Snažilky Pardubice 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26833
3.2.13 14:30

@Michaela99 jo, to já si taky vždycky plánuju fajn večer a nikdy nic z toho. Malej je u našich teď, jenže to měl včera chlap noční, pak ho budou mít až o svatbě :mrgreen: Taky se ho k nim snažím dávat na víkendy, kdy je chlap doma, ale on je jak z Marsu :lol: Ale tak zase 9m dítě není při sexu takovou přítěží, to spíš s tím chlapem něco udělat, jsem už říkala, že koupím nějaký kapičky a budu mu je tajně kapat do pití :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:33

@Reinka joo to jsme na něj taky zkoušela a on hned že nic takového nepotřebuje :D jeden čas to bylo tak šílený že jsme říkala že zajdeme k sexuologovi ale on prostě pomoc nepotřebuje jemu se jen nechce je na to línej..ale jak mu řeknu že nemusí nic dělat tak se najednou občas ukecat dá. jak je to možný že zrovna ty naši chlapy jsou tak nesexualní… no a upřímně jsme ráda že nejsme jediná… už jse sechtěla nechat léčit já že jsme nimfomanka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 14:40

@Michaela99 Ty jo, to je fakt jako u nás, už jsme taky mluvili o sexuologovi. Už i jednou sám řekl, že tam teda půjde, ale pak to vyšumělo :mrgreen: Každopádně kdybych moc chtěla, tak by tam teda šel :mrgreen: No, naposledy, když jsme se hádali, tak mi řekl, že jsme nemocná já a ne on :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:45

@Reinka Přesně tak taky sme měli jít a vyšumělo to.. a nakonec jsem úchyl nemocnej já a né on :D Tak mi to příjde.. nebavíme se o jednom a tom samém člověku?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 14:47

@Michaela99 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nenene, na fotce máš někoho jiného :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 14:52

@Reinka uff tak to se mi ulevilo… :mrgreen: :mrgreen: néé dělám si samozřejmě srandu :D jen mě to hrozně pobavilo.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 15:00

@Michaela99 jo, taky se tu směju, že není možný, že to má někdo taky tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 15:15

@Reinka kdyby malý nespal tak se smíchy zlomím v půli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 15:18

@Michaela99 jenže on když se vidí s kámošem, tak samozřejmě nás partnerky probíraj a hned mě líčí jako tu největší nymfomanku a kdoví, co po něm chci, nejen v sexu :cert: :mrgreen: :mrgreen: Ale o sobě neřekne ani slovo :lol: A to se pak shodnou, že všechny holky jsou stejn a jaký oni jsou chudinky :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 15:21

To ten můj je zas na tohle fajn, ten i když jde posedět s chlapama do hospody tak se baví o všelicos ale soukromí si chrání.. vždy říká že nikomu není nic do toho jak mi to doma v šexu máme.. takže on pokecá o tom že manželka tajto a támhleto ale sex nikdy s nikým zatím nerozebíral.. a já jsme ráda ono se tyhle věci lehce rozkřiknou a pak by si bůh ví co kdo povídal co nejse za couru.. víš jak to bejvá ty si prdeš a na konci s toho výjde že tsi to celé posrala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 15:24

@Michaela99 tak tohle je jeho nejlepší kamarád, můj druhej nejlepší :mrgreen: a mj nejlepší kamarád je jeho druhej nejlepší…no, takže prostě takhle v týhle čtyřce si říkáme fakt všechno, kluci spolu všechno proberou, co se odtamtud přítel přestěhoval, tak se moc nevídají a já s kámošem taky vše probereme, je to jen mezi námi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 15:27

@Reinka Tak to je pak jiná.. :) Tak to jo.. já mluvila o klasické schůzce,,na jedno,, v hospodě s patrou spolupracovníku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
3.2.13 15:30

@Michaela99 tak to můj nechodí, nepije, nekouří :roll: :mrgreen: My máme hold kamarády jen v HK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
3.2.13 15:39

To mi teda kouříme oba a manžel si semn tam pivko dá a tak jendou max dvakrát do měsíe si udělá chlastačku s bráchou.. kydnou si do kuchyně zapnou svou oblíbenou hudbu a keca a kecaj dokud jim to mele :D kolik je Tomu tvému? Můj bude mít 26 :) Jinak přelouč znám jak vlastní boty..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1082
3.2.13 15:46

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Mě je 25let a mám už jednu slečnu, je jí 8 let a skoro dva roky se snažíme o druhé, zatím marně. Loni v únoru jsem měla zamlklé těhotenství, tak jsem to chvilku špatně nesla :( Ale život jde dál a ono se to jednou povede. Už jsem zkoušela všechno možné i nemožné a stejně nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí