Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7837
20.9.16 12:32

@audiomax jj, na Bridget. hele, smála jsem se celý dvě hodiny. I když to teda byla tochu blbost. Bridget bylo po 40 a z náhodnýho sexu a ještě s kondomem otěhotněla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže fakt asi zázrak, ale bylo to hodně srandovní :pankac:
Jinak gratuluji k dalšímu bojovníkovi, tak nakonec budeš mít možná i 2 děti, ne? :hug: :hug: :hug:
Dneska jsem se málem vzteky rozbrečela. naše svatební agentka je úplně neschopná. Všechno jsme si musela vyřídit sama a po ní jsem chtěla jen kalkulaci na oběd a raut. Mám kamarádku vegetariánku, tak jí píšu, že potřebuji i veg. předkrm, že asi rajče. No a ona mi napsala do kalkulace rajče plněné kuřetem :,( :,( :,( Už je toho na mě moc…Asi si koupím pistoli a půjdi ji odstřelit :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.16 12:32

@audiomax jj, na Bridget. hele, smála jsem se celý dvě hodiny. I když to teda byla tochu blbost. Bridget bylo po 40 a z náhodnýho sexu a ještě s kondomem otěhotněla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže fakt asi zázrak, ale bylo to hodně srandovní :pankac:
Jinak gratuluji k dalšímu bojovníkovi, tak nakonec budeš mít možná i 2 děti, ne? :hug: :hug: :hug:
Dneska jsem se málem vzteky rozbrečela. naše svatební agentka je úplně neschopná. Všechno jsme si musela vyřídit sama a po ní jsem chtěla jen kalkulaci na oběd a raut. Mám kamarádku vegetariánku, tak jí píšu, že potřebuji i veg. předkrm, že asi rajče. No a ona mi napsala do kalkulace rajče plněné kuřetem :,( :,( :,( Už je toho na mě moc…Asi si koupím pistoli a půjdi ji odstřelit :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.16 12:51

@audiomax :dance: :potlesk: to je uzasna zprava!!! :pankac: Ty brdo to je fakt ficak. Frtana rada prevezmu! :* Je to velka utecha vedet, ze ma clovek jeste plan B a nebo dokonce hned moznost sourozence. :dance:

@Kesssy Ty brdo uz jsem si radsi zaridila odvoz domu kolegyni. :mrgreen: 8)

@Izie A pak z takovejch filmu maj pubertacky blby dotazy do Bravicka. :mrgreen:
8o 8o tobe dala svatebni agentka jako vege jidlo rajce plneny kuretem??? 8o Mam kamosku veganku, zije mimo CR ale kdyz navstivi Cesko tak casto pise jaky perly zas slysela a tohle o bilem masu uz se ji stalo nekolikrat. Je to v Cesku opravdu jeste takova velka neznama, vega a vege jidlo?? :think: Ale nejvic me sokuje ze si to lajstne zrovna nekdo, kdo by mel umet vyplnit kazde prani nevesty… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.16 13:24

@Soleil 11 Milé Bravíčko, měla jsem s přítelem orální sex a pak jsem to spolkla. Můžu být těhotná??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vím přesně co myslíš :lol:

Já si tu paní nevybrala, místo, kde máme svatbu nám ji přidělilo. Ze začátku jsem byla i ráda, že mi pomůže s organizací svatby, ale teď…modlím se, aby alespoň správně pustila hudbu a na Mendelsona nešel Jirka, protože je to písnička č. 1 :D na CD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
20.9.16 13:26

@Izie Jo, presne tak nejak… :jazyk: :mrgreen: nebo utrela jsem se do stejneho rucniku jako muj pritel, muzu otehotnet? :mrgreen:
Aha, no tak to se teda modlit aby vse dopadlo jak melo. :roll: Budu na tebe v sobotu moooocinky myslet. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
20.9.16 13:28

@Soleil 11 Děkuju moc, no už se to blíží mílovými kroky, ale hrozně se těším.
13/10 pak jdeme pro výsledky a konečně hurá na to, ty 4 měsíce nesnažení byly sakra dlouhý, ale už je to skoro za náma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
20.9.16 16:47

@audiomax přesně týden po ET jsem taky špinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
20.9.16 20:03

@audiomax Super zpráva :palec:. Gratuluji k dalšímu bojovníčkovi :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
20.9.16 20:13

@audiomax tak to je úžasná zpráva že máš další vyšetřené bublinky :potlesk:
Jo já se snažím věk také neřešit, ale občas to na mě dolehne a pak si říkám zda se na to všechno nevykašlat a smířit se s tím že budeme jeden s těch párů které své děti nikdy mít nebude.
Zrovna dneska nám přišli výsledky s genetiky a oba jsem v pořádku, jen mám napsané PGS na pojišťovnu protože už jsem stařena… :D tak když dobře dopadne imunologie, ta ještě není celá, tak v prosinci jdu snášet vejucha.
@Izie no jo bohužel tyhle nervy ke svatbě patří, ale uvidíš že nakonec všechno zmáknete ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
20.9.16 23:23

Ahoj tetičky, tak uz mi je 10 mesiců. :srdce: :* Dnes jsem byl s maminkou na procházce a připravujeme se pomalu na zimu. Dnes u nas bylo pouze 12stupňů. Jinak chci tetickam co našly // moc pogratulovat a ostatním držím svoje malinké pestičky, aby brzy // našly. :* Mam Vás moc rád. Váš Sigoušek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
21.9.16 08:42

@medmenka Tohle si posledni dobou rikam tez. :roll: Snazim se to me hlave alespon nejak priblizit ze jako ano, je mozne ze my budem ti bezdetni. Clovek si to nechce pripoustet, ale proste se to obcas stava. :zed: Je skvele ze vysledky mate ok, ted se vysetrej embryjka a treba zrovna tam byl zakopanej pes. :pankac: ty by sis to tady ze skupiny zaslouzila nejdriv, za to jaky mas dlouholety trapeni a trpelivost. Mela bys dostat korunu, fakt. :hug:

@Terajsek Ja Sigouska proste zeru. :mrgreen: :srdce: Nevypada ze by mu nastup podzimu nejak vadil. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
21.9.16 08:51

@Soleil 11 Tak podzim je i pro me krasne období, jen mam strach ze strojeni maleho. Ma ted období, ze sebou porad mrská, jak ryba na suchu a jen tak tak ho ustrojime. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.9.16 12:28

@Soleil 11 a další co se bojíte kvůli věku, nevěšte hlavu. Ja se před pár dny dozvěděla ze kamarádka které bude 41 čeká konečně první mimi a hned dvojčátka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
21.9.16 14:26

@Soleil 11 pane jo, tak si to hezky uzij, a hlavne at jsi pak ok - ja uz ochutnavala ten burcak a dneska to neni uplne ono :mrgreen:
@Terajsek teda to uz je velkej kluk, je to sladousek ;) tak postupne to asi bude chtit vice vrstev, ale verim ze se to podda a bude mene mrskani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
21.9.16 14:41

@Kesssy Tak to jsi ochutnávala poctivě. :mrgreen: Já jsem si včera taky dala, ale jen dvě sklinéčky. :? chtělo by to aspoň litr, na vyčištění krve. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí