Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@audiomax píše:
Posílám dnešní testík a moc si přeji, kdo se k nám s @WmarliesW přidá?
Nejlépe všechny a naráz!!!![]()
krása.
Ano holky teď se rozjela vlna tak všechny jí chytejte a jedemééé ![]()
@Esíčko.85, @WmarliesW - Děkuju
Já se na ně taky chodím furt dívat, jestli nezmizly, protože břicho mě bolí jak na krámy ![]()
Kéž by to holky moje bylo nakažlivé, osobně bych Vás všechny objela obejmout ![]()
@audiomax
ale ne, to je prý dobré znamení.
Já naopak nemám vůbec žádné příznaky, skutečně vůbec nic. Nebýt testu a krve tak bych neřekla že jsem těhotná. Až jsem z toho trochu nejistá zda je vše v pořádku ![]()
@Esíčko.85 Za zakrok jsem nic neplatila.Tam kde chodim do car tam to nedelaji tak me na to poslala do jineho mesta tam do nemocnice, ze oni spolem spolupracuji a maji s nema dobre zkusenosti.
@WmarliesW To doufám, že je to dobrý znamení, bolí mě fest každej den, i špiním každý den, ale jen na papíře na slipce nic. No ještě přežít zítřek a v uterý na krev a na ultrazvuk. A Ty máš jak často nějaký kontroly?
@audiomax už na UTZ? To nevím zda bude něco vidět
Já měla 14 dní po KET HCG 577 a 17 dní 2200 cca. Takže 15tý den by nebylo nic vidět
Ale zase každé HCG stoupá jinak. Já na žádné kontrole nebyla, jen 2× na krvi. První mám 5.10.
@WmarliesW no já mám z caru rozpis 7-8 na krev a ve 12 ultrazvuk. Taky si myslím, že tam nic moc neuvidí, ale tak asi je to tam standartní postup. Aspoň malinkatá tečka když tam bude, budu spokojená. ![]()
Jsem zvědavá kolik budu mít HCG. ![]()
Ahoj tetičky, přemluvil jsem maminku, aby se mnou udělala selficko.;)
Jinak Vam preji hezkou nedeli a pohodový vstup do nového pracovního tydne. Váš Sigoušek ![]()
@audiomax tak ta dalnice je paradni, moc drzim palce dal ![]()
@Terajsek krasne selficko ![]()
Jaky jste mely vikend? Ja v patek opet podlehla burcaku, tak sobota byla v odpocinkovem rezimu, letos uz ho vazne ani neokostuju! ![]()
A v sobotu me pobolivalo brisko, tak si rikam, to asi ten burcak - byla jsem 11DC a ovulaci jsem ted mela pravidelne 14DC - tak ze si teda radsi uz udelam ovu test a tam cara jak blazen, tak na to cumim jak puk, ze tenhle cyklus vcelku brzy (ja si dala pri menzes vazne oddech a moc se tesila na folikul, vizualizovala jsem si ho jak roste, tak jestli z toho vyrostl driv
). Nebylo mi ale nejlip, tak mazleni nakonec az vcera dopo - ale ovulka podle vsech priznaku az pak nasledne odpo, tak jsem zvedava ![]()
Ahojte Sigoušci - zdatní selfíčkáři!
Sluší vám to. ![]()
@Kesssy Ty sis teda hezky vypěstovala folík.
Já mám asi ovulaci dnes.
Testy nemám, jen měřím bt a ta je dnes pořád nízko, jsem už 17. dc.
Manžel včera večer odjel, ale o víkendu jsme nezaháleli, tak snad… ![]()
@Terajsek je vidět že je tvůj, je ti podobný máte stejný úsměv
![]()
@baluuu8 tak snad
to by byla mimca skoro na chlup stejne stara
![]()
ja mivala ovu i 18DC kdyz jsem mela delsi cykly…
@Kesssy Tak si budem pěkně spolu držet pěsti a třeba to klapne.
Já mám právě cykly 28-29 dní, tak nevím, jestli ta bylinná kúra za to může nebo co… ![]()
@audiomax Jezis to jsou krasny dalnice.
nemam slov, bych i slzu uronila.
takovy krasny pribeh, jak z pohadky. Bobek si fakt pockal az budete svoji. ![]()