Kopie Snažilky listopad 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6104
12.4.12 13:44

veru u tebe moc tvoje kámošky nechápu vždyt jsi vdaná, tak proč? a nebo je to prostě jenom závist, to se taky stává. Mě to zduvodnují tím že jsem moc mladá a že času je dost, ale já si myslím, že když to člověk opravdu chce tak do toho má jít. :)

• načítám...
1103
12.4.12 13:54
@boiska píše:
veru u tebe moc tvoje kámošky nechápu vždyt jsi vdaná, tak proč? a nebo je to prostě jenom závist, to se taky stává. Mě to zduvodnují tím že jsem moc mladá a že času je dost, ale já si myslím, že když to člověk opravdu chce tak do toho má jít. :)

Jde o to,že ony vdané nejsou a je to pro mě zatím nepochopitelné, žijou jinak… A kolik ti je,jestli se můžu zeptat?

• načítám...
6104
12.4.12 14:02

Bude mi 25 a přítel 27, bydlíme spolu skoro dva roky a oba jsme uspěšní v práci. ted už nám chybí jenom malý špunt.

• načítám...
1103
12.4.12 14:12
@boiska píše:
Bude mi 25 a přítel 27, bydlíme spolu skoro dva roky a oba jsme uspěšní v práci. ted už nám chybí jenom malý špunt.

Myslím,že máš věk akorát mě je taky 25 :lol: a manželovi 31. Vykašly se na názory okolí, je to vaše věc a vy víte jak je to správně :palec:

• načítám...
6104
12.4.12 14:16

jojo to jsme si taky s přítelem řekli, ale u něho je to jednodušší, protože je chlap, to já mám v okolíjenom samé těhu tak mě to trochu občas chytne. ale ted jsme se do toho trochu vice postili tak doufám že už to vyjde, protože už i přítel chodí a vzdychá jaké by to asi bylo a tak.

• načítám...
popina
12.4.12 14:28

já vysadila v srpnu a snažíme se od listopadu…co si budeme říkat. Taky jsem měla vše pevně spočtený a naplánovaný, že už budu v létě rodit :-D (fakt vtipnej ten život)

• Upravit
1103
12.4.12 14:30
@popina píše:
já vysadila v srpnu a snažíme se od listopadu…co si budeme říkat. Taky jsem měla vše pevně spočtený a naplánovaný, že už budu v létě rodit :-D (fakt vtipnej ten život)

Nápodobně, některý věci se nedají naplánovat, nakonec budeme rády,když bude rodit někdy v roce 2013......

• načítám...
popina
12.4.12 15:39

tyjo,mám dneska nějaké křeče v podbřišku.Podobné jako kdybych to měla dostat. Mám mít teda zítra OVU,tak to je možná ono, ikdyž jsem snad nikdy takové bolesti neměla. :roll:

• Upravit
jun
749
12.4.12 15:41

No mně taky přijde, že jsou kolem samé těhule. Samozřejmě jim to přeju, ale když pak poslouchám jak vlastně ani nechtěli a zadařilo se .......A pak ty bolbé dotazy, jestli nechceme druhé (mám doma už 3letého syna). No jasně, že chceme, ale prostě to nejde, nejde, nejde.................fuj, ale ulevilo se mi :mrgreen:
Kačko, tobě držím palce aby mrcha zitra a už dalších 9 měsíců nepřišla a i nám všem ostatním, aby hned začátek roku 2013 byl TEN NÁÁÁÁŠ :hug:

• načítám...
jun
749
12.4.12 16:11

Popi a ty sis dělala ovulační testy nebo měříš bazální teplotu?
Možná ty bolesti u tebe znamenají velmi silnou ovulku. Každopádně bys to měla dnes i zítra s manželem pojistit :D

• načítám...
popina
12.4.12 16:16

ovulacni testy jsem si delala asi 5 cyklu a vychazi mi cca porad stejne.ted uz na testy kaslu.akorat jsem se na to zbytecne upinala

• Upravit
5313
13.4.12 06:55

Ahoj holky! tak u mě se mimi asi zase nekoná…na testu bílo :cert:

• načítám...
6104
13.4.12 07:02

kačí hlavně nestresuj, já stále čekám na mrchu tak se uvidí. drž se :palec: :palec:

• načítám...
5313
13.4.12 07:20

A jak dlouho máš zpoždění? já s tím fakt tento měsíc nepočítám…a ani by mi to zrovna nevadilo ..nechtěla bych prosincové miminko :andel:

• načítám...
6104
13.4.12 07:44

zatím jenom tři dny, ale to je u mě už dost přotože v normálu to mám přesné jako hodinky, ale taky s tím moc nepočítám, protože už se mi to takhle jednou stalo a nic z toho nebylo jenom mi musela dr. vyvolat mrchu, ale to jsem zase byla ve velkém stresu ze státnic
já bych chtěla jakékoli miminka ;)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí