Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:
@Jaholos Muj muz je vzdelany a inteligentni muž,
ale chapu ze kazdy muz to stesti nemá. A nema tudis mozek chapat základní veci![]()
Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:16
Tudíž se píše se ž na konci. Jinak jsem rád, že tvůj muž má mozek a chápe základní věci. Asi bychom udělali taky nejlíp, kdybychom si takového muže našli. Ale já jsem bohužel sexuálně orientovaný na ženy, takže moje možnosti výběru jsou „omezené“.
@ospalámyš píše:
Musíš najít ženskou, která ti nějaký ten bonus navíc dá a ty jí teda musíš asi taky dát to něco navícco to pro tebe je to netuším.a když ženský přínos je uklidit a uvařit, tak co je ten mužský v době, kdy na plný úvazek dělají oba a vydělávají oba
?
Co je to pro tebe, netuším. To mi řekni ty.
@Tomkins píše:
Co je to pro tebe, netuším. To mi řekni ty.
Já mám skvělého chlapa už hodně let, takže nad bonusem navíc dumat nepotřebuju ![]()
@Annabela11 píše:
@Tomkins Mozna je omezenost v necem jinem…![]()
Seš na dobré stopě. Řekni manželovi a on ti ten dvojsmysl vysvětlí.
@ospalámyš píše:
Já mám skvělého chlapa už hodně let, takže nad bonusem navíc dumat nepotřebuju
Tak se mě neptej, když tě to nezajímá ![]()
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10
Zij sam, kdyz je to lepsi. Pusobi to celkem zoufale, ale je to tva volba.
Nepodporuji lenivost zen a vymluvy na materstvi. To urcite ne.
Ale vyjadreni zdejsich muzu mi prijde sobecke.
@Tomkins píše:
Tak se mě neptej, když tě to nezajímá
Já se tě ptala na to jaký je ten mužský přínos v dnešní době a na to jsi odpověděl otázkou.
@Tomkins píše:
Ano, protože ona chce muže, který ji bude milovat a finančně se o ní dokáže postarat. Zároveň bude skvělý táta, ale i milenec. Bude se starat, pečovat. Doma dokáže něco spravit. Bude se vracet brzo z práce, bude mít rád výlety, vydrží její nesnesitelné výkyvy nálad. Bude jí i po letech dokazovat lásku.A myslí si, že doma pak uklidí, uvaří, vyperou, poskytnou nám sex a budeme si kvit. Jenže chlap si všechny tyhle věci dokáže zařídit i sám.
ale takhle by mohly naříkat i ženský, kdyby chtěly. Musí omezit kariéry, starat se denně o děti několik let, vařit, uklízet, pak vydělávat, protože je ten chlap neuživí, k tomu jedou doma většinou druhou směnu, protože jen málokterý chlap to vše komplet doma dělá. K tomu musí být krásné, fit, skvělé matky, pracovnice i milenky.
K tomu musí snášet chlapovu krizi středního věku, nějaké ty úlety atd ![]()
Tak jestli manžel chodí do práce, tak celkem chápu, že se chce občas vyspat
Já jak se nevyspím, jsem protivná jak blázen. A promiň za tu pravdu, ale ty jsi doma a on vydělává, tak je logické, že ty se staráš o domácnost, dítě s tím pádem i psa
Ty se můžeš dospat přes den, on těžko. Přijde mi někdy, že by dnešní mámy na mateřské nejraději, aby chlap vydělával a ještě dělal všechno doma, protože ony jsou přece tak unavené z dítěte. Neříkám, že je to tvůj případ..A z jedné hádky, kdy navíc manžel byl nevyspalý, bych nedělala nějaké závěry, ani tragédii. To já bych už musela být rozejitá 100× a to jen za rok ![]()
@ospalámyš píše:
Já se tě ptala na to jaký je ten mužský přínos v dnešní době a na to jsi odpověděl otázkou.
Zeptala ses muže, jaký má pro ženu muž přínos. Tak jsem ti řekl, že to bys měla vědět nejlíp ty, protože jsi žena. Na to jsi mi odpověděla, že ty nad tím dumat nepotřebuješ. Tak nechápu, proč se mě ptáš.
@Tomkins píše:
Zeptala ses muže, jaký má pro ženu muž přínos. Tak jsem ti řekl, že to bys měla vědět nejlíp ty, protože jsi žena. Na to jsi mi odpověděla, že ty nad tím dumat nepotřebuješ. Tak nechápu, proč se mě ptáš.
hele nerozumíme si, tak toho necháme. ![]()