miminko Matěj No to věřím, že už se na klučíka těšíš :-)…No a já stejně s tim pupkem budu muset fungovat, chodit na koupaliště, protože můj malej vodu miluje a nenechám ho přeci zavřenýho doma, užijem si léto, ale já budu někde pod stromama schovaná :mrgreen:.
Tak my zase budeme mít veselejší Vánoce :srdce: a Jiříček už se na brášku moc těší :lol: :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2805
1.4.17 09:47

@Jitulinka Jééé, tak to už bude za chviličku…já rodila 10dní před termínem, tak přeji hladký porod a dej pak vědět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí