Snažilky o první 30 +

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6358
6.8.14 12:06

@Sofia 82 ještě, bych zkusila testnout, ms ti mešká teprve tři dny, to pořád ještě je naděje :hug: já měla jeden měsíc zpoždění 17 dní, ale pila jsem ten měsíc kontryhel, tak nevím, jestli mi to nějak nerozhodil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.8.14 12:45

..já už mám příznaky jako před ms…takže nevěřím, že to vyšlo..po menstruaci zkusím změnit doktora..už se nechci trápit, chci aby se ujasnilo proč to nejde a něco se konečěn začlo dít..že to jednou vyjde, na to čekám už 13 měsíců a už mě to fakt vyčerpalo..za hodinu mi dojede o 7 let mladší ségra s miminkem..to taky nepřidá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
6.8.14 13:10

@alicerajn taky budu měnit doktora, jsem objednaná na 19., my se snažíme 15 měsíců a v sobotu jedu za bráchou mají třítýdenní miminko, takže vím, jak se cítíš :hug: a ještě není nic ztraceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
6.8.14 13:25

@Muflu díky, aspoň v tom nejsem sama..musím se už v tom snažení pohnout z místa, jinak se bojím, že mě to rozdrtí..fakt hrozně to dítě chci a enmyslet na to je pro mne naprosto nemožné..chci mít aspon nejakou představu, jestli jsem zdravá…a mojí doktorce se to prostě nechce řešit, když mám ms normální a pravidelnou a ovuluju, což viděla na ultrazvuku…já mám strach, že mám neprůchozí vejcovody po tom umělém přerušení těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
6.8.14 14:15

@alicerajn to znám, taky se snažím něco dělat, ale ty dny od ovulace do ms se strašně vlečou a nejde na to nemyslet :zed: :zed: :zed: taky chci právě zjistit, jestli je vše ok, navíc před ms špiním a minule pět dní, pak den nic a na to přišla jednodenní ms :nevim: to bych s ním taky chtěla pořešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
6.8.14 15:52

Já když se to povedlo (i když jen na chvíli) tak jsem měla nidační špinění, které začalo jednou 7., jednou 8. a jednou 9DPO a trvalo tak 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
6.8.14 20:41

Já bych to měla dostat za týden. Otec bude mít 60, vnouče by bylo super dárek. Moc tomu ale nevěřím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
6.8.14 20:50

Tak holky je to v riťce :mrgreen: začala jsem špinit, včera jen na toaleťáku, ale dneska už musím mít intimku, takže asi nic :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
6.8.14 20:52
:hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
6.8.14 21:36

@Muflu to nééééééééééééééééé :(
Snad se to zastaví, musí! :zed:
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
7.8.14 06:12

@Lucifer 84 dík ses zlatíčko :hug: jak jsi na tom ty? v pátek testneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.8.14 08:35

@Muflu Dnes jsem 13 Dpo ale chci počkat aspoň na den zpoždění, pokud do té doby nedorazi mrcha. :cert:
Je ale změna v tom, že vždy tak 2-3dny před ms mívám nafouklé břicho a teď nic a taky mivam takový hustější hlen a teď nemám žádný. :think: :nevim:
Tak uvidíme, kéžby už nedorazila. :)
A jak ty, rozjela se? :?
Krásný den :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
7.8.14 09:42

@Muflu to snad ne!!Ja na to kaslu tenhle mesic a Pak dalsi! Soustredim se na sport a dietu!
Tak vam drzim moc palce!
Ja Zatim nic, ale boli me bricho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
7.8.14 09:46

Tak já už regulérní menstruace ale neva aspoň se pořádně dočistím a snad mi konečně splaskne břicho.. aneb držím přísnou dietu a nehubnu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
7.8.14 09:48

Drzis prisnou dietu? Jakou?
Ja tedka budu Jen na zelenine a ovoci, maso!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí