Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3289
21.12.16 18:56

Holky, děkuji…teda musím říct, že jsme počítali s klukem, takže se s tím srovnáváme, ale hlavní je, že vše je dle dr v pořádku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
21.12.16 19:05

@Lentilkaaa83 Gratuluji a neboj, z prvního screeningu se to 100% nepozná. Jeste ve 20.tydnu mi Dr. tvrdil, ze budeme mit holcicku a Sigoušek je kluk jak buk. :-D

Jinak holky v nedeli 18.12. byl 1DC a uz najížďíme na 2.kolo. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.12.16 19:07

@Terajsek no já jsem taky říkala, že se to třeba změní :D Přítel by chtěl kluka už proto, že on je poslední nositel jména, pak vymřou po meči :). Ale zase prý je lepší mít nejdřív holku a pak kluka (že ho prý vše naučí a je to taková chůva :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
21.12.16 19:15

@Lentilkaaa83 velká gratulace! krásný. já jsem oznamovala těhotenství na loňské vánoce a teď tu je krásná 4,5 měsíční princezna. Chtěli jsme s manželem syna, nikdo (včetně nás) vůbec nepochyboval, že to nebude kluk a ve 20. týdnu, že prý holčička. Srovnávali jsme se asi jen 2 dny a kdykoliv na ní kouknu, tak si říkám, co já bych dělala s klukem :-) a je to tak, holky jsou dřív samostatnější, pečlivější, starostlivější a pak toho druhého sourozence víc vedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2833
21.12.16 19:23

@mimi82 Tak to s Tebou nesouhlasím, je úplně jedno zda je první chlapeček ci holčička, každé pohlaví ma to svoje. A například ja si vždycky prala staršího brachu. A svého miláčka bych nikdy za žádnou holčičku nevymenila. :-D :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.12.16 19:38

@mimi82 @Terajsek mně říkala teta, že není pravda, že je lepší nejdřív kluk. Ona má 2 starší bráchy a prý vůbec ochranitelský nebyly. Sestřenka má holku nejdřív (prý je takový samorost) a druhého kluka. A ten je maminkovský a hrozný milovník :mrgreen: Každopádně nejdůležitější je zdraví. Pohlaví už pak jde stranou :)
Jinak mně ten dr přišel lehce zmatený. Ani mi nevystavil průkazku, že prý ASI až moje obvodní dr. a ještě dvakrát zopakoval termín porodu a pak to napsal do zprávy blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7837
21.12.16 19:48

@Lentilkaaa83 tihle doktori prukazku nevystavuji, to opravdu udela az tvuj doktor. A jak to, ze ji jeste nemas?
Ja zas myslela, ze u nas to bude holka a taky nic. Hlavne, ze jsou zdravy, to je nejdulezitejsi.
A termin porodu? My mame 28/6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
21.12.16 20:17

@Izie no já se ho ptala jestli mi ji vystaví oni jako CAR nebo moje obvodní. Protože můj dr z CAR říkal, že uděláme screening a předají mě. Spousta holek z jiných CAR dostala průkazku v 8 týdnu a šup ke své dr. Tak jsem se na to ptala a tenhle mi řekl, že asi moje. Že mám jít za 3 týdny na krev a je jedno jestli přijdu do CAR nebo už ke své. Já si původně myslela, že mi screening bude dělat můj dr v CARu. Je totiž psaný, že má tu licenci. Totohle jsem v tom seznamu tenkrát neviděla. Termín máme 27.6. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
21.12.16 20:44

@wallace Držím palce, ať to tentokrát vyjde a kolikátý den máš zpoždění a jak se cítíš - jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
21.12.16 20:45

@Monsim Já o něm uvažovala, je to jedna z metod, které jsem nevyzkoušela, ale nakonec jsme se vrátila a dám šanci ještě měření bazalky a ovu testy. Řekni pak, jak jsi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
21.12.16 20:46

@Lentilkaaa83 Pěkný obrázek, gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1020
21.12.16 20:51

@mimi82 Ty jo, to tak moc ale opravdu moc letí, že to snad ani není možné. Doufám, že se máte dobře. Jednou jsme spolu (ne) čekaly na MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3961
21.12.16 21:35

@Lentilkaaa83 Já si teda myslím, že je to hlavně o povaze toho dítěte. Jako já taky byla chvilku „zklamaná“, že je to kluk a teď si občas říkám, že holčička by třeba byla klidnější :D ale ono je to nakonec opravdu jedno ;) A taky se na dalším utz ten pindik klidně může ukázat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
21.12.16 21:58

Ahoj, tak dneska jsem mela odber krve + i necakanou prohlidku.Ober krve na HCG mam 30,v pondeli jsem mela 74 takze mi to klesa. Z ultrazvuku jsem se dozvedela ze delohu mam sekrecni bez projasneni, v hrdle deloznim drobne projasneni 4mm-zlazka nebo GS. Nevim co to znamena to projasneni a ta zkratka GS. V patek mam jit na odber krve a na kontrolni ultrazvuk do nemocnice.Ze v patek v car nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
j-p
11770
21.12.16 23:17

@destovakapka :hug: je mi to líto. Psali jsme ti to z holkama. Nevěřila si. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí