Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lentilkaaa83 ja ji dostala 8 plus neco. Hrozne jsem se tomu branila, vubec jsem ji nechtela
.Ale oni tam pisou zaznamy z kazdy prohlidky, krev, moc…tak to vlastne i chapu.
Pane jo, to jsme den od sebe.Ja teda musim
vydrzet do 2/7 na manzelovi narozeniny ![]()
@destovakapka mrzí mě to
to už bylo vidět na tom testu že to není v pořádku, ale zase je vidět že dokážeš otěhotnět přirozeně, musíš i na tom špatném najít něco dobrého ![]()
@Lentilkaaa83 to jo, do budoucna se usetri strasne moc penez za narozeninovy dorty a oslavy ![]()
@Lentilkaaa83 Tehotenskou průkazku vždy vystavuje gynekolog. ![]()
Příspěvek upraven 22.12.16 v 21:30
Ahoj holky, tak dnešní test je slabší, takže to opět nedopadlo
Tak snad příští rok bude lepší… To nebudou hezký Vánoce ![]()
@Lentilkaaa83 No jo, ty ses trefila krasne blizko toho vaseho 29.,to musi vyjit ![]()
@wallace moc me to mrzi, ze musis prozivat porad dokola to samy trapeni
Snad uz se to pristi rok zlomi ![]()
A Vanoce si uzijte, jsou preci jen jednou za rok ![]()
@Lentilkaaa83 juu krasna fotecka
moc gratuluji k 1.screeningu a ze je vse v pořádku
to je nejdůležitější. A holcicka je super treba se to ještě změní ![]()
@Izie Moc děkuju
Tak nějak jsem s tím byla smířená už od začátku, když bylo z krve nizoučké hcg, tak jsem tomu nedávala moc šancí, i když rostlo, jak má
Přesně takhle to bylo minule… Ani nevím, jestli to mám mužskýmu říkat a jak vůbec. Chtěla jsem mu to oznámit v sobotu, což se teď jaksi moc nehodí
No nic, jedeme dál. Zítra jdu ještě na krev a utz, tak teď budu jen doufat, aby to nebylo někde mimo…
@wallace ja bych mu to urcite rekla, mel by to vedet.Uz jenom proto, aby te mohl utesit.
Verim, ze to odejde samo a nebude to mimodelozni
Tam hcg ze zacatku docela stoupa…
Ahoj berusky moje. Chtela bych vam touhle cestou vsem poprat krase svatky a pohodovy cas, je tu tolik krasnych zprav ze nechci jmenovat abych nekoho nezapomela, uzijte si ten kouzelny cas a vstupte hlavne zdrave do Noveho roku. ![]()
@Terajsek píše:
@Lentilkaaa83 Tehotenskou průkazku vždy vystavuje obvodní lékař.
ne…vždy gynekolog ![]()
@wallace Ale né, to mě strašně mrzí
Na Vánoce to prostě mělo vyjít!
Určitě mu to řekni, ať Tě obejme a utěší.. neprožívej to sama ![]()
@Soleil 11
Ahoj zlaticko naše
taky přejeme krásné Vánoce a hodně zdraví do nového roku hodně zdraví a lásky. ![]()