Sobotní ráno s hádkou, co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14313
7.9.19 15:57

@Jaholos Ja jsem stastna ze muj muz uvažuje racionálně, tak šťastná. A rozhodne to neni to o cem tady píšeš ty to s racionalnim uvazovanim nema nic společného :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 16:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 16:02
@Annabela11 píše:
@Jaholos Ja jsem stastna ze muj muz uvažuje racionálně, tak šťastná. A rozhodne to neni to o cem tady píšeš ty to s racionalnim uvazovanim nema nic společného :lol:

Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.9.19 16:04

Kdyz ma chlap rymecku a bije mu umiracek, tak se ma chodit po spickach.
A tady se bude vycitat, ze tehotna a na rodicaku je nemocna a jela se vylecit k rodicum. Chudacka nechala samotneho doma a nemel tri dny servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 16:06
@ospalámyš píše:
tak zas můžete žít sami a platit nějakou dobrovolnici na sex :nevim: Tak holt dítě nebude, zas nepřijdete o svoje peníze, nebudete se muset ponižovat a dobývat ženskou, která za to evidentně nestojí. ;)no mám pocit, že jste asi neměli žádnou normální ženskou, která by jako přínos dala vám do vztahu něco víc než jen to pohlaví :) Asi to chce taky nějaký lepší přínos do vztahu, než jen to vaše pohlaví :D nebo líp vybírat ;)

Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59417
7.9.19 16:07

@Tomkins jaká kukačka :lol: :lol:. manžel říká že raději v práci 12h denně než být doma a starat se o domácnost :mrgreen: manžel si to vyzkoušel když jsme jako těhotná musela fakt ležet, večer odpadával a jen říkal že nechápe že vše mám hotovo a v klidu :mrgreen: a to byla péče jen o dvě děti :mrgreen: Manžel se postará, udělá vše co je potřeba, ale raději bude v práci než aby byl otec v domácnosti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 16:08
@Jaholos píše:
Zensky to proste sere, kdyz nekdo mysli racionalne a zvazuje co mu ta zena vlastne dava. Ony chteji, aby chlapek byl z nich hotovej a nepremyslel. :mrgreen: Coz u mladsich nezkusenych muzu byva bezny, ale kdyz clvoek porad vidi u sebe i jinych, jak to vlastne je, tak to vse jednou pochopi, pokud neni blbej. :nevim:

Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.

Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 16:08
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mu obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.

Vetsina zenskych stejne neumi varit. A nez poslouchat kecy, ze zas uklizi, tak si radsi uklidit sam. :mrgreen: A prani nestoji ani za rec, to neni zadna prace. Zensky strasne precenujou svuj prinos. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
7.9.19 16:09
@Tomkins píše:
Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.

Presne, ale ona sama to mezitim vsechno podvedome prepocitava jako stary zkuseny zidovsky obchodnik. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 16:09
@Markéta80 píše:
@Tomkins jaká kukačka :lol: :lol:. manžel říká že raději v práci 12h denně než být doma a starat se o domácnost :mrgreen: manžel si to vyzkoušel když jsme jako těhotná musela fakt ležet, večer odpadával a jen říkal že nechápe že vše mám hotovo a v klidu :mrgreen: a to byla péče jen o dvě děti :mrgreen: Manžel se postará, udělá vše co je potřeba, ale raději bude v práci než aby byl otec v domácnosti :lol:

Nevím, proč reaguješ na mě. Já jsem o mateřské nenapsal ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 16:10

@Markéta80 Ano presne tak to je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
7.9.19 16:11
@Jaholos píše:
Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni. :mrgreen:

Kolik takovych znas? Behem rodicaku je snad tenhle model jasny, ze zena je u deti doma a chlap vydelava. Po nem jde vetsina matek do prace.
Osobne znam pouze dve, kdy jedna trvdila, ze ma male deti, tak musi byt doma a starat se. Tam vim, ze ji chlap dal nuz na krk, ze bud zvedne zadek a najde si praci nebo on odejde. To to mladsi dite melo 10 nebo 11r. A druha byla do 15r. dite doma, ma jedinacka. Letos zadala o duchod a brecela, ze ji chybi odpracovane roky, ze bude pracovat dal.
Ale jinak znam spoustu mamin, ktere brigadnici i pri rodicaku nebo po jdou do prace. Jeste je moznost vymeny (on rodicak, ona do prace).
A ted druha mince. Minuly tyden jsem zjistila, ze u nas na vesnici se vyklada (babinky maji houby na praci, tak resi druhe, jedina nevyhoda zivota na vesnici). Proc vlastne chodim do prace, kdyz nas muz uzivi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
7.9.19 16:14

@Jaholos Muj muz je vzdelany a inteligentni muž,
ale chapu ze kazdy muz to stesti nemá. A nema tudis mozek aby chapal základní veci :lol: :lol:

Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1934
7.9.19 16:15
@Jaholos píše:
Presne, ale ona sama to mezitim vsechno podvedome prepocitava jako stary zkuseny zidovsky obchodnik. :mrgreen:

Ano, protože ona chce muže, který ji bude milovat a finančně se o ní dokáže postarat. Zároveň bude skvělý táta, ale i milenec. Bude se starat, pečovat. Doma dokáže něco spravit. Bude se vracet brzo z práce, bude mít rád výlety, vydrží její nesnesitelné výkyvy nálad. Bude jí i po letech dokazovat lásku.

A myslí si, že doma pak uklidí, uvaří, vyperou, poskytnou nám sex a budeme si kvit. Jenže chlap si všechny tyhle věci dokáže zařídit i sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
7.9.19 16:15
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10

Musíš najít ženskou, která ti nějaký ten bonus navíc dá a ty jí teda musíš asi taky dát to něco navíc :) co to pro tebe je to netuším.

a když ženský přínos je uklidit a uvařit, tak co je ten mužský v době, kdy na plný úvazek dělají oba a vydělávají oba ;)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí