Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4085
22.9.16 11:23

@Soleil 11 no zatím jsou to návaly, naštěstí. Při snažení, už jsem se těšila i na období nad mísou, ale doufám, že se mi vyhne. A jinak taky nic, občas nějaké píchnutí nebo tak, ale beru hodně hormonů a může to být i z toho.
Neboj, budu jen trochu hrabat, nic těžkého. Kolečka nechám chlapům. On mně vůbec manža hlídá, tuhle mi vzal i kabelku, že prý je těžká, přervaná a mám si jí vyklidit. No ale znáš to - já všechno v té obrovské tašce potřebuju :nevim:
No chuděrka naše v těch vedrech to bylo hrozný. Taky ležela na dlažbě. A pořád lítala do potoka (máme pod zahradou) nebo do bazénu. Teď máme zásadně otevřené dveře ven nebo na balkon, většinou spí skoro venku. Ale ještě je to mamánek a úplně sama nechce být. V zimě ale snad už bude venku, já spím pod dvěma peřinami a to venku ještě není tak hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
22.9.16 11:26

@audiomax ale no tak, to ještě nic neznamená, ne? Musíš ještě pár dní vydržet moja :hug: :hug: :hug: Zkus to třeba v neděli :pankac:

Holky moje, já už se s vámi rozloučím. Mám toho čím dál tím víc a přestávám vás všechny sledovat. Teď je pro mě priorita svatba a líbánky.
A koukejte se množit.
3.10. jsem tu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
22.9.16 11:37

@Izie Užij si svatbu i líbánky plnými doušky. :hug: Moc se těším na fotky. :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
22.9.16 11:47

@Izie :hug: přeji krásný a povedený svatební den a ještě krásnější líbánky. A těším se na nějaké fotečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.9.16 12:06

@audiomax nenech se s tim rozhodit :-) muze byt jeste brzo, moc drzim pesticky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.9.16 12:23

@Soleil 11 jj ja vim :(, jsem chtěla holky povzbudit at na to tolik nemysli, chjo :(. Vim ze mas toho za sebou dost a ver ze ti to moc preju, vam vsem a neni den abych si nevzpomela jak musite trpet a tezce prozivat dalsi zklamani no :,(.

@WmarliesW krasna boudicka a, mas moooc sikovneho manzu :-) Kiruska je k sezrani :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
22.9.16 12:35

@Izie Zlati, co jeste dodat, vse uz bylo poprano, tak jen snad aby ten vas den byl presne takovy, jako vy chcete, uzivej si kazde minuty - strasne ten cas leti. Na libankach pekne libankujte a nechte se hyckat a prijed plna nove energie a s novym jmenem. :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
22.9.16 12:39

@Mišule232 Beru to ja preci vim. :hug: vsak to taky nebylo mysleno zle, vzdyt uz me znas. ;) ale ja si myslim ze je nekdy lepsi trosku ty ruzove bryle sundat a pripustit si i to spatne, povzbuzeni je vzdycky dobre a clovek ho potrebuje (ja osobne tuny), ale nekdy je to tezky proste no. 37 roku klepe na dvere a ja se tak strasne strasne moc bojim… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.9.16 12:42

@baluuu8 Charlie krasne jmeno pro krasneho psika, je k pomuchlani :* :srdce:

@Izie uzij si svatbu a i libanky a 3.10 se budeme na tebe tesit :* :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
22.9.16 12:44

@Soleil 11 ja vim zlato :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
22.9.16 12:49

@Mišule232 Je to takovej lední medvídek náš. :hug: Zítra si beru dovolenou a vyrazíme na Kralický Sněžník, to zas bude ve svém živlu. :D Ještě máme malou fenečku Fanynku - tady je i s králíkem Brunem (toho jsme dostali na svatbě) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
22.9.16 12:53

@baluuu8 Jeeee :srdce: to jsou krasni kamosi! :srdce: HOlky ja vam ta zviratka zavidim, ja si Ajinku (prazsky krysarik) uziju vzdy jen kdyz mamka prijede na navstevu. A do lonskeho listopadu i Spikyho - ted uz je ale v nebicku. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19750
22.9.16 12:57

@Soleil 11 Zvířátka jsou radost. :srdce: Ale když odejdou, je to katastrofa… :,( Moje mamka má 17-ti letého jezevčíka a ten teď bere prášky na srdíčko, bez nich už by být nemohl… Tak jsem vděčná za každou chvilku s ním, je jako můj bratr. :hug: Dědoušek náš. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
22.9.16 13:13

@WmarliesW Bych chtěla vidět váš dům, když má psisko takovou luxusní boudu! 8o Šikovnej manžel. A je to fakt štěndo štěstí..i to miminko přivolalo. Za 9 měsíců budeš mít doma víc radosti, než budeš stíhat :D Kira a mimčo budou třídit ponožky apod :lol: Je to zvláštní ten život co.. Jeden den nemáš nic a najednou všechno. Já před rokem nebyla ani zasnoubená a teď? Vdaná pani s miminem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
22.9.16 13:18

@baluuu8 Jé kámoši jak hrom, to je boží. Máme taky králíčka, teď je mu 5 a chová se spíš jako pejsek. Tady se nám třeba rozvaluje na posteli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí