Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak já testovat nebudu…myslím, že je jasné, že to nevyšlo…byla jsem taky na kontrole štítné žlázy a výsledky nejsou OK (nejsou špatné, ale nejsou OK pro těhu), takže se ani nedivim, že se nezadařilo…měla jsem to v pořádku a stimulace na IVF nebo nějaký lék s tím spojený (myslím, že to byl prednison) mi to celé rozhodily…
@Lucia81 to je mi lito.Ale bude to ok, az se stitna zlaza da dohromady..
Nadeje umira posledni…
![]()
Ja stale cekam…Stale nic..I me prestalo pichat na vajecniku… ![]()
Ahoj holky tak já krvácela jen včera ráno maličko a pak zase nic a každou chvíli si myslím, že se to rozjede a to je to takhle už týden
no tělo se asi ještě čistí
@Gilmorka to vypadá na uhnízdění
včera jsi byla 9dpo, to by odpovídalo
@Sofia 82 a budeš testit v pátek, když nedojde? kdy ti má vlastně nedojít?
@Lucia81 to mě mrzí
určitě ti dají štítku zase do pořádku a pak už se mimísek uddží ![]()
@Muflu Já myslela, nebo mi bylo spíš řečeno, že uhnízdění nastává tak 5-7Dpo. ![]()
Ale kdo ví jak to vlastně je. ![]()
Jinak jsem se chtěla holky zeptet: míváte taky před ms děložní hlen? Já vždycky (každý měsíc) ale teď vůbec ale vůbec nic. ![]()
Je to normální? To se mi ještě nestalo. ![]()
@Lucifer 84 já četla, že nejdřív 5dpo, ale spíš 7-10dpo a někomu se objeví i 12dpo, každá jsme holt jiná ![]()
Tak jsem volala doktorovi a on mi rekl, ze mam pockat az to bude 42 dnu a testnout se a pokud to bude negativni-tak si mam vzit pak ten provera..
ze pry nekdy se stane, ze telo je pomale a ms se dostavi pozdeji..Podle me test uz by ukazel, jestli jsem a nebo ne uz davno…
Ja uz hlenu verit nebudu-mela jsem hrudkovity hlen predtim a tedka jsem ho mela takovy husty, bily a lepkavy! Hodne dulezita je psychika a stres..Podle me se me to opozdilo kvuli stresu!
Mela jsem to dostat 3.8
Jeste zkusim se testnout dneska a zitra-pokud to nedostanu…Ale tohle je fakt silene! Uvidim jeste..
@Sofia 82 Spoustě holkám se ukázal duch třeba až týden po vynechání, já jsem jedna z nich… Držím palce, aby ti to vyšlo ![]()
Testovat nebudu vůbec teď nevěřím, že by to mohlo vyjít.. špiním už týden takže houby uhnizďování spíš se tělo snaží pořád srovnat
Me hlavne strasne štve, ze v Holandsku se nemůže zajít na Gyndu jako v Čechách!
Naděje porad je…
@Gilmorka já když jsem byla těhu v prosinci tak jsem špinila 5 dní, začalo to den před ms a po skončení jsem testla a byly // i když to nedopadlo