Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misa1967 Teď jsem 6DC. Ovu přibližně, myslím, poznám podle hlenu. Většinou jsem mívala až kolem 17DC a déle. Minulý měsíc to tipuji dle všech okolností už na 13DC, ale to šoupnutí dopředu přičítám Agnucastonu, který teď beru druhý měsíc. Ode dneška měřím i BT, tak uvidím, co vypozoruju. Jen doufám, že zas neprošpiním půlku cyklu, to je pak jasný, že se těžko zadaří.
Tobě hlavně trpělivost, ona to mrcha určitě brzy dorazí, takže se vrátíte ke snaženíčku ![]()
@ladyoli já v březnu měřila BT, dělala ovu testy, a kontrolovala čípek abych měla jistotu
a plánuju to tak dělat i teď
.Tak to máš celkem v pohodě ovulaci. Já ji měla až 27 DC.. hrůza. A ten Agnocaston je na co?
@misa1967 no tak všeobecně na srovnání cyklu, ale hlavně taky proti cystám, kterých se mi dělá požehnaně, a které dle doktora budou otěhotňování komplikovat. Je to sice na předpis, ale jsou to vesměs bylinky. Mělo by to hodit cyklus do pohody a brát se aspoň tři měsíce. Teď jedu druhý, tak uvidím. Předtím jsem měla cyklus tak od 34 do 45 dnů, takže pravidelnost žádná. Teď jsem po hooodně dlouhé době byla na krásných 30, ale to jsem zase půlku cyklu dost špinila.
@misa1967 Jaké máš zkušenosti s měřením BT, pomohlo ti to něco vysledovat? Bylo to tak, jak se všude píše, že to má probíhat?
@ladyoli jj tak to je blbý, že se ti ty cysty dělají. furt něco, že? No jako s těma cyklama, to máme hodně podobně. já mívám kolem těch 35-36 dnů..a furt se to né a né spravit. nevím co s tím. uvidím co teď po té revizi.No a jaktože si špinila? Mělo to nějakej důvod?
@ladyoli hoodně mi to pomohlo. hlavně ten prográmek přes kterej to dělám, ti podle zadaných teplot vypočítá kdy ta ovulace opravdu proběhla. a nemusíš v tom sama zkoumat kdy byla. u mě to bylo celkem jasný. hned po ovu začli teploty stoupat.
@misa1967 no důvod já právě neznám. Je ti určitě jasný, že když jsem začala špinit cca 7.DPO, tak už jsem si myslela na uhnizďování vajíčka, ale když to nepřestávalo až do MS, tak mi bylo jasné, že je to asi něco jiného. Bylo to jednou a snad se nebude opakovat. Teď se veškerá má enrgie upíná k novému cyklu. Ještě nechám muže pár dní odpočinout a pak se na něj budu vrhat nejčastěji, jak jen to půjde ![]()
Ty už sis to špatné teď vybrala, takže jen trpělivost, druhé těhu už bude to ONO ![]()
@ladyoli http://www. womenzone. cz/uzivatelka/Masulka/grafy? c=-8588091880854775808 tohle je třeba můj graf když jsem otěhotněla. snad ti to půjde otevřít.
@ladyoli oki.zkus to
to hned pochopíš jak a co se tam zapisuje do toho kalendáře. a ještě jsem to zapisovala do fertilityfriend.to je další stránka. to ti taky vypočítává ovu podle zadaných teplot.ale je to celý anglicky.
@misa1967 No, zatím stále čekám na první porevizní MS, ale vypadá to, že by mohla už dorazit, dnes mě začala bolet záda jak při ms a při sledování hlenu jsem si všimla nepatrného špinění, tak snad do zítra je tu. Pak doufám naběhne normální ovulační cyklus a po 2. MS hurá na to ![]()
@Hatšepsovet jj tak to máš fajn.:) no já myslím, že snad budu krvácet až do MS, vůbec to není lepší. co už..
@misa1967 Já jsem po revizi asi 3 dny jen lehce špinila, pak jsem začla krvácet více, přirovnala bych to ke slabší menstruaci, to trvalo cca týden a pak jsem ještě asi týden špinila než se to zastavilo úplně.