Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
7.9.19 18:15

@Tomkins Ja osobne vareni miluji…je to muj konicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 18:15
@Tomkins píše:
Už jsem byl. Prej problém nemám. Jediný, co mi bylo vytknuto, že když vybírám holku, je to, jako bych dělal výběrový řízení na manažera. Jakože zvažuju jejich silný a slabý stránky, než abych se nechal ovlivnit citama, pak se bezhlavě se zamiloval a teprve po dvou letech začal sundávat růžové brýle. Já je vlastně ani nenasadím. Ale jak bych taky mohl, když jsem u holky poprvé doma a do toho jí volá její bejvalej. To se člověku hned rozsvítí kontrolka.

Já dělám chybu v tom, že i po této rozsvícené kontrolce si řeknu, že tomu dám ještě čas a uvidíme. A pak se mi to třeba za měsíc, či za dva, potvrdí, že je to celý špatně.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 18:09

Byl jsi někdy zamilovaný? Vztah z rozumu asi opravdu nenavážeš. Proč myslíš, že příroda zamilovanost zařídila. Bez ní bychom vymřeli. To už jsem ti kdysi psala, že to máš jako výběrové řízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 18:17
@Stevia píše:
Jo tak to je vtipný :lol:
Já ty ženy celkem chápu…
On si skoro každý chlap myslí, ze mu manzelstvi klape. A pak se nestačí divit když „to“ přijde..
Vůbec nejste schopny sebekritiky a nadhledu nad vztahem…

Tak manželům to třeba klapalo. Navařeno, uklizeno. Co jim bylo do pocitů ženské :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107543
7.9.19 18:21
@ospalámyš píše:
tak zas můžete žít sami a platit nějakou dobrovolnici na sex :nevim: Tak holt dítě nebude, zas nepřijdete o svoje peníze, nebudete se muset ponižovat a dobývat ženskou, která za to evidentně nestojí. ;)no mám pocit, že jste asi neměli žádnou normální ženskou, která by jako přínos dala vám do vztahu něco víc než jen to pohlaví :) Asi to chce taky nějaký lepší přínos do vztahu, než jen to vaše pohlaví :D nebo líp vybírat ;)
přesně , co z těch vztahů mají , když jim žádná není dobrá, nemuseli by nic investovat v žádném směru …kamarádka s benefity by to vyřešila ideálně .
@Jaholos píše:
Zensky to proste sere, kdyz nekdo mysli racionalne a zvazuje co mu ta zena vlastne dava. Ony chteji, aby chlapek byl z nich hotovej a nepremyslel. :mrgreen: Coz u mladsich nezkusenych muzu byva bezny, ale kdyz clvoek porad vidi u sebe i jinych, jak to vlastne je, tak to vse jednou pochopi, pokud neni blbej. :nevim:

tak musíte hledat takovou, která toto nepožaduje a jde jí o jiné věci, které jste třeba schopni nabídnout…nenapadá mně co by to mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.9.19 18:24
@Pudloslava píše:
Tuhle argumentaci jsem vzdycky nesnasela, ja se pres den opravdu dospat nemohla. A hlidani toho bezmozka mi prislo zodpovednejsi, nez zamestnani manzela - tedy samozrejme pokud manzel treba neni dispecer letoveho provozu a pod.
Ja jsem treba 2× dala varit brambory do papinaku bez vody.

Já zase poslední dobou na emiminu nesnáším, jak tady každá hned dotyčného chlapa vyhazuje..po jedný hádce :think: Já nevím, beru to podle sebe, mám náročné zaměstnání ve smyslu nedostatku spánku a kdyby byl přítel doma a ještě mě pak ani v mém volnu nenechal vyspat, tak teda nevím…chápu, že ani na mateřské se toho moc nenaspí, no jenže většinou se to přes den nějak dá, že se ženská natáhne, což v práci určitě nehrozí a ne každý sedí celý den v kanclu a kope se do zadku. Já když se podívám zpětně na své dvě mateřské, tak i když to bylo zodpovědné a někdy náročné, ( když děti marodily ), byla to vesměs flákárna a pohoda a dítě zakladatelky 2,5 roků, už snad spí celou noc ne? :think:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.9.19 18:29
@Anonymní píše:
@Sonarka to máš sice pravdu, ale často jsme pryč a on je doma třeba dva dny doma sám a v práci končí nejdéle ve 4, tak si myslím, že toho času pro sebe má až dost a může se i vyspat

Tak mu asi prostě dnes ujely nervy, nic bych z toho hned nevyvozovala a počkala, s čím přijde..pokud to u vás není na denním pořádku. Jako já i kdybych byla zamilovaná po uši, tak kdyby mě v noci vzbudil, ať mu jdu vyvenčit psa, zabiju ho do hlavy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14313
7.9.19 18:32

@Sonarka Me syn nespal do 3let a spanek byl u me tak narušen ze jsem nebyla schopna normalne usnout…a ze jsem se pres den natahla? bylo uplne k nicemu, potrebovala jsem spat coz diky tomu ze syn byl nespavec nesloJinak muj muz se obcas v praci natahne takze to opravdu neni nemožné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107543
7.9.19 18:42
@Tomkins píše:
Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:08
musíš hledat takovou , pro kterou to obchod je … je spousta učelových vztahu , ale musíš vědět co nabízíš a co za to chceš a podle toho hledat .
@Tomkins píše:
Ano, protože ona chce muže, který ji bude milovat a finančně se o ní dokáže postarat. Zároveň bude skvělý táta, ale i milenec. Bude se starat, pečovat. Doma dokáže něco spravit. Bude se vracet brzo z práce, bude mít rád výlety, vydrží její nesnesitelné výkyvy nálad. Bude jí i po letech dokazovat lásku.A myslí si, že doma pak uklidí, uvaří, vyperou, poskytnou nám sex a budeme si kvit. Jenže chlap si všechny tyhle věci dokáže zařídit i sám.

samozřejmě, tak proč není sám, když je to výhodnější? Vztah přece není povinnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107543
7.9.19 18:44
@Jaholos píše:
Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni. :mrgreen:

A co bys teda chtěl? Máš vůbec nějakou představu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
7.9.19 18:47
@Venetia píše:
samozřejmě, tak proč není sám, když je to výhodnější? Vztah přece není povinnost.

Naprostý souhlas.Ne každý je schopen žít v páru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107543
7.9.19 18:47
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10

o přínos, aby ti nejaká dělala servis asi žádná nestojí. Co jí za to nabízíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.19 18:48

@kyticka86 a to bys teda po tomto výstupu odešla? Pěkně mě to naštvalo a teď dělá, jakoby nic…spíš zamrzelo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 18:55

@Sonarka no co se vyvine, bude dál dělat, jakože nic, ale na to mu prdim. Malý už spí celou noc, ale kojila jsem skoro do 2 let a to se budil i 8× za noc. Dnes se vzbudil asi 3×, ale to se jen převaloval. No však to je i jeho pes a on spí s ním v obýváku a my v ložnici, ale díky Tvému názoru jsem ho alespoň trochu pochopila, ale stejně by si to dovolit neměl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.19 18:57

@Annabela11 taky když mě v noci vzbudi, mám pak problém zabrat a přes den už taky moc nespí, jen občas…přes den se taky natáhnu, třeba na půl hodinky ikdyz nespí, ale jak píšeš, to není ono.

• Citovat
  • Upravit
107543
7.9.19 18:59
@Pudloslava píše:
@Venetia @Kelsey nevyspalej v hadce neco placne a tehotna s dvouletym deckem si ma balit kufry? To se to radi, zkuste si to.

Krom toho ja bych to chapala jako „jdu uz nekam jinam, nechci pokracovat v te hadce“.

Jen zakladatelka vi, jaky meli doposud vztah, jestli je to vyvrcholeni vlekle krize, ale pokud se doposavad normalne chovala manzelstvi nejak fungovalo a najednou toto, tak se fakt zda pres caru hazet vsechno to vybudovane za hlavu. Ostatne usudek a vnimani chronicky nevyspale zenske je taky pekne mizerne.
jsou prostě věty , které se neříkají ani v afektu pokud to není myšleno vážně . A jedině když následuje reakce , tak se z toho dotyčný může poučit .
@Annabela11 píše:
@Pudloslava Ja též tohle nesnáším :roll: syn mi nespal v noci ani poradne pres den…takze jsem da se rici nespala! zena asi muze fungovat 24hodin denně bez spánku ale pan chodi do prace tak musí spát.
no hlavně tady jde o to , že byla nemocná a místo , abz měla v partnerovi podporu ,tak jí ještě bude vyhazovat z baráku .Zajímalo by mně ,jak to probíhá , když je nemocný on .
@Annabela11 píše:
@Tomkins Najdi si babu budes se citit lepe :jazyk:

raději ne…takové obchodní vztahy jsou na h…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí