Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tomkins píše:
Už jsem byl. Prej problém nemám. Jediný, co mi bylo vytknuto, že když vybírám holku, je to, jako bych dělal výběrový řízení na manažera. Jakože zvažuju jejich silný a slabý stránky, než abych se nechal ovlivnit citama, pak se bezhlavě se zamiloval a teprve po dvou letech začal sundávat růžové brýle. Já je vlastně ani nenasadím. Ale jak bych taky mohl, když jsem u holky poprvé doma a do toho jí volá její bejvalej. To se člověku hned rozsvítí kontrolka.Já dělám chybu v tom, že i po této rozsvícené kontrolce si řeknu, že tomu dám ještě čas a uvidíme. A pak se mi to třeba za měsíc, či za dva, potvrdí, že je to celý špatně.
Příspěvek upraven 07.09.19 v 18:09
Byl jsi někdy zamilovaný? Vztah z rozumu asi opravdu nenavážeš. Proč myslíš, že příroda zamilovanost zařídila. Bez ní bychom vymřeli. To už jsem ti kdysi psala, že to máš jako výběrové řízení.
@Stevia píše:
Jo tak to je vtipný
Já ty ženy celkem chápu…
On si skoro každý chlap myslí, ze mu manzelstvi klape. A pak se nestačí divit když „to“ přijde..
Vůbec nejste schopny sebekritiky a nadhledu nad vztahem…
Tak manželům to třeba klapalo. Navařeno, uklizeno. Co jim bylo do pocitů ženské ![]()
@ospalámyš píše:přesně , co z těch vztahů mají , když jim žádná není dobrá, nemuseli by nic investovat v žádném směru …kamarádka s benefity by to vyřešila ideálně .
tak zas můžete žít sami a platit nějakou dobrovolnici na sexTak holt dítě nebude, zas nepřijdete o svoje peníze, nebudete se muset ponižovat a dobývat ženskou, která za to evidentně nestojí.
no mám pocit, že jste asi neměli žádnou normální ženskou, která by jako přínos dala vám do vztahu něco víc než jen to pohlaví
Asi to chce taky nějaký lepší přínos do vztahu, než jen to vaše pohlaví
nebo líp vybírat
@Jaholos píše:
Zensky to proste sere, kdyz nekdo mysli racionalne a zvazuje co mu ta zena vlastne dava. Ony chteji, aby chlapek byl z nich hotovej a nepremyslel.Coz u mladsich nezkusenych muzu byva bezny, ale kdyz clvoek porad vidi u sebe i jinych, jak to vlastne je, tak to vse jednou pochopi, pokud neni blbej.
tak musíte hledat takovou, která toto nepožaduje a jde jí o jiné věci, které jste třeba schopni nabídnout…nenapadá mně co by to mohlo být
@Pudloslava píše:
Tuhle argumentaci jsem vzdycky nesnasela, ja se pres den opravdu dospat nemohla. A hlidani toho bezmozka mi prislo zodpovednejsi, nez zamestnani manzela - tedy samozrejme pokud manzel treba neni dispecer letoveho provozu a pod.
Ja jsem treba 2× dala varit brambory do papinaku bez vody.
Já zase poslední dobou na emiminu nesnáším, jak tady každá hned dotyčného chlapa vyhazuje..po jedný hádce
Já nevím, beru to podle sebe, mám náročné zaměstnání ve smyslu nedostatku spánku a kdyby byl přítel doma a ještě mě pak ani v mém volnu nenechal vyspat, tak teda nevím…chápu, že ani na mateřské se toho moc nenaspí, no jenže většinou se to přes den nějak dá, že se ženská natáhne, což v práci určitě nehrozí a ne každý sedí celý den v kanclu a kope se do zadku. Já když se podívám zpětně na své dvě mateřské, tak i když to bylo zodpovědné a někdy náročné, ( když děti marodily ), byla to vesměs flákárna a pohoda a dítě zakladatelky 2,5 roků, už snad spí celou noc ne? ![]()
@Anonymní píše:
@Sonarka to máš sice pravdu, ale často jsme pryč a on je doma třeba dva dny doma sám a v práci končí nejdéle ve 4, tak si myslím, že toho času pro sebe má až dost a může se i vyspat
Tak mu asi prostě dnes ujely nervy, nic bych z toho hned nevyvozovala a počkala, s čím přijde..pokud to u vás není na denním pořádku. Jako já i kdybych byla zamilovaná po uši, tak kdyby mě v noci vzbudil, ať mu jdu vyvenčit psa, zabiju ho do hlavy ![]()
@Sonarka Me syn nespal do 3let a spanek byl u me tak narušen ze jsem nebyla schopna normalne usnout…a ze jsem se pres den natahla? bylo uplne k nicemu, potrebovala jsem spat coz diky tomu ze syn byl nespavec nesloJinak muj muz se obcas v praci natahne takze to opravdu neni nemožné ![]()
@Tomkins píše:musíš hledat takovou , pro kterou to obchod je … je spousta učelových vztahu , ale musíš vědět co nabízíš a co za to chceš a podle toho hledat .
Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:08
@Tomkins píše:
Ano, protože ona chce muže, který ji bude milovat a finančně se o ní dokáže postarat. Zároveň bude skvělý táta, ale i milenec. Bude se starat, pečovat. Doma dokáže něco spravit. Bude se vracet brzo z práce, bude mít rád výlety, vydrží její nesnesitelné výkyvy nálad. Bude jí i po letech dokazovat lásku.A myslí si, že doma pak uklidí, uvaří, vyperou, poskytnou nám sex a budeme si kvit. Jenže chlap si všechny tyhle věci dokáže zařídit i sám.
samozřejmě, tak proč není sám, když je to výhodnější? Vztah přece není povinnost.
@Jaholos píše:
Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni.
A co bys teda chtěl? Máš vůbec nějakou představu?
@Venetia píše:
samozřejmě, tak proč není sám, když je to výhodnější? Vztah přece není povinnost.
Naprostý souhlas.Ne každý je schopen žít v páru…
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10
o přínos, aby ti nejaká dělala servis asi žádná nestojí. Co jí za to nabízíš ty.
@kyticka86 a to bys teda po tomto výstupu odešla? Pěkně mě to naštvalo a teď dělá, jakoby nic…spíš zamrzelo
@Sonarka no co se vyvine, bude dál dělat, jakože nic, ale na to mu prdim. Malý už spí celou noc, ale kojila jsem skoro do 2 let a to se budil i 8× za noc. Dnes se vzbudil asi 3×, ale to se jen převaloval. No však to je i jeho pes a on spí s ním v obýváku a my v ložnici, ale díky Tvému názoru jsem ho alespoň trochu pochopila, ale stejně by si to dovolit neměl.
@Annabela11 taky když mě v noci vzbudi, mám pak problém zabrat a přes den už taky moc nespí, jen občas…přes den se taky natáhnu, třeba na půl hodinky ikdyz nespí, ale jak píšeš, to není ono.
@Pudloslava píše:jsou prostě věty , které se neříkají ani v afektu pokud to není myšleno vážně . A jedině když následuje reakce , tak se z toho dotyčný může poučit .
@Venetia @Kelsey nevyspalej v hadce neco placne a tehotna s dvouletym deckem si ma balit kufry? To se to radi, zkuste si to.Krom toho ja bych to chapala jako „jdu uz nekam jinam, nechci pokracovat v te hadce“.
Jen zakladatelka vi, jaky meli doposud vztah, jestli je to vyvrcholeni vlekle krize, ale pokud se doposavad normalne chovala manzelstvi nejak fungovalo a najednou toto, tak se fakt zda pres caru hazet vsechno to vybudovane za hlavu. Ostatne usudek a vnimani chronicky nevyspale zenske je taky pekne mizerne.
@Annabela11 píše:no hlavně tady jde o to , že byla nemocná a místo , abz měla v partnerovi podporu ,tak jí ještě bude vyhazovat z baráku .Zajímalo by mně ,jak to probíhá , když je nemocný on .
@Pudloslava Ja též tohle nesnášímsyn mi nespal v noci ani poradne pres den…takze jsem da se rici nespala! zena asi muze fungovat 24hodin denně bez spánku ale pan chodi do prace tak musí spát.
@Annabela11 píše:
@Tomkins Najdi si babu budes se citit lepe
raději ne…takové obchodní vztahy jsou na h…