Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
25.10.16 12:25

@baluuu8 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No to bylo jediný, co jsem našla k uhnízdění, takže denně ananas živej a jeden džusík 100%.
A to ananas fakt nemám ráda. A bobek je tam a kdoví, třeba trošku díky i těm tunám ananasu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 12:27

@WmarliesW A co Ty? Jak se máte? Na screening jdu 22.11. do Brna. Jak si psala o těch příznacích, že Ti vymizely, tak mě trochu splaskly prsa, ale včera na kontrole dobrý, tak nevím. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.10.16 12:35

@audiomax :mavam: ahojky zrovna se láduju těstovinami, chuť k jídlu mám stále :mrgreen: Příznaky - na kontrole vše dobré (minulý týden úterý), prcek se má čile k světu. Teď se mi zase trochu vrátily, večer se mi houpe žaludek. Včera jsem po utření večer měla trochu růžovo na toal papíru :oops: takže panika, ale dnes už zase dobrý. Tak snad se nic neděje. Jo a největší příznak (ještě tedy cítím prsa) - je mi pořád zima a nemůžu vůbec ale vůbec cítit naše malamutí mimino :,(
Další kontrolu mám ve čtvrtek, snad už i průkazka, screening 14.11.

Nenervuj se, ony ty příznaky mizí a zase se objevují, Váš prcek je bojovník, určitě prospívá dobře. Jsi stále na neschopence? Budeš na ní celé těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.16 12:45

Miluše23 Ahoj, snažíme se o mimko už skoro 2 roky. Vím není to dlouho ale ty nervy si nedají pokoj. Každý mi říká to chce čas, to já vím, co naplat jsem netrpělivka. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 12:51

@WmarliesW Já chuť k jídlu taky mám, každý den celý dopo vařím nějaký dobrůtky a pak si naberu, dvakrát do toho rýpnu a nemůžu. Vadí mi ty vůně a většinou se mi navalí. Tak třeba něco zhubnu :mrgreen: To by mě nevadilo. Láduju se ovocem, to mi nevadí. Jo, na neschopence jsem pořád a asi zůstanu. Mám smlouvu jen do konce roku a pochybuju že by mě někdo zaměstnal v lednu. Ale jak bude líp, chci si najít nějakou brigádu, nebo zešílím. To byla určitě jen nějaká žilka neboj :hug: Ty jo, tak takovej příznak že je ti zima jsem ještě neslyšela. A topíte? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.10.16 13:05

@audiomax :mrgreen: topení - no to bude s tím taky spojený. Doma netopíme, zatím máme cca 20st, což není vedro ani zima ale Kira stejně funí a neustále se snaží vecpat na balkon aby se ochladila :mrgreen: Dneska v noci jsem to ale vychytala - okno na větračku, malé bylo asi akorát neboť spala před dveřmi do ložnice a já dvě peřiny na sobě. Bylo mi super :mrgreen: Jen manžel asi jen pod dekou klepal kosu :mrgreen: :mrgreen:

To máš jako já - pořád mám hlad, kromě smaženého taky můžu vše, ale trochu se porýpu v jídle a už ho nechci. Jo ale mám závislost na mandarinkách. Manžel už má strach, že se kluk narodí oranžovej :mrgreen:

Jo ráda bych byla optimista, ale pokud je to takto, tak Ti asi nikdo smlouvu nenabídne. A v lednu už na Tobě těhotenství vidět bude. Tak brigády, trochu se zaměstnat, než se v baráku zbláznit :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
25.10.16 13:21

@audiomax termín u doktora zatím nemám. Dřív jak 15. tam chodit ani nechci. Ty začátky jsou vždycky šílený. Musím prostě vydržet.
Já jsem úplně bez chuti k jídlu, jediný co mi nevadí je vývar. Udělám si ho půl litru a pak po lžičkách piju. Včera to bylo moje jediný jídlo a dnes to bude asi stejný. Snažím se k tomu dát alespoň trochu ovoce, ale moc mi to nejede.
To je zvláštní, že už teď víš, že v novým bytě dlouho nebudete. Nakonec se ti tam určitě začne líbit. Udělej si ho tak, aby jsi to tam milovala. Já se podle toho zařídila a jsem moc spokojená :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 13:27

@WmarliesW No blázníš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 20 stupňů, to já bych se jednou nadechla a zmrzla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: V ložnici máme míň, taky se mi líp spí v zimě, ale ta moje zima má 22 st a přes den pod 24 nejdu. Jooo mandarinky na těch taky ujíždím. :mrgreen: No a malá s vama bude celou zimu v baráku? To aby jste nakoupili umělej snih ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
25.10.16 13:33

@Izie No a víš teda asi kolikátý týden či den jsi? No mě nevadí byt, ten jsem si udělala dle svýho, všechno skoro nový, takže v pohodě, ale vadí mi, že vylezu ven, nikoho tu neznám, každej na mě čumí jak na debila ( tchýně tu dělá doktorku ) tak mě každej očumuje jak v zoo. Nejvíc mi vadí ty schody. Jsme skoro ve 4 patře, schody jsou krátký a úzký a já když jdu, tak se musím kvůli těm nohám přitahovat za zábradlí. Nedokážu si představit jak potáhnu do schodů třeba bojovníka ve vajíčku. A to mě deptá. Navíc než jsme se nastěhovali, tak mi můj manžel slíbil, že půjdeme do baráku do pěti let, až trochu vydělá. Takže tu fakt nechci zůstat. chci mít dvorek s pískovištěm a bazénem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4085
25.10.16 13:33

@audiomax :mrgreen: :mrgreen: aha a já zrovna nedávno manžu přesvědčovala, že 20st je tak akorát, že normálně bývá i méně :mrgreen: Zima - no to právě nevíme. Venku má nádhernou boudu. Prostě hotovej Hilton. Občas se do ní podívá jestli tam nemá piškot nebo něco k jídlu ale jinak jí obchází obloukem. Kira je ráda venku, ale musí mít pocit, že i vevnitř. Pro ní je ideální stav - ona je venku, dveře jsou otevřené dokořán, takže se přijde podívat zda jsme stále tam a zase maže ven. Ale ty dveře už nezavře :cert: Zatím se nám nedaří jí prostě naučit být jen venku. Spustí vytí, štěkání, škrábání no a to nedáváme a otevřeme :nevim: S tím sněhem - plánujeme, že hned co napadne někde v horách tak vyrazíme - musíme jí na sněhu vidět, asi z toho bude mimo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
25.10.16 13:49

@audiomax myslím, že ovulace mohla být týden po líbánkách. Asi někdy kolem 7/10, soudím ale jen podle ov. hlenu. Takže teď bych měla být 4+4, ale opravdu jenom hádám.
Ale je mi tak zle, jak jsem myslela, že bývá až tak kolem 8-9 týdne. zrovna před chvílí jsem zase zvracela a před záchodem na mě čekal šéf. Myslím, že nic nepoznal, jen po mě něco chtěl…Takhle to moc dlouho neutajím, a ono vlastně ještě ani není co. Mám jen pozitivní test, nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3465
25.10.16 13:53

@Izie Je ti opravdu špatně hodně brzy, u mě to začalo v tom 8. či 9. týdnu. Snad tě to ještě přejde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
25.10.16 15:06

Holky zitra jedu do caru kde dostanu veskere veci ke stimulaci.Chci se zeptat musi tam byt i pritel? Dnes sem se tel.obj. a zapomnela se zeptat. Budou mi jeste brat krev a delat ultrazvuk. Myslim tam byt nemusi.Jen jestli nebude muset treba neco podepisovat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
25.10.16 16:08
@Hakrajta píše:
@Izie Je ti opravdu špatně hodně brzy, u mě to začalo v tom 8. či 9. týdnu. Snad tě to ještě přejde. :hug:

Nechci ztrasit, ale mne začaly nevolnosti v 5.tydnu a trvaly do 16.tydne. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
25.10.16 16:42

@audiomax @WmarliesW No to je paráda, takže se nám tady narodí jeden ananas a jedna mandarinka :mrgreen: Hlavně holky jezte, na co máte chuť a co udržíte v žaludku. Kámoška jedla dva týdny jen mrkev. Já jedla týden jen rohlíky s taveňákem a další týden rohlíky se šunkou a to jsem doplňovala hranolkama z mekáče :lol: Ono se to dřív nebo pozdějc uklidní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí