Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomkins to je super že jsi takhle samostatný a nikdo Tě snad nenutí být ve vztahu s ženskou. Každému vyhovuje něco jiného ![]()
@Sonarka to máš sice pravdu, ale často jsme pryč a on je doma třeba dva dny doma sám a v práci končí nejdéle ve 4, tak si myslím, že toho času pro sebe má až dost a může se i vyspat
@Tomkins píše:
Já se jen ujišťoval, jestli jsem to pochopil správně. To jenom ty v tom hned vidíš výčitku.Zakladatelko, rozejdi se. Tvůj přítel je rozmazlenej mamánek. Nechápu, žes to neodhalila ještě před prvním dítětem, nebo alespoň před tím, než jste si zadělali na dítě druhé. Skrýval to několik let, ale teď, když měl váš pes s*ačku, tak konečně pravda vyšla najevo. Je dobře, žes to odhalila teď, po čtyřech? letech vztahu. Představ si, že by ten váš pes průjem neměl a ty bys na to přišla třeba až po deseti letech! Co bys dělala pak?
Jakou výčitku, prosím Tě? ![]()
Nepřijde Ti, že na chlapa reaguješ šíleně přecitlivěle?
Přijde mi, že bud máš PMS anebo jsi už v přechodu anebo proběhl další pokus o nalezení partnerky, který nedopadl?
Já jsem psala o poradně, domluvě, vysvětlení atd. - proč by se měla zakl. rozcházet a pak se starat o 2 děti a psa, zatímco chlap by si je slavně půjčil občas na víkend?
Tady je opravdu řešení to, že on si uvědomí, že partner se při hádce nevyhazuje z domu, že fungovat musí oba a to napořád - ty společné děti jen tak nezmizí, přestože má tatínek blbou náladu… ![]()
Doporučila bych naučit se zvládat svoje cholerické nenálady - třeba pořídit boxovací pytel? ![]()
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10
No a kolik máš těch kamarádek s výhodami reálně? ![]()
Tady někomu chybí, sex, bych řekla… ![]()
@Tomkins píše:
Nechápeš nadsázku? Mimochodem jsem opět čertvě po rozchodu, takže moje dnešní příspěvky berte trochu s rezervou.
Aha, tak už je mi to jasné, ta ublíženost… ![]()
Co se stalo, proč rozchod?
Nechceš si o tom pokecat, třeba Ti poradíme? ![]()
@Tomkins píše:
Teď nevím, jestli to chápu správně, že ses odjela vyležet na týden k rodičům a on zůstal doma se synem a se psem?
@free333 píše:
I kdyby se měl chlap postarat ten týden o dítě a psa, tak by ho snad neubylo - ještě by se mělo připsat SVOJE dítě a SVÉHO psa, Ty to píšeš, jak kdyby mu zakl. hodila na krk nějaké cizí…
@Tomkins píše:
Já se jen ujišťoval, jestli jsem to pochopil správně. To jenom ty v tom hned vidíš výčitku.
@free333 píše:
Jakou výčitku, prosím Tě?
@free333 píše:
Aha, tak už je mi to jasné, ta ublíženost…![]()
Co se stalo, proč rozchod?
Nechceš si o tom pokecat, třeba Ti poradíme?
S těma fúriema typu Šáruší se bavit nebudu
Ale tobě napíšu PM.
@Venetia @Kelsey nevyspalej v hadce neco placne a tehotna s dvouletym deckem si ma balit kufry? To se to radi, zkuste si to.
Krom toho ja bych to chapala jako „jdu uz nekam jinam, nechci pokracovat v te hadce“.
Jen zakladatelka vi, jaky meli doposud vztah, jestli je to vyvrcholeni vlekle krize, ale pokud se doposavad normalne chovala manzelstvi nejak fungovalo a najednou toto, tak se fakt zda pres caru hazet vsechno to vybudovane za hlavu. Ostatne usudek a vnimani chronicky nevyspale zenske je taky pekne mizerne.
@Sonarka píše:
Tak jestli manžel chodí do práce, tak celkem chápu, že se chce občas vyspatJá jak se nevyspím, jsem protivná jak blázen. A promiň za tu pravdu, ale ty jsi doma a on vydělává, tak je logické, že ty se staráš o domácnost, dítě s tím pádem i psa
Ty se můžeš dospat přes den, on těžko. Přijde mi někdy, že by dnešní mámy na mateřské nejraději, aby chlap vydělával a ještě dělal všechno doma, protože ony jsou přece tak unavené z dítěte. Neříkám, že je to tvůj případ..A z jedné hádky, kdy navíc manžel byl nevyspalý, bych nedělala nějaké závěry, ani tragédii. To já bych už musela být rozejitá 100× a to jen za rok
Tuhle argumentaci jsem vzdycky nesnasela, ja se pres den opravdu dospat nemohla. A hlidani toho bezmozka mi prislo zodpovednejsi, nez zamestnani manzela - tedy samozrejme pokud manzel treba neni dispecer letoveho provozu a pod.
Ja jsem treba 2× dala varit brambory do papinaku bez vody.
@Annabela11 píše:
@free333 Ani jednu![]()
Už ti to tvůj vzdělaný a inteligentní muž vysvětlil?
@Pudloslava Ja též tohle nesnáším
syn mi nespal v noci ani poradne pres den…takze jsem da se rici nespala! zena asi muze fungovat 24hodin denně bez spánku ale pan chodi do prace tak musí spát.
@Tomkins píše:
Nechápeš nadsázku? Mimochodem jsem opět čertvě po rozchodu, takže moje dnešní příspěvky berte trochu s rezervou.
Tak to potom jo. Co bylo špatně tentokrát? ![]()
@Jaholos píše:
Cili se stara o sve dite. A jeste ve vetsine pripadu to chodi tak, ze zenska si to dite vykeca, nebo otehotni „nehodou“ a chlapek je postaven k hotovemu.
Ja jen rikam, ze krome toho, ze se stara o dite musi nabidnout jeste neco. Treba ten servis, aspon nejaky zakladni
nevím, kde jsi k tomuhle přišel…já žádného takového chlapa, který by nechtěl děti neznám…možná je kolikrát chtějí i víc než některé ženy