Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vererka83 důležité je, že můžeš otěhotnět…teď aby se uhnízdilo na tom správném místě…já jsem prvně našla ducha v loni po 2 letech snažení…jsem si myslela, že konečně jsem se dočkala…pak přišla MS a ohromné zklamání, tak jsem doufala, že to už snad půjde…další měsíc se to stalo znovu a utekl rok a těhu nejsem… ![]()
@Vererka83 to víš že jo…zjištěn pouze problém se štítkou, s kterou se léčím a kterou bych měla mít už srovnanou…už se snažíme 3 roky a za tu dobu už člověk projde všema možnýma vyšetřeníma…
Holky mate zkusenost s nejakymi vitaminy? Jako nevim co je clostik…
Nemam neco zacit brat? Piji jen caj na otehotneni a pak vitaminy pro tehotne, protoze maji velke procento zeleza a manganu-mam problem se zelezem a krecove zily-tak me doporucili brat vitaminy pro tehotne..
Jinak @nelllinka mas recht-je to jen na par hodin radost a pak vse jde do normalu..
![]()
@Lucia81 Takže vůbec nevíte, v čem je problém?
Mně už se snad MS rozjede. Od neděle mám pocit, že to každou chvílí musí přijít.
Samozřejmostí je kyselina listová, jinak je dobrý femibion ale je dražší, zkoušela jsem kde co.. třeba koenzym Q10, macu, selzink u partnera, kontryhel, drmek, gynex.. už ani nevim
@Vererka83 Než jsem se začala léčit se štítkou, tak byl hlavní problém tam…co je štítka OK, tak nevíme… ![]()
@Gilmorka taky už jsem za tu dobu zkusila kde co…teď beru nosifol a manža něco na spermouše…
Aha ja dostala tyhle stranky-hodne kamaradek tam objedanavaji caje i pro muze…www.chciotehotnet.cz
Ja zatim piji bylinkovy caj na otehotneni a akorat se me ms dobre srovnala..
Tak mám pocit, že na mě leze PMS a tentokrát z toho nic nebude…to asi ani testovat nebudu…
Ahoj holky..tak já to nevydržela a testla…a co myslíte…sněhobílo..ale mohlo být ještě brzo..jsem tak 8 dpo až 9dpo..tak uvidíme, ale už zase ztrácím naději..Příznaky žádné, kromě děsivé únavy..
Ja jsem take nevydrzela a testla rano! Snehobile take! Ale mela test 24 s citlivosti..
Dneska hrozna bolest na vajecniku..Tak z eporad cekam, kdy to dostanu, abych vedela na cem jsem! Jinak jsem to mela dostat v nedeli a nic..
@alicerajn Ještě si myslím že je brzy na testování. Někomu se možná ukáže duch tak brzy ale někomu třeba až 16 nebo 17Dpo. Kdy nemáš dostat ms? Zkus testík ještě koncem týdne. ![]()
Tržím pěsti ať nedorazí.
@Lucifer Ja jsem 17 DPO a ty??
Ale hrozne me picha na vajecniku!!Doufam, ze to nebude nic vazneho!
@Sofia 82 Já jsem dnes 11 Dpo, takže v @Sofia 82 pátek to bude ten 14 Dpo kdy neočekávám ms.
Hmmm, 17 Dpo už by tam mělo být něco vidět. Mě když většinou píchá u vaječníků, tak je to buď těsně před ovu nebo těsně před ms.
Škoda, tak snad příští měsíc ![]()