Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107547
7.9.19 19:07
@Tomkins píše:
Kombinace těch předchozích. Nevařila, pracovala se svým bývalým, kterej jí nadbíhal kde se dalo (a ona mu sem tam na nějaké nabídky kývla), byla žárlivá a přitom by si měla nejprve sama zamést před vlastním prahem. Když něco slíbila, nedalo se spolehnout, že to dodrží. Na konci už byla důvěra tak pošramocená, že jsem nevěřil téměř ničemu, co říkala.
a rozešel ses ty nebo ona ? Nevybíráš si pořád ty samé typy ? Jak dlouho jste spolu byli ?
@Tomkins píše:
Už jsem byl. Prej problém nemám. Jediný, co mi bylo vytknuto, že když vybírám holku, je to, jako bych dělal výběrový řízení na manažera. Jakože zvažuju jejich silný a slabý stránky, než abych se nechal ovlivnit citama, pak se bezhlavě se zamiloval a teprve po dvou letech začal sundávat růžové brýle. Já je vlastně ani nenasadím. Ale jak bych taky mohl, když jsem u holky poprvé doma a do toho jí volá její bejvalej. To se člověku hned rozsvítí kontrolka.

Já dělám chybu v tom, že i po této rozsvícené kontrolce si řeknu, že tomu dám ještě čas a uvidíme. A pak se mi to třeba za měsíc, či za dva, potvrdí, že je to celý špatně.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 18:09

chybí ti emoce a asi to z tebe ty ženský cítí, že je nemáš rád, proto se ani moc nesnaží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
7.9.19 19:16
@Sonarka píše:
Já zase poslední dobou na emiminu nesnáším, jak tady každá hned dotyčného chlapa vyhazuje..po jedný hádce :think: Já nevím, beru to podle sebe, mám náročné zaměstnání ve smyslu nedostatku spánku a kdyby byl přítel doma a ještě mě pak ani v mém volnu nenechal vyspat, tak teda nevím…chápu, že ani na mateřské se toho moc nenaspí, no jenže většinou se to přes den nějak dá, že se ženská natáhne, což v práci určitě nehrozí a ne každý sedí celý den v kanclu a kope se do zadku. Já když se podívám zpětně na své dvě mateřské, tak i když to bylo zodpovědné a někdy náročné, ( když děti marodily ), byla to vesměs flákárna a pohoda a dítě zakladatelky 2,5 roků, už snad spí celou noc ne? :think:
ale ona byla nemocná a ještě k tomu nebyla ani doma , včetně psa a ditěte ,takže ho ničím neobtěžovala .Na jakém základě si to teda zasloužila ?
@Sonarka píše:
Tak mu asi prostě dnes ujely nervy, nic bych z toho hned nevyvozovala a počkala, s čím přijde..pokud to u vás není na denním pořádku. Jako já i kdybych byla zamilovaná po uši, tak kdyby mě v noci vzbudil, ať mu jdu vyvenčit psa, zabiju ho do hlavy :mrgreen:

ten pes není její, ale jejich. No s cholerikama se těžce žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.9.19 19:31
@Anonymní píše:
@Sonarka no co se vyvine, bude dál dělat, jakože nic, ale na to mu prdim. Malý už spí celou noc, ale kojila jsem skoro do 2 let a to se budil i 8× za noc. Dnes se vzbudil asi 3×, ale to se jen převaloval. No však to je i jeho pes a on spí s ním v obýváku a my v ložnici, ale díky Tvému názoru jsem ho alespoň trochu pochopila, ale stejně by si to dovolit neměl.

No chlap no..věřím, že tě to mrzí, ale každý může ujet, někdo může vstát uprostřed noci a je hned v pohodě a někdo je krajně protivnej, já to vím podle sebe. Nevím teda jak to máte ve vztahu jinak, ale pokud je jinak vše ok, asi bych byla shovívavá, jen bych mu řekla, že mě mrzí, co mi ráno řekl a uvidíš..jako upřímně, neumím si představit, mít malé miminko, batole a do toho psa 8o To už bych mu pak po porodu toho psa svěřila, zvlášť pokud s ním tedy i spí..přeci jen dvě malé děti, už je jiný zápřah. Držím palce, ať se to u vás srovná.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.9.19 19:37
@Venetia píše:
ten pes není její, ale jejich. No s cholerikama se těžce žije.

No všechno je asi o kompromisu a toleranci, ono uprostřed noci se špatně něco domlouvá, chce to v klidu si sednout a probrat to..on každý má to své..u nás je to třeba tak, že pracujeme oba, ale směny máme různé a trn, kdo je v práci a pak přijde domů, tak už prostě nic nedělá, funguje ten, kdo má volno.

• Citovat
  • Upravit
39931
7.9.19 19:38
@Kelsey píše:
Kdyz ma chlap rymecku a bije mu umiracek, tak se ma chodit po spickach.
A tady se bude vycitat, ze tehotna a na rodicaku je nemocna a jela se vylecit k rodicum. Chudacka nechala samotneho doma a nemel tri dny servis.

No přesně.

@Markéta80 píše:
@Tomkins jaká kukačka :lol: :lol:. manžel říká že raději v práci 12h denně než být doma a starat se o domácnost :mrgreen: manžel si to vyzkoušel když jsme jako těhotná musela fakt ležet, večer odpadával a jen říkal že nechápe že vše mám hotovo a v klidu :mrgreen: a to byla péče jen o dvě děti :mrgreen: Manžel se postará, udělá vše co je potřeba, ale raději bude v práci než aby byl otec v domácnosti :lol:

Dokud si to ti chlapi sami nevyzkouší, tak někteří to nejsou schopni nebo ochotni :think: pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 19:45
@Venetia píše:
chybí ti emoce a asi to z tebe ty ženský cítí, že je nemáš rád, proto se ani moc nesnaží

Ve všech vztazích se rozcházím já. A ty holky se zatím docela dost lišily. Měl jsem dva čtyřletý vztahy, pak už jenom řádově v jednotkách měsíců. Ty jednotky měsíců proto, že tam vždy bylo něco, co mi hodně vadilo. Když se taková věc objevila, tak jsem to té holce řekl. Třeba, když pracovala s bývalým a ten ji vozil domů (bezdůvodně) autem, tak jsem řekl, že si to nepřeju. Nebo když jsem vařil jenom já a program na víkend jsem vymýšlel taky jenom já, tak jsem jí řekl, že bych rád, abychom se v tom střídali. Když se chovala ke svému psovi jako k druhému (nebo spíš prvnímu) partnerovi, taky jsem jí to řekl. Dokonce jsem s některýma těma holkama byl i u manželského poradce, abychom tu „neshodu“ vyřešili. Poradci na nás asi čuměli jak na blázny, co tam děláme po měsíci vztahu. V duchu si zřejmě říkali, ať se rozejdeme, když si nerozumíme a najdeme si někoho jinýho. No, mně to bylo líto zahazovat, ale z toho rozhovoru vždy vyplynulo, že ty holky jsou nějaký pokažený. Všechny mě sice strašně milují, ale nejsou ochotny pro vztah cokoliv dělat.

Třeba té poslední se vlastně svým způsobem líbilo, jak jí ten bývalej nadbíhá. I když uznala, že to pro mě musí být strašný, protože ona sama by to nesnesla, kdyby to bylo opačně. Ale z práce se odejít nechystala. Tak jsem jí řekl, ať už se teda alespoň přestane od bývalého vozit a řekne mu, ať už jí takhle nebalí. Balil ji furt. Tak jsem mu zavolal, jestli mu to není blbý. A on: „Já nevěděl, že s někým chodí…“.

Nemyslím si, že jsou takový všechny. Ale třeba jen 80%. A já zatím marně hledám těch zbývajících 20% :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 19:53
@Anonymní píše:
@Annabela11 taky když mě v noci vzbudi, mám pak problém zabrat a přes den už taky moc nespí, jen občas…přes den se taky natáhnu, třeba na půl hodinky ikdyz nespí, ale jak píšeš, to není ono.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
7.9.19 21:10
@kyticka86 píše:
Asi jsem fakt netypicka emimino zenska..Nechapu ty oci v sloup :nevim:

Ja bych si proste neco takoveho libit nenechala.. Kde je ucta? Ani po nevyspani a nemoci se k partnerovi takto nechovam..

A jak jsem psala driv.. Ja nejsem zavisla, jsem rovnoceny partner a takto by se muz zachoval jen jednou..

Ono někdy tyto jednoznačné závěry a silácké řeči nejdou jen tak z fleku uskutečnit. A hlavně jen tak z ničeho nic, že chlapovi něco přeletělo přes nos. A kór když je těhotná, má jít do práce? směšné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
7.9.19 21:15

@Žirafa 69 :lol: :lol: :lol: ono to ve výsledku ani nevypadá, ale když si řeknu co vše se za ten den prostě musí udělat + ted ještě vodit nejmladší ke škole a za pár hodin zase pro ní. Tam je vlastně kratší dobu než v mš takže to kdo ví jestli zvládnu alespoň nákup a uvařit. Počítám že dovařovat budu až přijdeme ze školy :mrgreen: Tenkrát jsme musela ležet a on teda byl jak dozorce, jak viděl že někam jdu tak hned kam jdeš a proč :mrgreen: Do kuchyně jsme měla úplný zákaz :lol: a pak aby mne udržel v posteli mne dal jeho notas :lol:. Do 22tt přísný režim a pak že se projít můžu ale rozhodně ne na nákupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
7.9.19 21:28
@Tomkins píše:
Ve všech vztazích se rozcházím já. A ty holky se zatím docela dost lišily. Měl jsem dva čtyřletý vztahy, pak už jenom řádově v jednotkách měsíců. Ty jednotky měsíců proto, že tam vždy bylo něco, co mi hodně vadilo. Když se taková věc objevila, tak jsem to té holce řekl. Třeba, když pracovala s bývalým a ten ji vozil domů (bezdůvodně) autem, tak jsem řekl, že si to nepřeju. Nebo když jsem vařil jenom já a program na víkend jsem vymýšlel taky jenom já, tak jsem jí řekl, že bych rád, abychom se v tom střídali. Když se chovala ke svému psovi jako k druhému (nebo spíš prvnímu) partnerovi, taky jsem jí to řekl. Dokonce jsem s některýma těma holkama byl i u manželského poradce, abychom tu „neshodu“ vyřešili. Poradci na nás asi čuměli jak na blázny, co tam děláme po měsíci vztahu. V duchu si zřejmě říkali, ať se rozejdeme, když si nerozumíme a najdeme si někoho jinýho. No, mně to bylo líto zahazovat, ale z toho rozhovoru vždy vyplynulo, že ty holky jsou nějaký pokažený. Všechny mě sice strašně milují, ale nejsou ochotny pro vztah cokoliv dělat.

Třeba té poslední se vlastně svým způsobem líbilo, jak jí ten bývalej nadbíhá. I když uznala, že to pro mě musí být strašný, protože ona sama by to nesnesla, kdyby to bylo opačně. Ale z práce se odejít nechystala. Tak jsem jí řekl, ať už se teda alespoň přestane od bývalého vozit a řekne mu, ať už jí takhle nebalí. Balil ji furt. Tak jsem mu zavolal, jestli mu to není blbý. A on: „Já nevěděl, že s někým chodí…“.

Nemyslím si, že jsou takový všechny. Ale třeba jen 80%. A já zatím marně hledám těch zbývajících 20% :-)

Aha, ony jsou pokažené, ale ty je po měsíci taháš do poradny a pro vztah jsi ochotný je tak akorát přetvořit k obrazu svému. To ty holky byly ochotné do té poradny jít? Po měsíční známosti? Jako fakt? 8o

Příspěvek upraven 07.09.19 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.9.19 21:30
@Tomkins píše:

Nemyslím si, že jsou takový všechny. Ale třeba jen 80%. A já zatím marně hledám těch zbývajících 20% :-)

Prý že Vám chybí emoce 8o Neobhajujte se. Já Vás chápu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
7.9.19 22:20
@Tomkins píše:

to je šílený, po měsici vztahu..to se lidi běžně teprve seznamují, jak po té fyzické tak duševní stránce, povídají si, tráví spolu čas…a ty už řešíš vaření a jak jezdí z práce. Takjí voz ty a je vyřešeno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
7.9.19 22:21
@Tomkins píše:

A proč vlastně někoho hledáš, když máš takové zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 23:29
@Venetia píše:
to je šílený, po měsici vztahu..to se lidi běžně teprve seznamují, jak po té fyzické tak duševní stránce, povídají si, tráví spolu čas…a ty už řešíš vaření a jak jezdí z práce. Takjí voz ty a je vyřešeno :D

Pokud jí ten bejvalej volá a píše na každým našem rande, tak je to na okamžitej rozchod. Já jsem tak tolerantní, že upozorním, že se mi to nelíbí. A toho poradce jsem nenavrhoval vždycky já. Ale ty si na tom stejně najdeš nějaké další „ale“, jen abys mi ukázala, že nemám pravdu, takže moc nevím, proč zrovna s tebou vůbec diskutuju. Už mi tu chybí jenom Šáruší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107547
7.9.19 23:38
@Tomkins píše:
Pokud jí ten bejvalej volá a píše na každým našem rande, tak je to na okamžitej rozchod. Já jsem tak tolerantní, že upozorním, že se mi to nelíbí. A toho poradce jsem nenavrhoval vždycky já. Ale ty si na tom stejně najdeš nějaké další „ale“, jen abys mi ukázala, že nemám pravdu, takže moc nevím, proč zrovna s tebou vůbec diskutuju. Už mi tu chybí jenom Šáruší.

V tomhle máš pravdu, to je o ničem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria