Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mno tak dnesky mě vypadl můstek a šástečně se zlomil.. takže super sem zvědavá kde na jdu 7 táců, když se chci vdávat v červnu ![]()
@Michaela99 přesně tak.. jakoby nestačilo, že můj si taky zlomil zub to bude minimálně dvojka v tahu… já se opravdu zblázním… jednou mám pocit, že jsem vyrovnaly dluhy, že na tom jsem jakš takš a ted tohle ![]()
Nehledě na to, že vipadám fakt šíleně… dva zuby mě chybí jeden částečně a část můstku tedy jeden zubík tam zůstal… a chybí mě 2,3 a 4 částečně
takže vipadám fakt lákavě
@PusinkaMartinka promiň ale ta představa
ty zuby
Tak bych se asi vdávat nechtěla.. to by byli perfektní svatební fota ![]()
@Michaela99 to já taky ne doufám, že mě to co nejdřív zpraví v pátek jdu k zubařce ![]()
@PusinkaMartinka
to musí fakt vypadat blbě, tak snad to dáš brzy nějak dokupy
![]()
No tak holky včera ovulka a pojistena několikrat tak jsem na to zvědava zda to klapne. Teď už nezbejva než čekat a to je na tom snad to nejhorší.
Tak holky, mně se to ještě komplikuje, to je hrůza. Já se snad dočkám dítěte, až tomu prvnímu bude dvacet…
To malý, co jsem si myslela, že už nežije, tak pořád žije, sice moc šancí nemá, ale díky tomu, že mu stále bouchá srdíčko, tak nemůžu na revizi (protože by to byl vlastně potrat). Teď se čeká, jestli se dožije 12. týdne, aby mohl jít na screening a pak se uvidí, jestli je nějak poškozený a půjde „ven“, nebo jestli je ok, což by ale byla totální haluz a šílenost, vzhledem k tomu, co všechno za problémy s ním teď jsou (a se mnou taky).
Tak dotaz na vás… šly byste na potrat, kdybyste věděli, že vaše dítě má sice minimální, ale aspoň nějakou šanci? U nás se zatím stalo toto: nejdřív špatné srdíčko - bradykardyie, tep pod 80 za minutu (má být tak 2× tolik), potom zjištěná přítomnost žloutkového váčku (už by tam neměl být, když je přítomno srdíčko a krevní oběh funguje), následně žloutkový váček vstřebán, tep stabilní (už kolem 120-140), avšak se zase objevil nedostatek plodové vody (což znamená, že je dítě utlačované a můžou se mu špatně vyvinout orgány, končetiny apod. Krom toho neustále krvácím (a acorutin nepomáhá). Doktorka říkala, že to pravděpodobně skončí špatně, ale to jsem si vyslechla už před víc, jak týdnem od Kokrdové (podle ní jsem měla už dávno ležet na stole). A já teď mám dilema, jestli to mám udržovat a modlit se, nebo to mám nechat ukončit a za 3 měsíce se snažit o další.
Promiňte, že to dávám sem, do snažilek, ale přece jen do těhotenství se to nehodí a do špatných konců zatím ještě taky ne…
@rajada já bych čekala na 12tt, já první i druhej trimestr prokrvácela, proležela, taky nám moc šancí nedávali a je tu ![]()
To je skvělý
Právě proto já to ukončovat nechci, ale všichni mi radí, ať to raději ukončím. Já doufám a moc si přeju, aby se z toho bobek vyhrabal, tak jsi mi teď dala aspoň kousek další naděje ![]()
@rajada myslím, že tím nic nepokazíš, když počkáš… Aspon budeš vědět, že s udělala maximum
A nakonec zázraky se dějí, tak proč by se nemohl udít zrovna Vám každopádně budu moc držet palečky at to dopadne co nejlépe ![]()