Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@olusinka Jasně že můžeš,.. budeme jen rády
za další kecalku do Party ![]()
Zkoušela jsi i tu prstíkovou metodu na kterou jsem tu dávala odkaz? Když už se snažíte déle jak rok tak užby ti gyndař měl napsat nějaké tabletky a pomáhat ti.
@Michaela99 mému je 22
No, tak až se udělá hezky, tak se můžeme někde sejít, klidně i v Pardubicích a někam zajít
![]()
@olusinka Ahoooj
A co dr. na to, že už se tak dlouho snažíte???
![]()
@Reinka Tak mladej a tak neaktivní? To je ale fakt divný…Jak dlouho už je takle nesexující?
No já to nechtěla moc řešit a potřebuji změnit doktora, ten můj nemá ani UTZ což je v téhle době vlastně standard. Jinak mi řekl, že jsem mladá tak to nemám řešit, že tím co zamlklo vím že to jde. Jinak já už fakt zkoušela skoro všechno. Vitamíny, gel pro podporu otěhotnění, prstíkovku, podložit zadek, hned po sexu usnout a nic. Prostě nevím. Ovulaci mám, po té revizi ji cítím každý měsíc dost silně a i ovulační testy to potvrzují. Jinak přítelovi je skoro 27 a bude to jeho první.
Z Pardubic- Polabin. No já nevim, je tak trochu jiný no. Ještě to zkusíme chvilku sami a pak asi CAR, jinak to nevidím.
@olusinka ten stojí za prd a jedné mamince udělal dokonce to že jí tvrdil že miminko je v pořádku zdravé a ono bylo mrtvé.. to se pak hrozně divila a brečela když jí to v noci řekli na pohotovosti kam musela odjet jelikoš ěla velké bolesti a horečku..Nohy na amena a brala bych roha..
@Michaela99 Ono není čemu se divit, když nemá ani UTZ, jak pak může kontrolovat plod že jo. Jenže v tu chvíli mě nikdo jiný nevzal že jsem z Polabin a nebo maj plno. Tak zkusím najít někoho jiného, tohle je na prd no. Pak jsem musela chodit na UTZ do nemocnice a tam se chovaj dost prapodivně. Když jsem musela na kyretáž, tak mě dali na pokoj kam chodilo nespočet maminek na ozvy a já poslouchala srdíčka miminek a věděla, že to svoje miminko neuslyším
Byl to fakt trest.
@olusinka o Pardubické porodnici mi ani nemluv.. to je trest tam rodit.. Zkusila bych Luckou tak by tě mohla vzít a nebo pak soukromej v g-med ten je výbornej.. chtěla jsme tam jít ale nešla jen kůli tomu že se mi od tohodle nechce jelikoš je fakt fajn a nemám s ním problém..
@Michaela99 jsem spala, jsem nějaká KO, blbý počasí ![]()
@Michaela99 píše:
@Reinka Tak mladej a tak neaktivní? To je ale fakt divný…Jak dlouho už je takle nesexující?
On to má od začátku, má nějakej blok v hlavě ale to by bylo asi na dýl
U něj jediný, co pomůže, tak je opravdu nějakej odborník ![]()
@Michaela99 A ten G-MED mají i normální ambulanci? Já myslela, že je to jen jako operativní a ty testy atd. Já o tom uvažovala dlouho, tam bych šla hned.