Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jaholos Ja jsem stastna ze muj muz uvažuje racionálně, tak šťastná. A rozhodne to neni to o cem tady píšeš ty to s racionalnim uvazovanim nema nic společného ![]()
@Annabela11 píše:
@Jaholos Ja jsem stastna ze muj muz uvažuje racionálně, tak šťastná. A rozhodne to neni to o cem tady píšeš ty to s racionalnim uvazovanim nema nic společného
Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni. ![]()
Kdyz ma chlap rymecku a bije mu umiracek, tak se ma chodit po spickach.
A tady se bude vycitat, ze tehotna a na rodicaku je nemocna a jela se vylecit k rodicum. Chudacka nechala samotneho doma a nemel tri dny servis.
@ospalámyš píše:
tak zas můžete žít sami a platit nějakou dobrovolnici na sexTak holt dítě nebude, zas nepřijdete o svoje peníze, nebudete se muset ponižovat a dobývat ženskou, která za to evidentně nestojí.
no mám pocit, že jste asi neměli žádnou normální ženskou, která by jako přínos dala vám do vztahu něco víc než jen to pohlaví
Asi to chce taky nějaký lepší přínos do vztahu, než jen to vaše pohlaví
nebo líp vybírat
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.
Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10
@Tomkins jaká kukačka
. manžel říká že raději v práci 12h denně než být doma a starat se o domácnost
manžel si to vyzkoušel když jsme jako těhotná musela fakt ležet, večer odpadával a jen říkal že nechápe že vše mám hotovo a v klidu
a to byla péče jen o dvě děti
Manžel se postará, udělá vše co je potřeba, ale raději bude v práci než aby byl otec v domácnosti ![]()
@Jaholos píše:
Zensky to proste sere, kdyz nekdo mysli racionalne a zvazuje co mu ta zena vlastne dava. Ony chteji, aby chlapek byl z nich hotovej a nepremyslel.Coz u mladsich nezkusenych muzu byva bezny, ale kdyz clvoek porad vidi u sebe i jinych, jak to vlastne je, tak to vse jednou pochopi, pokud neni blbej.
Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.
Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:08
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mu obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.
Vetsina zenskych stejne neumi varit. A nez poslouchat kecy, ze zas uklizi, tak si radsi uklidit sam.
A prani nestoji ani za rec, to neni zadna prace. Zensky strasne precenujou svuj prinos. ![]()
@Tomkins píše:
Na to ti žena řekne, že vztah přece není obchod. Ty tu ženu musíš milovat pro to, jaká je. A ty bys v tom pořád jen hledal nějaký výhody pro sebe.
Presne, ale ona sama to mezitim vsechno podvedome prepocitava jako stary zkuseny zidovsky obchodnik. ![]()
@Markéta80 píše:
@Tomkins jaká kukačka![]()
. manžel říká že raději v práci 12h denně než být doma a starat se o domácnost
manžel si to vyzkoušel když jsme jako těhotná musela fakt ležet, večer odpadával a jen říkal že nechápe že vše mám hotovo a v klidu
a to byla péče jen o dvě děti
Manžel se postará, udělá vše co je potřeba, ale raději bude v práci než aby byl otec v domácnosti
Nevím, proč reaguješ na mě. Já jsem o mateřské nenapsal ani slovo.
@Jaholos píše:
Podivej, ja nevim jak to u vas je, jakeho mas muze, nic…Od tebe necekam realisticke podani. Takze se k tomu konkretne nema smysl vyjadrovat. Jen rikam, ze hodne zen vyprdne sve vysnene dite a ted chlapku dalsich 20 let na nas makej k tomu se starej taky o dite, uklizej doma, bud skvely milenec… Ja si par let posedim doma, pak si neco privydelam k dobru(casto jen pro sebe). A chlapek kdyz na to souhlasi, tak je racionalni a kdyz ma reci, tak je hulvat. Jasne, chapu to vase mysleni.
Kolik takovych znas? Behem rodicaku je snad tenhle model jasny, ze zena je u deti doma a chlap vydelava. Po nem jde vetsina matek do prace.
Osobne znam pouze dve, kdy jedna trvdila, ze ma male deti, tak musi byt doma a starat se. Tam vim, ze ji chlap dal nuz na krk, ze bud zvedne zadek a najde si praci nebo on odejde. To to mladsi dite melo 10 nebo 11r. A druha byla do 15r. dite doma, ma jedinacka. Letos zadala o duchod a brecela, ze ji chybi odpracovane roky, ze bude pracovat dal.
Ale jinak znam spoustu mamin, ktere brigadnici i pri rodicaku nebo po jdou do prace. Jeste je moznost vymeny (on rodicak, ona do prace).
A ted druha mince. Minuly tyden jsem zjistila, ze u nas na vesnici se vyklada (babinky maji houby na praci, tak resi druhe, jedina nevyhoda zivota na vesnici). Proc vlastne chodim do prace, kdyz nas muz uzivi.
@Jaholos Muj muz je vzdelany a inteligentni muž,
ale chapu ze kazdy muz to stesti nemá. A nema tudis mozek aby chapal základní veci
![]()
Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:18
@Jaholos píše:
Presne, ale ona sama to mezitim vsechno podvedome prepocitava jako stary zkuseny zidovsky obchodnik.
Ano, protože ona chce muže, který ji bude milovat a finančně se o ní dokáže postarat. Zároveň bude skvělý táta, ale i milenec. Bude se starat, pečovat. Doma dokáže něco spravit. Bude se vracet brzo z práce, bude mít rád výlety, vydrží její nesnesitelné výkyvy nálad. Bude jí i po letech dokazovat lásku.
A myslí si, že doma pak uklidí, uvaří, vyperou, poskytnou nám sex a budeme si kvit. Jenže chlap si všechny tyhle věci dokáže zařídit i sám.
@Tomkins píše:
Ještě můžeme žít sami a mít zdarma jednu, dvě, nebo tři kamarádky s výhodama. Má to jedinou nevýhodu, že takový holky mi obvykle doma neuvaří a neuklidí. Ale co, tak se holt obětuju a uklidím, vyperu, uvařím. Dělám to tak celej život, tak už jsem si zvykl a ženu na to nepotřebuju. Ale máš pravdu, že pak je těžký najít ženu, která bude mít nějaký přínos do mého života.Příspěvek upraven 07.09.19 v 16:10
Musíš najít ženskou, která ti nějaký ten bonus navíc dá a ty jí teda musíš asi taky dát to něco navíc
co to pro tebe je to netuším.
a když ženský přínos je uklidit a uvařit, tak co je ten mužský v době, kdy na plný úvazek dělají oba a vydělávají oba
?