Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax moc děkuji za radu! Já ještě stále žiju v době, kdy se pojišťovna dala měnit 4× do roka
jdu psát do Olmiku.
A.. hodně štěstí, věřím, že se zadaří ![]()
Holky tak jsem to nevydržela a testla. Snehobilo, ani náznak ducha. 9 den po ket. Ach jo. ![]()
@audiomax Beru, muze to byt jeste brzo na //. Každá to ma jiné. Kamarádka // našla az tyden po vynechání MS, dříve také snehobilo.
@audiomax
do toho 12. dne bych ještě byla v klidu. Embryjka po KETu se prý rozjíždějí pomaleji. Zatím není nic ztracené ![]()
@Mišule232 Holka to ale nejde vek neresit.
jak mam hodit za hlavu vek, kdyz uz 3 roky nic, 5 umelek nic a kdyz mi kazdej doktor ukazuje krivku uspesnosti ktera od 35. roku rapidne klesa. Ono je sice hezky ze tehotnej sousedky a kamosky i v 42, ale je to jen pramalicka cast takhle „starych“ zen. Procti si par diskuzi snazilek kolem ctyricitky, je to hodne tezky.
ja teda vek resim a strasne se bojim, ze uz me telo na miminko nema. Kdyby melo, otehotnelo by kdyz bylo jeste mladsi a bez vsech tech hnusu co do sebe clovek musi cpat.
nade mnou teda muj vek visi jak nejaka hrozba, s kazdym rokem je ta sance mensi a clovek proste nemuze rict - no nevadi, pockame pet let a pak uvidime. Ja vim ze to myslis dobre beru.
ale nekomu to holt nejde a ja mezi ne patrim.
@audiomax Zlati - achjo. Ted nevim co rict. Ja nemela (kdyz to tenkrat vyslo) 9. den tez nic. Az 11. Ale chapu, ze jsi plna strachu, ja mam posledni dobou pocit, ze vsechny ET- a KETarky maji duchy uz 7. den.
U KETu jsem mela dokonce teprv az 12. den, jak uz tu nekdo psal, Ketikove jsou pomalejsi. Ja mu proste verim ze te jenom zlobi a je proste pomalejsi.
![]()
@WmarliesW Beru a jak je tobe? Pocitujes neco??
Tudle jsem se te ptala ale asi jsi to preskocila - uz jsi byla u dr? Dej nam sem prosim potom bublinku, rada bych se pokochala.
![]()
@Soleil 11
mně je dobře, po probuzení menší návaly nevolnosti, ale zázvorové lízátko mi zatím stačí. Trochu mně píchají vaječníky, kdybych neměla dálnice tak řeknu, že se blíží ovulka
K doktorovi jdu 5.10., snad bude
. Dnes jsem jen byla v CARu na kontrolní odběr krve, výsledky budou odpoledne.
A jinak nemám naštěstí moc času se stresovat, v práci je toho hodně, Kira je čertík, který zaměstnává všechny kolem a minulý víkend se nám přes zahradu přehnala velká voda, takže o víkendu budeme všichni s hráběmi a kolečkem uklízet
Jo a manžel postavil boudu - ještě musí dodělat lišty atd., ale jak přijde větší zima tak malá frčí ven (neboj netýráme - malamuti milují zimu a sníh, už teď spí v otevřených dvěřích).
Co u Vás?
@WmarliesW Tyyy brdo ale uz mas trosku nevolnosti!
Ptam se pac dnes byla na KO ta moje 40-leta kamoska, ta nema vubec nic, ale vse je v poradku, je propustena z CARu ke svemu gyndari a v utery dostane prukazku.
Tak snad to zustane u tebe jen u tech lizatek.
To je asi dobre ze nemas cas na stres a premysleni, jsi proste kraaaasne tehotna a basta.
Hele ale teda na to kolecko a hrabe se koukej pekne vyprdnout!!!
Nedelej zadny tezky prace a tahani a tak. Prosim. DAvej na sebe bacha.
Ta bouda je luxusni! A mala je k sezrani, takova mala mysicka, jezis ja bych ji porad muchlala.
PS: tyrani se nebojim…
kamoska ma 2 - no ted si jako naschval nevzpomenu jak se jmenujou
- no vis ty co maj modry oci a tahaj ty sane ve snehu.
tak ti teda v lete pekne trpej a tez vzdy lezeli v baraku natahli na studenych dlazdicich a jakmile mohli, byli nekde kde je chladneji. Urcite ji tam bude lip. ![]()
@WmarliesW Kiruška je nádherná.
Takovej plyšáček k pomuchlání.
A boudička je teda vymazlená, to je manžel šikovnej.
My máme huskyho, jmenuje se Charlie. ![]()
@baluuu8 Jooo huskyho jsem myslela - dik za neplanovane pripomeni. No vidis, my o vlku a vlk za dvermi…
Je nadhernej, jsou to uzasni psi. A ta kamoska ma prave jednoho takovyho a druhej je rezavej!
Uzasny zvire.
@baluuu8 no ten je
A asi je hrozně hodnej viď? Tyhle severský plemena mají nádhernou povahu. Tvrdohlaví ale hodní. My měli malamuta před cca 13 lety, ségra byla malá a mohla vše tou dobou. Jezdila na ní, pořád jí lezla do boudy, objímala, všude tahala, no prostě vše co Tě napadne. A Aida držela a držela. Kira roste hrozně rychle, jsou jí asi 3,5 měsíce a už má tipuji 14-15 kg
To není malamut, ale mamut. A díky té srsti vypadá už obrovsky. A doma pohroma - postaví na zadní a čmuchá po lince, leze do myčky, kterou manžel vždy zapomene zavřít, minule nám vlezla do špajzu - všude kde je jídlo je Kira
Včera jdu nakoupit - říkám manžovi ať roztřídí ponožky z košíku, dala jsem mu to na sedačku. Přijdu domů, manžel na počítači čučí na nějaký fočus a ponožky natahané u Kiry v pelechu. Že by je aspoň roztřídila to néééé ![]()