Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Prcek88 píše:
Jo už jsem si vzpoměla co fakt na nich nemám ráda
DRBNY jako Niklová
Ale takhle drbou i mladé ženy, proto jejich společnost moc nevyhledávám, mám radši pánskou společnost, protože ženský jsou drbny už od přírody. je pár výjimek a ty mezi své kamarádky řadím, ale je těžké někoho takového najít ![]()
@Crystal87 píše:
Dost hloupej dotaz promin
Proč hloupej? těhotenství není nemoc, kdežto většina těch seniorů nemocema trpí ![]()
@araw píše:
Proč hloupej? těhotenství není nemoc, kdežto většina těch seniorů nemocema trpí
MOzna to co je bez problemu moje treba takove nebylo ani jedno.
@Crystal87 píše:
a co ti na tom prijde hloupyho? je snad logicky proc ma prednost
A to je to, mladá ženská si myslí že je pupkem světa proto, že je těhotná. po porodu je to pak ještě horší. nejhorší kombinace mladá matka s malým smrádětem a s pupkem, to aby ostatní padali na kolena a líbali zem, po které chodí. Promiň, ale tohle je názor za všechny prachy ![]()
Tak já simyslím, jeslti těhotná a nebo důchodce, kdo tam první sedí, tak tam prostě sedí. a nech pustí ostatní..
Jako mě se nelíbí, že třeba někdo spíš je na sraně důchodců a někdo na straně těhotných a přitom přeci nejezdí v autobuse sami..
Nekolikrát s emi stalo, že se tam na sebe divně hledí kdo pustí, ale hlavně, že byl autobus plný opravdu 40, 50 chlapů, co prostě ten zadek nikdy nezvednou!!! Kde byla doba, kdy chlap šel a pustil sednout..
i když to nebyla jejich povinnost.. Dnes.. vám pomalu přirazí nos v autobuse, jak se ženou ven ![]()
Příspěvek upraven 17.04.13 v 19:07
@Crystal87 píše:
kdyz to napisu hnusne je lepsi kdyz po prudkem zabrzdeni se natahne duchodce nez aby se treba matka aby se prastila do bricha a ohrozilo to zdravi nebo i zivot miminka.
@araw píše:
A to je to, mladá ženská si myslí že je pupkem světa proto, že je těhotná. po porodu je to pak ještě horší. nejhorší kombinace mladá matka s malým smrádětem a s pupkem, to aby ostatní padali na kolena a líbali zem, po které chodí. Promiň, ale tohle je názor za všechny prachy
Vec nazoru
@colafit píše:
Takže těhotná, které je blbě si musí říct, a u seniora se předpokládá, že mu je blbě a měl by se pustit??? Zvláštní, je to brala tak, že tyto dvě skupiny by měly být přednostně puštěny sednout a oboje mají pusu, tak se mohou ozvat.
Ale to je to, důchodci si říkaj, ale většina lidí to bere tak, že je důchodci obtěžují atd. atd ![]()
@araw píše:to je ale sobeckost, to je neskutečné
![]()
a co je na tom proboha sobeckyho?
@araw to si nemyslím, když slušně požádají, tak je pustí každý, ale jestli houknou pust mě sednout - ještě začnou tykat, tak se nedivím, že hromada mladších ročníků má na ně averzi
@kvaček píše:
@araw to si nemyslím, když slušně požádají, tak je pustí každý, ale jestli houknou pust mě sednout - ještě začnou tykat, tak se nedivím, že hromada mladších ročníků má na ně averzi
Víš co, to je fakt těžký, když ten důchodce sotva stojí, má hůl a mladej člověk sedí, hraje si s mobilem, nebo čumí z okna a dělá že nevidí… Mladí lidé jsou v hodně případech sobecčtí a nevychovaní.
Pak se nedivím, že se stařec či stařena naštvou, maj na to nárok. Všude v autobusech byly nálepky- mladší uvolněte místo starším, já teda sockou nejela ani nepamatuju, ale myslím si, že tam stále budou ![]()
@araw píše:
Ale to je to, důchodci si říkaj, ale většina lidí to bere tak, že je důchodci obtěžují atd. atd
no tak když mají kolem sebe prázdná sedadla a cpou se na mé místo, tak obtěžují a to hodně ![]()
@araw píše:
Víš co, to je fakt těžký, když ten důchodce sotva stojí, má hůl a mladej člověk sedí, hraje si s mobilem, nebo čumí z okna a dělá že nevidí… Mladí lidé jsou v hodně případech sobecčtí a nevychovaní.Pak se nedivím, že se stařec či stařena naštvou, maj na to nárok. Všude v autobusech byly nálepky- mladší uvolněte místo starším, já teda sockou nejela ani nepamatuju, ale myslím si, že tam stále budou
ani to nedává důchodci právo chovat se jako hulvát… ano, mladí jsou nevychovaní. A kdo ty mladé vychoval? Kdo vychoval rodiče, kteří vychovali nevychovanou mládež?
@araw víš zas já mám zkušenost, co já píšu několikrát, že u nás - Valašsko, staré lidi mladí pouští, ale za to cholapi by měli dostat po papule, když to napíše po našem ![]()
Nezažila jsem nikdy!! že by důchodce stál, než otevřel pusu hned někdo vstal, ale taky se stalo, že ten někdo přišel zezaděj, protože oni páni si seděli…
Asi je to lokalitou nevím, u nás máme nevychované chlapy
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat