Snažilky duben 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3110
31.3.14 18:16

@miriskaw to máš recht! Kdy čekáš ovulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.4.14 07:49

Dobré ráno :)
Máte nějaké novinky? ;) Já jsem dnes jak přejetá, dcerka se mi vzbudila někdy už v 6h..aspoň, že jsou ty pohádky..:D vydrží sedět celé dopoledne u tv :D Tak toho dnes využiju a ještě si poležím..Hlava mě bolí, jak ldybych tam měla střep.. :( Za pár dní čekám MS, tak už to bude asi k tomu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 08:44

@Majaha ovu jsem měla před 8 dny což je hodně krátká LF snad se to příští měsíc nebude opakovat

@Kaciisek přeju aby za pár dní nic nedorazilo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.4.14 09:47

@miriskaw
Tak to díky.. :) snad nám to tady všem brzy vyjde ;) To čekání jestli to vyšlo nebo ne mě deptá, doufám, že to nebude trvat rok, jako u první dcery, protože to byly teda strášný nervy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 12:38

@Kaciisek noo rok to věřím že to musely být nervy.My ted jedeme 7měsíc a je to mazec :zed:
a po tom roce se vám to povedlo samo, nebo za pomoci něakých léku atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.4.14 13:16

@miriskaw
No já jsem se na to pak vyprdla, přestala jsem se na to tolik upínat..řekla jsem si, že holt asi nemůžu mít děti a chtěla jsem s tím jít k dr…jenže než jsem se odhodlala a přemluvila manžu, aby mazal taky na vyšetření tak najednou šup a bylo to :D No pak jsme se snažili o druhé a to nám '' vyšlo'' hned druhý měsíc a to jsem pak skončila na revizi kvůli zamlklému těhu. Teď po půl roce do toho jdeme znovu, tak jsem zvědavá jak rychle to půjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 13:20

Ach jo kdyby člověk aspon veděl že je vše v pořádku a do určité doby se to povede, ale takhle čekat, tápat, nevědět je peklo :(

Navíc mě ted přišla MS týden po ovulaci, tak zase nervačím, že mám krátkou LF a otěhotnět mi nepůjde :zed: no radši nic nečíst bo pak fakt jen koumám co mi je :?

@Kaciisek Ono je ten problém asi opravdu převážně v té hlavě :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
1.4.14 13:57

@miriskaw
Ale neboj se a nebuď smutná :) určitě to brzy vyjde, jen nesmíme být tak nedočkavé :) :D
Po mé zkušenosti už věřím, že psychika je pěkná mrcha..ale je těžké se na to neupínat, když to tak moc chveme :(
Jinak s tvým problémem zkušenost nemám, tak neporadím..nikdy se mi to nestalo :nevim: Tak snad se to zas srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 14:07

Jj hlava je prevít :mrgreen:
Kdybych měla práci a honila se mezi prací, školkou, domácností ani bych na to nepomyslela a byla těhu hned, ale práce není, tak jsem doma a myslím, koumám…

snad mi cykly pomůže srovnat Kontryhelový čaj co od neděle piju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Slonice79
1.4.14 14:14
@miriskaw píše:
Jj hlava je prevít :mrgreen:
Kdybych měla práci a honila se mezi prací, školkou, domácností ani bych na to nepomyslela a byla těhu hned, ale práce není, tak jsem doma a myslím, koumám…snad mi cykly pomůže srovnat Kontryhelový čaj co od neděle piju :)

Já se teda mezi prací, školkou a domácností honím a těhotnění mám stejně plnou hlavu :mrgreen: Dneska jsem 10. DPO a ráno jsem nedočkavá zkusila test - je tam druhá slaboulinká čárka, takový ten duch, ale po mé minulé zkušenosti radši ještě nejásám, do MS mám ještě tak 3-4 dny, je hodně brzy na testování, ale neodolala jsem :? Příznaky zatím nic moc, stejné jako při PMS, takže nevím nic. A dobře mi tak, zvědavce nedočkavé, kdybych to tak vydržela až do MS…

• Citovat
  • Upravit
Slonice79
1.4.14 14:19
@Kaciisek píše:
@miriskaw
Tak to díky.. :) snad nám to tady všem brzy vyjde ;) To čekání jestli to vyšlo nebo ne mě deptá, doufám, že to nebude trvat rok, jako u první dcery, protože to byly teda strášný nervy..

Taky nám první dítko trvalo rok, ale teď už vím, že to bylo tím, že jsem 8 let brala HA a měla cyklus totálně rozhozený - ono to fakt není moc přirozené. Ale zase pohodlné, že… Rok se s tím tělo srovnávalo, dokonce jsem úplně přestala menstruovat a to nejsem žádnej drobek, jako že by to bylo třeba kvůli váhovému úbytku, to ani náhodou. Ani stres jsem neměla větší než normálně, jen ta snaha o miminko, to je samozřejmě pro hlavu pěknej záhul - brala jsem pak hormony na srovnání cyklu, z těch jsem měla cystu, takže konec a už jsem se objednávala do CAR - jenže na první odběry (1.-3.den cyklu) jsem už nedorazila, bo mi nedorazila MS a já byla naprosto nečekaně v tom :lol:

• Citovat
  • Upravit
6378
1.4.14 14:20

@Slonice79 já jsem taky 10DPO a MS mám už 2dny :?
já se už zařekla, že testovat nebudu :! Už nechci to zklamání z bílého papírku, takže první test si udělám až tak po týdením zpoždění a po příznacích, jinak to prdím :)
Snad ti bude čárka jen sílit a sílit a MS se nedočkáš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
1.4.14 14:23

@miriskaw co je to LF, to ještě neznám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 14:23

@Slonice79 tak to je hezký závěr příběhu :)
Já brala HA poprvé 9let a otěhotněla jsem na podruhé :D ted jsem ji brala 3,5roku a nejde to 7měsíců, tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
1.4.14 14:27

@Majaha je to Lutealní fáze-doba od ovulace do menstruace. U většiny žen je to 14dní a pokud je to kratší jak 12-10 je problém aby se mimisek dobře zavrtal do dělohy bo než to stihne odejde s menstruací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí