Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 @WmarliesW
Díky moc holky ![]()
@Lentilkaaa83 Úplně tě chápu s tou nervozitou
Drž se, bude všechno OK, uvidíš!
@Lentilkaaa83 tak se pak ozvi? Vzala jsi s sebou chlapa, pro ne je to snad jeste hezci zazitek.Ten muj mi celou dobu mackal ruku a mel slzu v oku ![]()
@wallace
tak to je paráda, potichu gratuluji hlavně ať tentokrát už je všechno v naprostém pořádku
![]()
@Lentilkaaa83 už se těšíme na samé dobré zprávy
![]()
Holky tak to máme za sebou. Byla to pěkná podívaná. Mimi se mrcasilo mavalo ručičkami a nožičkami. Ale na focení se otočilo. Dr říkal ze máme pěkné dítě
vše je v pořádku a prý to bude holka. Máme 7,4 cm a odpovídáme 13+2.
@Lentilkaaa83
No to je nádhera. Moc gratuluju a přeju hodně odpočinku a zdraví ![]()
@Lentilkaaa83 paráda
gratuluji k úspěšné kontrole, hlavně že je malá v pořádku a má všechno co má mít
![]()
Včera mi prošlo poštou ovu testy s mikroskopem. Dal slinu a počkám na výsledek. Čumím a čumím a nic. Ovu by měla dorazit na Štědrý den tak uvidíme.
Jenže jsem koukala na recenze tý Donny ovu testy a žádná sláva.
Tak se bojím ze budu patřit mezi ty další co byly zklamaný ![]()
Takže počkám až rám uvidím (kapradí)
@Monsim to ani nevím že něco takového na trhu je, tak snad nebudeš zklamaná.
Teda holky, já mám takovou radost za všechny ty dobré zprávy. To člověk prostě musí věřit v ten zázračný vánoční čas.
@Lentilkaaa83 krásné screeningové výsledky ![]()
@wallace Moc moc držím pěsti, aby to tentokrát konečně vyšlo! Klasika..stačí na to nemyslet ![]()
@j-p Nesmutni
Máš krásnou holčičku a sourozenec určitě přijde. Pamatuju si, když jsi tvrdila, že druhý dítě mít nebudeš, že bys to nezvládla.. A dáváš mi naději, že i já ten šílenej porod jednou překonám a nebudu mít jedináčka.
@Bjetuš
děkuji. No bolí to. Když byla Neli hned, tak jsem myslela ze i druhé bude
! Nemyslí si, moc se bojím ale touha po druhém je veliká!!Nelinka tak rychle vyrostla, ze si ji jako miminko uz nepamatuju a moc si ji neuzila.Jsem za ni velice vděčná a šťastná!!
![]()