Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.2.13 12:29

@Reinka teda tohle ti nezávidím… pamatuju si, když sem byla těhu a jezdila každý ráno trolejbusem do práce jak se mě navalovala, ale taky sem nikdy :poblion: neboj ono se to zlepší… :palec: za ty broučky to stojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
27.2.13 17:43

@PusinkaMartinka já první těhu problila komplet celý, nedělám si iluze, že to tentokrát bude jiný :D Jojo, já vždycky ve vlaku objímala celou cestu do Prahy záchodovou mísu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.2.13 22:13

@PusinkaMartinka Bydlíme mezi Duklou a Višňovkou, „U Kapitána“… a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 00:24

@sacko Na dubině ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.2.13 22:53

@PusinkaMartinka Tam jsem bydlela prvních pár let, co jsem v Pardubicích… jsem totiž náplava :-) Oba dva s mužským pocházíme z Vysočiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.13 23:02

@sacko vidíš já sem taky naplavenina z jižní moravy ;) ale mám za sebou vícero stěhování to by bylo na dlouho to vysvětlit ;) na dubině ted budu bydlet dva roky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
28.2.13 23:22

@PusinkaMartinka Já jsem v Pcích už 7. rok, z toho skoro 1 v centru, 3 a něco na Dubině a před 2 roky jsme si konečně pořídili něco vlastního na dukle… no a cca před 2 měsíci se můj mužíček konečně nechal ukecat a uznal, že už je nejvyšší čas začít pracovat na mimuškovi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.3.13 07:31

Přidávám se k naplaveninám, já jsem taky z Moravy :D Akorát ze severu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.13 12:09

Teda koukám, že se tady ty naplaveniny rozrůstají.. holky co vás přimělo se odstěhovat zrovna do Pardubic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
1.3.13 16:14

@PusinkaMartinka @rajada Napřed škola… pak práce a nakonec to dopadlo tak, že se můj tehdy ještě přítel přestěhoval sem za mnou :-) A jak je to u Vás??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
1.3.13 18:00

@PusinkaMartinka
Já byla na škole ve Zlíně, kde jsem potkala muže, ale ten bydlel tenkrát s rodiči v Ústí nad Orlicí, kde měl i práci. Já jsem se odstěhovala za ním (ale do pronájmu, ne k rodičům), jenže práci jsem tam nesehnala a jediná, co připadala v úvahu, byla v Pardubicích. Po půl roce dojíždění jsem se naštvala a přestěhovala se, muž pak šel za mnou a už jsme tu zůstali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.13 11:25

Tak u mě to bylo takhle, když mě bylo 16 můj první přítel z moravy si tady našel práci a bydlel tu… a když sem za ním jezdila atd., tak sem si řekla, že se sem chchi jednou vrátit. Protože on to tady asi po roce vzdal… A jak čas plynul tak sme se rozešly… mno já udělala maturu a to už sem chodila zase z jiným s moravy… no udělala sem maturu dělala sem tady přijmačky na výšku tady v pce protože sem se sem chtěla fakt vrátit no přijmačky nevyšly, ale dala sem si tu požadavek na práci v nemocnici vyhověli mě takže sme se i stím přítelem odstěhovali do chrudimi kde sem našla podnájem.. mno s přítelem to tu nevyšlo a on odjel a nechal mě samotnou v chrudili, tak sem si zažádala o ubytovnu a tam mě vyhověli tak sem pak další rok bydlela na ubytce a za tu dobu po tom roce sem si tady našla přítele, který je teda pravý Pardubák. Po čase sem se nastěhovqala k němu do pronajaté garsonky a po roce co jsem spolu bydleli v garsonce v polabinách sme se rozhodly pro další krok jako své vlastní bydlení a do toho, že se zkusíme snažit o mimčo… no mimčo vyšlo hned takže ten byt 3+1 tady na dubině sme nakonec taky zmákly a přikleply nám ho… takže ted vesele platíme hypotéku a máme krásného synka a jsme jakš takš spokojení :palec: Doufám, že sem vás tímhle moc nenudila, když je to tak dlouhý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
2.3.13 13:45

@PusinkaMartinka Určitě jsi nenudila. :-) Koukám, žes to v životě taky neměla zrovna klidný. Ale jak já říkám všude je něco… :-) My zase měli obrovský trable s manželovou rodinou… hlavně když jsme se brali.. :-( No a teď vlastně pořádně mluvíme jen s jeho sestrou a s nikým jiným… Ale taky můžu říct, že teď jsme jakš takž spokojení a těšíme se až nás bude o jednoho víc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.13 11:38

@sacko jojo každý máme něco… jako určo tohle není jen vše co se mě v ivotě stalo.. tohle je zatím to nejmírumilovnější… :palec: jen sem chtěla napsat, že než sem se dostala přímo sem do pce na dubinu chvilku to trvalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.3.13 13:34

Jéé, to já, než se dostala na Polabky, tak to taky trvalo :D Nejdřív jsem bydlela 3 roky v Praze, pak střídavě Praha-Zlín, pak to vyhrál Zlín, na to jsem si našla kluka v Olomouci, následně jsem si odjela na půl roku do Tampere, pak našla kluka v Plzni a pak zase skončila ve Zlíně, kde jsem našla svého nynějšího chlapa, odstěhovala se do Ústí, pak do Pardubic na Duklu a teď jsem již 3 roky na Polabinách :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí